Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ένωσα και πήγαινε καλά, αλλά πάλι έχω θέμα για 1-2 ώρες μέσα στην ημέρα αποφασίζει να κάνει τα ίδια, απλά πλέον δεν καταστρέφεται τελείως η γραμμή(βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμό αλλά κάτι υπάρχει ακόμα) υπάρχει lag σε games κλπ αλλά το internet την παλεύει. 

Θα φροντίσω να βελτιώσω την συνδεσμολογία και μέσα στο σπίτι και απο εκεί και πέρα αν επιμένει να κάνει τέτοια κόλπα για 1 ώρα θα το υποστώ τι να κάνω.

Υ.Γ Αυτο που με παραξενεύει είναι ο τρόπος συμπεριφοράς του θορύβου αυτού, δηλαδή όλη μέρα να είναι καλά και ξαφνικά να χαλάει κάθε φορά μεσημέρι προς απόγευμα.Υποπτεύομαι παπατζιλίκι απο ηλεκτρολόγο στις καλωδιώσεις της πολυκατοικίας αλλά ως μη σχετικός δεν θέλω να βγάλω βιαστικό συμπέρασμα.

αν στο κανει και με το αναπληρωματικο καλωδιο τοτε τι να πω.εκτος αν ειναι πλεον κατι απεξω και οχι απο μεσα.οι δοκιμες που μπορεις να κανεις ειναι εξωτερικο καλωδιο απο κατανεμητη μεχρι εσενα για να κανεις δοκιμη η να ξηλωσεις πανω το πριζακι η τα πριζακια και να αφησεις μονο τα καλωδια που ερχονται απο κατω χωρις να πηγαινουν σε αλλο πριζακι.να υποθεσω αν και το ειχαμε πει οτι στο κεντρικο πριζακι το αναπληρωματικο το εχεις στον αερα παντα.τωρα που συνδεσες το αναπληρωματικο θα εχεις το αλλο στον αερα.δηλαδη δεν θα ειναι ενωμενα και τα 2.αν εχεις αλλα πριζακια αποσυνδεσε τα απο το κεντρικο να δεις αν θα αλλαξει κατι.

τωρα να αναβει κανα φως κατι αλλο εκεινη την ωρα και να σου κανει αυτο το τθεμα στην τηλεφωνικη γραμμη δεν ξερω.εχω δει πολλα παραξενα οποτε δεν αμφιβαλλω για τιποτα πλεον.απλα θελει δοκιμες για να δεις τι φταιει.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάνω ένα necro το thread για να πω ότι έχω δοκιμάσει τα πάντα( και αναπληρωματικό ζευγάρι όπως πρότεινες) εδώ και 2-3 μέρες έχω μάθει ότι και ο δίπλα έχει το ίδιο πρόβλημα τις ίδιες ώρες με εμένα. 

Συγκεκριμένα κατα τις 6, 6 παρά χαλάει ξαφνικά το ιντερνετ. 

Αρχίζω να πιστεύω ότι πρόκειται περί φαντάσματος...

Δημοσ.

Κάνω ένα necro το thread για να πω ότι έχω δοκιμάσει τα πάντα( και αναπληρωματικό ζευγάρι όπως πρότεινες) εδώ και 2-3 μέρες έχω μάθει ότι και ο δίπλα έχει το ίδιο πρόβλημα τις ίδιες ώρες με εμένα. 

Συγκεκριμένα κατα τις 6, 6 παρά χαλάει ξαφνικά το ιντερνετ. 

Αρχίζω να πιστεύω ότι πρόκειται περί φαντάσματος...

μπα.κατι γινεται εκεινες τις ωρες και τρωει παρεμβολες απο εκει.το τι μπορει να ειναι ενας θεος ξερει.εχω δει να γινεται απο πινακιδες δρομων που αναβουν απο φωτα που αναβουν καπου κτλ κτλ.και αντε να βρεις τι γινεται και αν επηρεαζει ολα τα ζευγαρια .εκτος αν γινεται απο κατι μεσα στην πολυκατοικια.πχ καποιο κοινοχρηστο φως πουαναβει και τα ραζιμ περνανε κοντα απο εκει κτλ.μπορει να αναβετε καποιο φως κατω στην πυλωτη πχ τετοια ωρα ειτε Manual ειτε να ανοιγει προγραμματισμενα.για να δεις αν ειναι ομως αυτο πρεπει να γινει δοκιμη στον κατανεμητη εκεινες τις ωρες και αν το κανει με τον οτε τι μπορει να γινει.που αν ειναι σε ολα τα απερχομενα αστα να πανε.και το λεω επειδη λες οτι 2 ατομα εχετε το ιδιο προβλημα.μηπως το εχετε ολοι?

Δημοσ.

Δεν μπορώ να μάθω δυστυχώς, δεν είναι μεγάλη οικοδομή και οι υπόλοιποι είναι λίγο εως παντελώς άσχετοι και ακόμα κ αν γίνεται κατι μάλλον δεν το καταλαβαίνουν καν. 

Δημοσ.

Δεν μπορώ να μάθω δυστυχώς, δεν είναι μεγάλη οικοδομή και οι υπόλοιποι είναι λίγο εως παντελώς άσχετοι και ακόμα κ αν γίνεται κατι μάλλον δεν το καταλαβαίνουν καν. 

πρεπει να γινουν δοκιμες τοτε.το να το δωσεις στον οτε δεν ξερω αν θα βοηθησει.η να το δωσετε και οι 2 για βλαβη αν θα αλλαξει κατι.

Δημοσ.

και κανεις τον σταυρο σου οτι θα βρουν κατι .γιατι με βαση την φωτο δεν βλεπω να υπαρχουν πολλα ζευγαρια μεχρι μεσα το σπιτι και εισαι σε box οποτε βλεπω διαφορα θεματακια....ελπιζω να πεσω εξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...