Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ BACK UP ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ FORMAT Ο Η/Υ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΠΑΤΗΣΕ ΑΠΟΚΟΠΗ. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟ PC ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ USB-STICK (ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ veteranos123. ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ :/ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ BACK UP ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ FORMAT Ο Η/Υ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΠΑΤΗΣΕ ΑΠΟΚΟΠΗ. ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΕ ΑΛΛΟ PC ΕΓΙΝΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ USB-STICK (ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΗ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

Ρε φίλε συγνώμη κιόλας αλλά πήγαινε και παίξε κανένα joker, τέτοια τυxη να μην πάει χαμένη... :P

Δημοσ.

XAXAXAXA.. EVORACING ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΥΧΗ ΕΧΩ, ΑΠΛΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ... ΧΑΧΑΧΑ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ;)

Δημοσ.

XAXAXAXA.. EVORACING ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΥΧΗ ΕΧΩ, ΑΠΛΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ... ΧΑΧΑΧΑ!!! ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ;)

Άρα το έριξες το γκομενάκι ε? :P

Αφού δεν έκανες τίποτα με προγράμματα επαναφοράς δοκίμασε και μια επαναφορά συστήματος. Το search στο πρόγραμμα φισικά το έκανες για το PC και όχι για το flash έτσι?

Δημοσ.

evo δεν είναι τόσο κουλό.

Μιλάμε για μεταφορά όλου του περιεχομένου του δίσκου σε flash drive. 

Κάτι που παίρνει ώρα.

Η επαναφορά συστήματος δε θα βοηθήσει.

Ψάξε ΚΑΙ στο φλασάκι για ο,τι βρεις.

Αν μπορείς και με άλλα προγράμματα όπως Stellar Phoenix, Easeus data recovery, Active file recovery, PhotoRec...

Δημοσ.

Άδικε σε ευαχριστώ για την απάντηση θα το προσπαθήσω αύριο!!! Το easy data recovery το δοκίμασα και τίποτα!!! Θα δοκιμάσω και τα άλλα που μου λες. ;)

Δημοσ.

μπορει να μην σου βρει τον καταλογο αλλα να σου βρει τα αρχεια χυμα ειτε στο stick ειτε στον δισκο.

ωραιο προγραμμα για μενα ειναι το file scavenger>εχει quick search αλλα εχει και Long search

Δημοσ.

αν δεν πετυχει με το quick search κανε Long search>παιρνει αρκετη ωρα βεβαια.

Σε ευχαριστώ poulinos θα το δοκιμάσω αύριο και θα σου πω αν πέτυχα κάτι!!! :) :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...