veteranos123 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Pouline εγώ μετράω στο προτελευταίο πριζάκι (που έχω το modem) 49.1 volt DC. Είναι καλά?
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ναι ναι έχει φύγει τελείως, ούτε θόρυβος ούτε τίποτα. Αν και είναι τραγικά τα πράγματα εκεί πέρα μέσα στους ιστούς σκόνες κλπ και τα καλώδια πολύ πρόχειρα συνδεμένα. Θα το στρώσω από αύριο γιατί λογικά κανείς άλλος δεν θα κάνει τον κόπο. καλα σκομη ιστοι κατσαριδες ειναι σημα κατατεθεν. τωρα να στρωσεις ολων τα καλωδια ειναι δυσκολο.προσπαθησε να φτιαξεις τα δικα σου οσο γινεται .αν υπαρχει κλεμα ενδιαμεσα μπορεις να την καταργησεις τελειως και να πας πανω στην ρεγκλετα του οτε απευθειας.βεβαια αν ειναι krone η ρεκγλετα και δεν εχεις καρφωτικο ειναι ενα θεμα. Pouline εγώ μετράω στο προτελευταίο πριζάκι (που έχω το modem) 49.1 volt DC. Είναι καλά? με την ταση ειναι σχετικο.η forthnet παιζει με 2 τασεις να το πω .η μια καρτα βγαζει περιπου 51 οπως του οτε και οι περισσοτερες καρτες μετα βγαζουν 48.απο αυτα βγαζειςκατι γιατι μεχρι να φτασει στον πελατη μειωνεται λιγο αναλογα αποσταση ποιοτητα χαλκου κτλ.
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Pouline μπορώ να πάρω κάποιον τεχνικό απο Forthnet π.χ να μου τα κάνει αυτά? γιατί δεν είμαι τόσο σχετικός... Χθες έσφιξα τις ενώσεις και είχε στρώσει αλλά σήμερα επανήλθε και μου έχουν γυρίσει ολίγον τα μυαλά.
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 βγαλε μια φωτο να δουμε λιγακι πως ειναι ο κατανεμητης .
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Τώρα θα βάλω, είναι και σε περίεργο σημείο, επανέρχομαι. Αυτά είναι τα πιο καθαρά που μπόρεσα να πάρω γιατί θέλει να ανέβω με σκάλα μιας και είναι στο βολικότερο σημείο(πάνω από την εξώπορτα)
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 προσπαθησε να ενωσεις το δικο σου ζευγαρι απευθειας πανω στην ρεγκλετα του οτε χωρις να υπαρχει καπου αλλου ενωση αν φτανει το καλωδιο.και το καλωδιο να ειναι καθαρο απο οξειδωση oi φωτογραφιες δεν ειναι και πολυ καθαρες εως καθολου καθαρες και κοντινες για να δουμε τι γινεται.
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ναι προσπάθησα όσο μπορούσα αλλά μετά θέλει να στήσω σκάλα να σκαρφαλώνω. Για να βρω ποιο είναι δικό μου λογικά θα τα κοιτάξω ένα ένα να δω πότε λειτουργεί το τηλέφωνο ε? Θέλει τίποτα ιδιαίτερο για να ενώσω το καλώδιο πάνω στην ρεγκλέτα? κάποιο συγκεκριμένο σημείο τπτ τέτοιο... Μόλις δοκιμάσω αυτό που πρότεινες θα φέρω καθαρή φώτο
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 μην τους κοψεις ολους για να βρεις το δικο σου.και δεν νομιζω να εχεις γεννητρια ηχητικου σηματος.αναλογα την ρεγκλετα μπορει καρφωτικο krone μπορει και απλα ενα κατσαβιδακι. Ναι προσπάθησα όσο μπορούσα αλλά μετά θέλει να στήσω σκάλα να σκαρφαλώνω. Για να βρω ποιο είναι δικό μου λογικά θα τα κοιτάξω ένα ένα να δω πότε λειτουργεί το τηλέφωνο ε? Θέλει τίποτα ιδιαίτερο για να ενώσω το καλώδιο πάνω στην ρεγκλέτα? κάποιο συγκεκριμένο σημείο τπτ τέτοιο... Μόλις δοκιμάσω αυτό που πρότεινες θα φέρω καθαρή φώτο
Stavrakas13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Άρα λογικά θα φέρω κάποιον τεχνικό από Forthnet να τσεκάρει και την γραμμη και τα παντα να το διορθώσω επιτέλους.
poulinos Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 στο τελος αυτο βλεπω να γινεται.εκτος αν εχεις πολυμετρο οποτε εκει υπαρχει τροπος να βρεις την γραμμη.απλο εργαλειο αλλα κανει δουλεια.
Stavrakas13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Πήρα ενημέρωσα την Forthnet και μου λένε να αλλάξω splitter και να βάλω το router με καλώδιο 1 μέτρου, τους λέω έχουν γίνει τα πάντα από δοκιμές και ζητάω τεχνικό. Μου είπαν ότι αν έρθει και δεν βρεί τίποτα θα με χρεώσει αλλά λέει αν ο κατανεμητής έχει θέμα θα το φτιάξει, τώρα αν έρθει δηλαδή τι ακριβώς θα ψάξει? Αυτά που είπατε? δηλαδή οξείδωση θόρυβο κλπ?
veteranos123 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μάλλον θα κοιτάξει το καφάο κοντά στην πολυκατοικία και μετά θα κοιτάξει τον κατανεμητή Τουλάχιστον με αυτήν την σειρά έψαξαν στην περίπτωση μου οι τεχνικοί της on telecom και του ΟΤΕ.
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Μάλλον θα κοιτάξει το καφάο κοντά στην πολυκατοικία και μετά θα κοιτάξει τον κατανεμητή Τουλάχιστον με αυτήν την σειρά έψαξαν στην περίπτωση μου οι τεχνικοί της on telecom και του ΟΤΕ. στο καφαο ο παροχος δεν εχει προσβαση.ο παροχος παει με τον οτε στο καφαο μονο οταν ειναι συνδυαστικο το ραντεβου.αν ερθει τεχνικος βλεπει απευθειας κατανεμητη η στο αστικο κεντρο αν το προβλημα ειναι απο εκει. Πήρα ενημέρωσα την Forthnet και μου λένε να αλλάξω splitter και να βάλω το router με καλώδιο 1 μέτρου, τους λέω έχουν γίνει τα πάντα από δοκιμές και ζητάω τεχνικό. Μου είπαν ότι αν έρθει και δεν βρεί τίποτα θα με χρεώσει αλλά λέει αν ο κατανεμητής έχει θέμα θα το φτιάξει, τώρα αν έρθει δηλαδή τι ακριβώς θα ψάξει? Αυτά που είπατε? δηλαδή οξείδωση θόρυβο κλπ? θα δει αν πατανε καλα τα καλωδια να τα κουμπωσει καλα πανω κτλ.αφου λες οτι τα κουνησες και επαιξαν κατι δεν παταει καλα εκτος αν ηταν τυχαιο οτι επαιξε σωστα η γραμμη οταν τα κουνησες τα καλωδια.εσυ πεστου οτι ακους θορυβο και οτι καποια στιγμη οταν τα πειραξες σταματησε ο θορυβος αρα κατι ειναι απο τον κατανεμητη για να ξερει που να δει απευθειας.και οτι πανω εχεις κανει δοκιμες και δεν αλλαξε κατι.απλα οτι δεν ξερεις ποιο ειναι το ζευγαρι σου για να κανεις κατι παραπανω. 1
veteranos123 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 στο καφαο ο παροχος δεν εχει προσβαση.ο παροχος παει με τον οτε στο καφαο μονο οταν ειναι συνδυαστικο το ραντεβου.αν ερθει τεχνικος βλεπει απευθειας κατανεμητη η στο αστικο κεντρο αν το προβλημα ειναι απο εκει. Σωστά και μένα μετά από μία επίσκεψη είπε ότι θα κλείσει συνδυαστικό ραντεβού.
poulinos Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 σωστα αν παει μια βλαβη στον οτε και ο οτε δεν το φτιαξει συνηθως μετα το πανε για συνδυαστικο.απλα για να παει συνδυαστικο πρεπει α.να εχει δωθει μια βλαβη στον οτε τουλαχιστον και β.να δωθει για συνδυαστικο μεχρι νομιζω 2 μερες μετα την αρση της βλαβης.αν το δωσεις πιο μετα δεν το δεχεται νομιζω το συστημα και πρεπει να παει παλι για βλαβη και μετα συνδυαστικο Σωστά και μένα μετά από μία επίσκεψη είπε ότι θα κλείσει συνδυαστικό ραντεβού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα