Προς το περιεχόμενο

Help here!!!

planetman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, έστησα ένα μηχάνημα με windows 2000 professional κι έχω 2 προβληματάκια και πρέπει να τον παραδώσω σύντομα. 1) Κάτι παίζεται με τα fonts και σε μερικές περιπτώσεις τα ελληνικά τα βγάζει αλαμπουρνέζικα μέσα στα windows. Έβαλα συγκακριμένα μια εγκυκλοπαίδεια και μου λέει:"Αν δεν διαβάζεισ το παραπάνω κείμενο πρέπει να εγκαταστήσεις ελληνικά fonts", και το κείμενο φαίνεται αλαμπουρνέζικα. 2) Όταν ξεκινάνε τα windows ζητάει αναγκαστικά κωδικό με username administrator. Δε φεύγει, μπορείς να πατήσεις enter και τίποτα αν δε βάλεις στο password.

Δημοσ.

Για το πρώτο πηγαινε στα Regional Settings και στην τελευταία σελίδα κοίτα αν έχεις επιλέξει ελληνικά...

Για το δεύτερο νομίζω ότι θα το βρείς ή στο System Settings ή στο Users, δεν θυμάμαι.

Υπάρχει επιλογή όπου τα 2000 σε ρωτάνε να δηλώσεις αν όλοι οι χρήστες θα κάνουν Logon ή αν θα ξεκινάνε πάντα θεωρώντας έναν συγκεκριμένο χρήστη ότι κάνει Logon, συνήθως τον Administrator και δεν ζητάνε Logon στην αρχή.

Δημοσ.

Όπως μου τα είπες, έτσι σκέφτηκα κι εγώ. 1) Έχω βάλει ελληνικά στο regional settings και 2) όταν βγάλω την επιλογή να ζητάει κωδικό τότε όταν μπαίνει λέει πως έχει λήξει ο κωδικός σου και πάλι θέλει κωδικό. Μαλακίες δηλαδή. Δουλεύονται τα 2000.

Δημοσ.
Όπως μου τα είπες, έτσι σκέφτηκα κι εγώ. 1) Έχω βάλει ελληνικά στο regional settings και 2) όταν βγάλω την επιλογή να ζητάει κωδικό τότε όταν μπαίνει λέει πως έχει λήξει ο κωδικός σου και πάλι θέλει κωδικό. Μαλακίες δηλαδή. Δουλεύονται τα 2000.

Για τα ελληνικά δηλαδή λύθηκε το πρόβλημα;;;

(γιατί δεν κατάλαβα από τα λεγόμενα σου)

Για το δεύτερο τώρα επέλεξε στους user να μην γίνετε ποτέ expire το password και δοκίμασε να επιλέξεις default χρήστη τον administrator...

Δημοσ.

Δεν λύθηκε το πρόβλημα με τα ελληνικά, τέλος πάντων, το παρέδωσα χωρίς να το λύσω, ούτε και το δεύτερο πρόβλημα έλυσα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...