Προς το περιεχόμενο

Nexus 4 Μουσική και Βιντεοκλήση

Stathis_R

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Εχθές αγόρασα το nexus 4 (κινητάρα) και θέλω να περάσω μουσική απο το PC μου, να βάλω ήχο κλήσης κλπ.. Διαβασα κάπου πως φτιάχνεις 1 φάκελο με 3 υποφακέλους μέσα και βάζεις τα τραγούδια που θες για ήχο κλήσης μέσα στο φάκελο που δημιόυργησα με το όνομα ringtones.Το έκανα βρίσκω τα τραγούδια μου, ΜΟΝΟ απο εκεί που επιλέγεις ήχο κλήσης, αλλά στην αναπαραγωγή δεν τα βρίσκω πουθενά..Αν μπορείτε πείτε μου τι να κάνω ώστε να μπορώ να ακούω μουσική.? Και κάτι τελευταίο, το nexus 4 Δεν έχει κανονική βιντεοκλήση? Μόνο απο Skype και λοιπά μπορείς? Ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για τη μουσική δημιούργησε ένα φάκελο music και βάλε ότι τραγούδει θέλεις εκεί και παίζεις μουσική από την εφαρμογή "Μουσική Play".

Για το ringtone χρησιμοποιώ μία εφαρμογή που λέγετε "rings extended", υπάρχει στο app store, δεν θέλει δικαιώματα εκτός της επεξεργασίας ήχουν κλήσης και είναι free.

Για την βιντεοκλήση δεν το έχω ψάξει αλλά με ένα search στο google θα λυθούν οι απορίες σου.

Δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις φακέλους, υπάρχουν φάκελοι για μουσική,ringtones,notifications και από όσο ξέρω η stock εφαρμογή για μουσική του Nexus τσεκάρει από μόνο του τουλάχιστον στα downloads εκτός από τον δικό του φάκελο.

Βιντεοκλησεις με αυτη την εννοια πλεον σχεδον δεν υπαρχουν. 
Απ'οτι ξερω μονο η σειρα Galaxy της Sammy υποστηριζει ακομα αυτη την δυνατοτητα.

δεν υποστηριζει βιντεο-κληση επισημα το λειτουργικο και σε nexus που ειναι pure android  δεν παιζουν πατεντες που κανουν οι διαφοροι κατασκευαστες  (πχ ραδιοφωνο που επισης δεν υποστηριζει επισημα το android, δε γινεται με κανενα τροπο να εχεις σε nexus) 

οποτε η μονη λυση ειναι εφαρμογη τυπου skype ειτε μεσω wifi  , ειτε 3g (αν εχεις data στη καρτα/συμβολαιο σου  )

Μάλιστα, ούτε με κάποια εφαρμογή, έτσι? Αλλά αν υπήρχε θα μου την είχατε πεί.. Ευχαριστώ να είστε καλά! :-)

Μπα γιατί δεν είναι θέμα εφαρμογής. Η αλήθεια είναι ακόμη κι αν υπήρχαν δεν κάνει σχεδόν κανείς πλέον βίντεο κλήσεις, εφόσον είναι πιο εύκολο (και φυσικά πιο φθηνό και δωρεάν όταν είσαι σε wifi) με το skype. Τώρα δεν ξέρω αν έχει και καμια native android app όπως έχουμε το iOS το Facetime, φαντάζομαι μέσω Google talk

ναι με το talk παιζουν κλησεις με ή χωρις βιντεο (επισης αν ειναι χωρις βιντεο να ψαξει λιγο να βρει πώς να στελνει τον ηχο στο ακουστικο γιατι η default ρυθμιση ειναι ανοικτη ακροαση ) 

Μπα γιατί δεν είναι θέμα εφαρμογής. Η αλήθεια είναι ακόμη κι αν υπήρχαν δεν κάνει σχεδόν κανείς πλέον βίντεο κλήσεις, εφόσον είναι πιο εύκολο (και φυσικά πιο φθηνό και δωρεάν όταν είσαι σε wifi) με το skype. Τώρα δεν ξέρω αν έχει και καμια native android app όπως έχουμε το iOS το Facetime, φαντάζομαι μέσω Google talk

Ναι αλλά τωρα που έδωσα το Omnia 2 στην κοπέλα μου εκτός από κανονική βιντεοκλήση δεν γινεται αλλιώς για όπως ξέρεις έχει WM6.5 και δεν έχει Skype ούτε τίποτα, αύτος είναι ο λόγος που ήθελα την κλασική, ευχαριστώ παιδιά να είστε καλά!

ναι με το talk παιζουν κλησεις με ή χωρις βιντεο (επισης αν ειναι χωρις βιντεο να ψαξει λιγο να βρει πώς να στελνει τον ηχο στο ακουστικο γιατι η default ρυθμιση ειναι ανοικτη ακροαση ) 

Πρέπει να έχει και ο άλλος Talk όμως ε?

ναι και οχι απλα να εχει, αλλα να το υποστηριζει (κλησεις και βιντεοκλησεις) η συσκευη του και αυτο απαιτει μπροστινη καμερα και συγκεκριμενη εκδοση android και υστερα, αλλιως δεν εχεις ουτε απλα κλησεις ομιλιας

διαφορετικα κοιτας σε skype 

παντως τωρα που πηρε η google to whatsup , μπορει να το δουμε σαν στοκ εφαρμογη στο μελλον στο android(να γινει ενσωματωση με το talk) , γιατι το talk εδω που τα λεμε δεν εχει πιασει και πολυ.. και δεν εχουν ασχοληθει και μαζι του οσο θα πρεπε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...