DimAslan Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Σε λίγο καιρό βγαίνει η εν λόγω ταινία. Site: http://www.imdb.com/title/tt2184339/?ref_=sr_1">The Purge (2013) Φαίνεται κάτι καλό, αλλά θυμάμαι ότι η υπόθεση είναι ξεκάθαρα και 100% από ένα επεισόδιο μιας σειράς φαντασίας όπως ήταν το Outer Limits. Το ίδιο είναι και το The Box. To θέμα είναι ότι ενώ θυμάμαι τη φάτσα ενός ηθοποιού, είναι λίγο άγνωστος και δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Καμμία βοήθεια;
gatokoritso Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 εχει ενα ενδιαφερον το στορι.εσυ ποιον ηθοποιο ψαχνεις?
DimAslan Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δεν ψάχνω τον ηθοποιό βασικά, απλά είμαι σίγουρος ότι είναι remake η ταινία και δεν θυμάμαι σε ποιά σειρά ή ταινία βασίστηκε. Τον ηθοποιό τον έψαχνα μπας και βρω στο IMDB κάποιο στοιχείο έτσι. Είναι ένας λίγο εύσωμος ξανθός αμερικανός βλάχος, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πού αλλού τον έχω δει. Απλά έχω κολλήσει και θέλω και να υποστηρίξω τη θέση μου σε μια συζήτηση που είχα προ ημερών για το θέμα.
Kostasspil Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Ναι το ξέρω, τα "αγόρασα" πακέτο για να τα δω, αλλά τώρα το ξανασκέφτομαι
Kostasspil Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2014 Ομολογώ πως το 2ο ήταν καλύτερο απ το 1ο. Αλλά το 1 ήταν ναυάγιο
LiquidTroll Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2016 Το συνεχίζω εδώ , δεν ξέρω αν είναι σωστό , αλλα τεσπα. Το 2ο και το 3ο ήτανε καλά. Το 1ο ήτανε ξενέρωτο. Επίσης , δεν απεχουν και πολυ απο την Αμερικανική πραγματικότητα , με τις τρελές Χριστιανο-αιρέσεις και τα όπλα.
speedy23 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Κατεβασα κατα λαθος το 2ο. Να το δω αυτο καλυτερα και να μην ασχοληθω με το 1ο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα