Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Προσπαθώ να σκεφτώ πιο μπορεί είναι το μέλλον για την αρχιτεκτονική Windows Runtime συνολικά ως εγχείρημα.

Στον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και στο χώρο της λιανικής ποια μπορεί να είναι η απήχηση του, ή μήπως είναι νωρίς για προβλέψεις;

Χωρίς να το έχω ψάξει, έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι χρήστες πιο πολύ κλασικές εφαρμογές επιλέγουν για χρήση και απλά έχουν υπόψη τους (όσους τους ενδιαφέρει) ότι υπάρχει και το Μetro σαν δυνατότητα και τρόπος χρήσης.

Φανταστείτε πάντως να έχει την ίδια κλίμακα απήχησης αλλά και ανάπτυξης με το περίφημο .ΝΕΤ. Θα μπορεί άραγε να έχει τέτοια επιτυχία; Λιγότερη; Περισσότερη;

Νομίζω πως με το Windows Runtime η Microsoft προσπαθεί να συνεχίσει την πορεία της με την ίδια δυναμική που έχει συνηθίσει τον κόσμο της πληροφορικής και ότι τώρα αρχίζει να αφομοιώνεται αλλά βέβαια μπορεί και να κάνω λάθος.

Σχετικά με το Windows Runtime η εταιρεία Microsoft έχει επινοήσει την επέκταση C++/CX για άμεση χρήση των στοιχείων του για όσους δουλεύουν με την γλώσσα C++ προκειμένου να παράγεται native κώδικας.

Αξίζει όμως ένας άνθρωπος να ασχοληθεί με τις παραπάνω τεχνολογίες με βάση τις παραπάνω εικασίες και ποια είναι η γνώμη σας;

Επεξ/σία από cvb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...