Stavrakas13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Οκ ευχαριστώ πολύ, πιστεύω θα την βρω την άκρη και θα ενημερώσω μόλις διορθωθεί το ζήτημα.
Stavrakas13 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Λοιπόν, τελικά δεν κατέληξα στην λύση του τεχνικού μιας και όσες φορές πήρα με συμβούλευαν να μην καλέσω(μου έλεγαν κάντε το σαν τελευταία λύση) Αυτό που παρατήρησα εγώ είναι πως(αφού βρήκα την γραμμή μου στον κατανεμητή)όταν κουνάω το καλωδιάκι, όχι του ΟΤΕ αλλά το δικό μου, έστω και ελάχιστα γεμίζει με θόρυβο το τηλέφωνο τέρμα.Έχει λογική να είναι τόσο ευαίσθητα τα καλώδια? Στην κυριολεξία μόλις το κουνήσω λιγάκι γεμίζει θόρυβο και ίσως να κοπεί κ η γραμμή για λίγο. Σκέφτομαι να καλέσω ηλεκτρολόγο...
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 εδω υπαρχουν διαφορες λυσεις αλλα θελω κοντινη φωτο να δω πως ενωνεται το καλωδιο πανω στην ρεγκλετα.αν ειναι σιδερενια η πλαστικη.αν ειναι σιδερενια ειναι με βιδα οποτε λυνεις την βιδα κοβεις λιγο την ακρη του καλωδιου και το ξαναπιανεις και σφιγεις ελαφρα την βιδα.
Stavrakas13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δεν είναι στην ρεγκλέτα πάνω είναι απευθείας καλώδιο με καλώδιο. Και το πρόβλημα δεν φαίνεται να βγάινει από την άκρη του καλωδίο αλλά απο πιο βαθιά. Κουνάω δηλαδή το καλώδιο μόνο στην ένωση και δεν έχει θέμα, το κουνάω πιο πίσω και μετα το χάος..
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 δυσκολο να μην υπαρχει ρεγκλετα.και ποιο καλωδιο το δικο σου η του οτε?βγαλε μια κοντινη καλη φωτογραφια.
Stavrakas13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Υπάρχει ρεγκλετα απλά τα καλώδια δεν είναι πανω της.Θα βγάλω μια μόλις είμαι σπίτι Λοιπόν εδώ είμαστε, τα καλώδια μου είναι στις ενώσεις το κίτρινο με μπλε και το ασπρο με κόκκινο, και όταν τα κουνάω(όχι στις ενώσεις και τις άκρες όπως είπα αλλά πιο πίσω περίπου εκεί που πάνε να μπουν στη σωλήνα)έστω και λίγο όχι χιονάκια και θόρυβος, καταιγίδες ολόκληρες ακούω. Τα καλώδια που έρχονται από τον ΟΤΕ δεν κάνουν το ίδιο πράγμα, όσο κ αν τα κουνάω δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Μήπως τελικά παίζει κάποιο βραχυκύκλωμα ? Επεξ/σία 27 Απριλίου 2013 από Stavrakas13
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Υπάρχει ρεγκλετα απλά τα καλώδια δεν είναι πανω της. Θα βγάλω μια μόλις είμαι σπίτι Λοιπόν εδώ είμαστε, τα καλώδια μου είναι στις ενώσεις το κίτρινο με μπλε και το ασπρο με κόκκινο, και όταν τα κουνάω(όχι στις ενώσεις και τις άκρες όπως είπα αλλά πιο πίσω περίπου εκεί που πάνε να μπουν στη σωλήνα)έστω και λίγο όχι χιονάκια και θόρυβος, καταιγίδες ολόκληρες ακούω. Τα καλώδια που έρχονται από τον ΟΤΕ δεν κάνουν το ίδιο πράγμα, όσο κ αν τα κουνάω δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Μήπως τελικά παίζει κάποιο βραχυκύκλωμα ? ερωτηση.πισω απο το πριζακι σου πανω στο σπιτι δεν υπαρχει δευτερο αναπληρωματικο ζευγαρι για να τοχρησιμοποιησεις στην θεση αυτου που εχει προβλημα.σαν ενωση ειναι μια χαρα.τωρα να το κουνας και να κανεις αυτο το θεμα το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι το καλωδιο το δικο σου καπου να εχει χτυπηθει.ψηλαφησε το με το χερι μηπως καπου δεις το καλωδιο να ειναι πιο μαλακο η να βυθιζεται το χερι σου μεσα που σημαινει οτι το καλωδιο μπορει να ενωνεται οριακα σε εκεινο το σημειο.η ενωση καθαρη ειναι απο οξειδωσεις οποτε πιστευω εισαι μια χαρα σε αυτο το κομματι.πιασε το καλωδιο να δεις αν υπαρχει καμια ασυνεχια στο καλωδιο να μην ειναι συμπαγες που να υποδηλωνει οτι σε εκεινο το σημειο ειναι αστα να πανε μπας και το φτιαξεις η κοψεις εκει.αλλιως μετα παμε σε αναπληρωματικο.εφοσον ειναι στο δικο σου κομματι οπως λες. α.ο οτε και ο παροχος δεν μπορουν να σου κανουν κατι. ο ηλεκτρολογος δεν μπορει να σκαψει τον τοιχο να δει τι εχει γινει .η θα βρει αναπληρωματικο η θα πρεπει να σου περασει νεο καλωδιο εξωτερικα.
Stavrakas13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Υπάρχει αναπληρωματικό ζευγαρι πίσω απο το πριζακι ναι θα ψαξω μήπως βρω το ζευγαρι και κάτω να τα ενώσω εκεί
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 για να το βρεις διαφοροι τροποι.απο το να συνδεσεις μια μπαταρια και να μετρησεις 9 volt κατω μεχρι να βγαλεις το κανονικο να συνδεσεις το αναπληρωματικο και να δοκιμαζεις να δεις απο κατω ποιο ειναι.αναλογα τι εργαλεια εχεις.
Stavrakas13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Θα το επιχειρήσω αύριο λογικά και ελπίζω να τελειώσει το "βάσανο" μου. Εκτιμώ την βοήθεια και τις συμβουλές που μου έδωσες παρα πολύ και o veteranos. Αν λυθεί θα ενημερώσω, αλλιώς θα αλλάξω σπίτι
Stavrakas13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Λοιπόν τελικά η γραμμή μου ήταν πάνω στην ρεγκλέτα και την έβγαλα να την συνδέσω απευθείας, μέχρι στιγμής όλα καλά όμως κρατάω πισινή, θα το παρακολουθήσω 2-3 μέρες να δω.
poulinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Λοιπόν τελικά η γραμμή μου ήταν πάνω στην ρεγκλέτα και την έβγαλα να την συνδέσω απευθείας, μέχρι στιγμής όλα καλά όμως κρατάω πισινή, θα το παρακολουθήσω 2-3 μέρες να δω. δεν θα εχεις θεμα..η ρεγκλετα ηταν λιγο αστα να πανε οποτε η στριβεις τα καλωδια σου με του οτε. η περνεις μια krone και ενα καρφωτικο και βαζεις το δικο σου ζευγος μονο πανω στην ρεγκλετα η αμα θες πας και παιρνεις (η πιο απλη φτηνη καλη λυση) 3m scotchlock και πιανεις τα καλωδια με αυτα και δεν πανε πουθενα.
Stavrakas13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Τα ένωσα και πήγαινε καλά, αλλά πάλι έχω θέμα για 1-2 ώρες μέσα στην ημέρα αποφασίζει να κάνει τα ίδια, απλά πλέον δεν καταστρέφεται τελείως η γραμμή(βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμό αλλά κάτι υπάρχει ακόμα) υπάρχει lag σε games κλπ αλλά το internet την παλεύει. Θα φροντίσω να βελτιώσω την συνδεσμολογία και μέσα στο σπίτι και απο εκεί και πέρα αν επιμένει να κάνει τέτοια κόλπα για 1 ώρα θα το υποστώ τι να κάνω. Υ.Γ Αυτο που με παραξενεύει είναι ο τρόπος συμπεριφοράς του θορύβου αυτού, δηλαδή όλη μέρα να είναι καλά και ξαφνικά να χαλάει κάθε φορά μεσημέρι προς απόγευμα.Υποπτεύομαι παπατζιλίκι απο ηλεκτρολόγο στις καλωδιώσεις της πολυκατοικίας αλλά ως μη σχετικός δεν θέλω να βγάλω βιαστικό συμπέρασμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα