Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν έχει ένα φιλαράκι ένα vaio και έχει θέμα με την φόρτιση.

Αρχικά δεν κουμπωνέ καλά ο φορτιστής στην θύρα και στην τελική του έκαψε την θύρα και τον φορτιστή.

Τώρα αφού το πήγε σε τεχνικό και του άλλα θύρα και πήρε και ένα φορτιστή μη γνήσιο, δεν κουμπώνει καλά ο φορτιστής και πρέπει να βάλει άλλο extension που και αυτό δεν κάθεται καλά αλλά φόρτιζε.

Χθες έβγαλε το πρόβλημα ότι δεν φορτίζει όταν δουλεύει.

Βασικά φορτίζει για ενα δύο δεύτερόλεπτα σταματάει και μετά ξανά το ίδιο.

Αν κλείσεις τον υπολογιστή γίνεται το ίδιο με μεγαλύτερους χρόνους.

Εγγύηση δεν ξέρω αν έχει.

Αμα χρειάζεται να άλλαξω τίποτα ξέρω από ηλεκτρονικά (κολλήσεις κλπ).

Δημοσ.

Άνοιξέ το και δες σε τι κατάσταση βρίσκεται μέσα το power jack, μπορεί κάτι να ξηλώθηκε με την κακομεταχείριση δική σας/τεχνικού/ φορτιστή. Επίσης να ελέγξεις τα ρεύματα αν παίρνει σωστή τάση από το power jack στη μητρική. Αν ξέρεις αγοράζεις ένα Power jack και το τοποθετείς εσύ.

• Like 1
Δημοσ.

επίσης να προσθέσω να ελενχθεί το τροφοδοτικό ΑΝ βγάζει σωστή τάση,στα προβλεπόμενα ρεύματα που δίνει η εταιρία.γιατί μην ξεχνάς είναι ημιτάκα ^_^

• Like 1
Δημοσ.

Οταν λεμε οτι δεν κουμπωνει σωστα τι εννοουμε?Αν εχω καταλαβει καλα,γιατι μου εχει τυχει,εννοεις οτι ενω εχει τερματισει και βρισκει το μαυρο πλαστικο του βυσματος του τροφοδοτικου στο πλαστικο του λαπτοπ,παρολαυτα θα πρεπει να παει ακομα μεσα για να εχει τελεια επαφη.

Αν συμβαινει αυτο ,κοψε μισο χιλιοστο με ενα κοφτακι το μαυρο πλαστικο του βυσματος του τροφοδοτικου ετσι ωστε να μπει πιο μεσα και να μην βρισκει πανω στο πλαστικο του λαπτοπ.

Δημοσ.

Άνοιξέ το και δες σε τι κατάσταση βρίσκεται μέσα το power jack, μπορεί κάτι να ξηλώθηκε με την κακομεταχείριση δική σας/τεχνικού/ φορτιστή. Επίσης να ελέγξεις τα ρεύματα αν παίρνει σωστή τάση από το power jack στη μητρική. Αν ξέρεις αγοράζεις ένα Power jack και το τοποθετείς εσύ.

Σε περίπτωση που το power jack είναι χαλασμένο και θέλει αλλαγή μπορώ να πάρω ένα οποιοδήποτε και να βάλω?

επίσης να προσθέσω να ελενχθεί το τροφοδοτικό ΑΝ βγάζει σωστή τάση,στα προβλεπόμενα ρεύματα που δίνει η εταιρία.γιατί μην ξεχνάς είναι ημιτάκα ^_^

Άντε να το κάνουμε και αυτό αλλα δεν πρέπει να έχει θέμα.

Ο φορτιστής έχει και μια Usb θύρα και εκεί που έβαλα το κινητό φόρτισε κανονικά και στους νορμαλ χρόνους.

Δημοσ.

Θες πολύμετρο να μετρήσεις την τάση και του τροφοδοτικού και της μητρικής αν παίρνει σωστά.

Όχι δεν παίρνεις οποιοδήποτε καλύτερα να βρεις παρόμοιο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...