Antwni Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Έτρεξα το furmarka και πήγε μέχρι 84 βαθμούς αλλά από τους 80 και πάνω αργούσε να ανεβάσει θερμοκρασία. Αφού το έτρεξες έπρεπε να δεις και το ανεμιστηράκι αν πήγε στο 100% Τεσπα μην το ξανακανεις γιατι φοβαμαι εγώ
veteranos123 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Έχω κατεβάσει ένα πρόγραμμα και ανάλογα με τις θερμοκρασίες που έχω βάλει καθορίζει και τις στροφές του ανεμιστήρα πχ από 0 έως 60 βαθμούς το έχω βάλει να πηγαίνει στο 50 % ο ανεμιστήρας.
Antwni Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Έχω κατεβάσει ένα πρόγραμμα και ανάλογα με τις θερμοκρασίες που έχω βάλει καθορίζει και τις στροφές του ανεμιστήρα πχ από 0 έως 60 βαθμούς το έχω βάλει να πηγαίνει στο 50 % ο ανεμιστήρας. το msi afterburner?
Antwni Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Σημασία έχει να μην σου παίρνει τα μυαλά με τον ήχο που κάνει
veteranos123 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Λοιπών παιδιά πήγα σήμερα τυχαία στο multirama και βρήκα την Site: http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=145">Zalman vf900-CU στην τιμή των 9€ και την πήρα. Την εγκατέστησα μια χαρά αλλά δεν είχε ένα μεγάλο ψηκτράκι για αυτήν την πλευρά (βλέπε φωτο). Ψάχνοντας στο internet είδα ότι δεν παρέχεται στην συσκευασία αλλά η ψήκτρα είναι συμβατή με την κάρτα γιαυτό έβαλα ένα ψηκτράκι από μια άλλη χαλασμένη 4850 που είχα με το ίδιο σύστημα ψύξης, όμως δεν ακουμπάει καλά πάνω στα τσιπάκια. Είναι πρόβλημα αυτό? Σε furmak η κάρτα ήταν για 20 λεπτά σταθερά στους 64 βαθμούς και σε idle είναι στους 37 βαθμούς. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα? Πάντως τώρα καταλαβαίνω τι θα πει αθόρυβο pc και θα παίζω πλέον με ησυχία τα παιχνίδια.
Tenshi Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Είναι τα vrm αυτά και ζεσταίνονται αρκετά (μπορούν να φτάσουν για πλάκα τους 100C ) οπότε κρίνεται επιτακτική η σωστή ψύξη τους.Θερμοκρασίες για τα vrm είδες; Δέν ξέρω τι ψύκτρα κατάφερες να βγάλεις απο την χαλασμένη 4850,η ίδια η Zalman έχει βγάλει αυτό πάντως...
veteranos123 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) Είναι τα vrm αυτά και ζεσταίνονται αρκετά (μπορούν να φτάσουν για πλάκα τους 100C ) οπότε κρίνεται επιτακτική η σωστή ψύξη τους.Θερμοκρασίες για τα vrm είδες; Δέν ξέρω τι ψύκτρα κατάφερες να βγάλεις απο την χαλασμένη 4850,η ίδια η Zalman έχει βγάλει αυτό πάντως... Την θερμοκρασία των vrm δεν μπορω να την δω γιατί δεν έχει κάποιο sensora εκεί αλλά το ψηκτράκι είναι λίγο ζεστό και το βαράει ένας 120άρις ανεμιστήρας. Πάντως αύριο θα πάω να το πάρω. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2013 από veteranos123
Tenshi Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 πεταμενα 2 ευρω.... better than nothing...ειδικά αν πιάνει και airflow απο κάποιο κοντινό ανεμιστήρα. 1
Chris92 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Λοιπών παιδιά πήγα σήμερα τυχαία στο multirama και βρήκα την Site: http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=145">Zalman vf900-CU στην τιμή των 9€ και την πήρα. Την εγκατέστησα μια χαρά αλλά δεν είχε ένα μεγάλο ψηκτράκι για αυτήν την πλευρά (βλέπε φωτο). Ψάχνοντας στο internet είδα ότι δεν παρέχεται στην συσκευασία αλλά η ψήκτρα είναι συμβατή με την κάρτα γιαυτό έβαλα ένα ψηκτράκι από μια άλλη χαλασμένη 4850 που είχα με το ίδιο σύστημα ψύξης, όμως δεν ακουμπάει καλά πάνω στα τσιπάκια. Είναι πρόβλημα αυτό? Σε furmak η κάρτα ήταν για 20 λεπτά σταθερά στους 64 βαθμούς και σε idle είναι στους 37 βαθμούς. Θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα? Πάντως τώρα καταλαβαίνω τι θα πει αθόρυβο pc και θα παίζω πλέον με ησυχία τα παιχνίδια. επειδη με ενδιαφερει για αγορα κα ιεμενα μια ιδια ψυκτρα,παρατηρω οτι δεν υπαρχει καθολου στο σιτε τους.Οταν πηγες υπηρχαν πολλα κομματια ή απλα πετυχες ενα στοκ ξεχασμενο?
veteranos123 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Είχε πάει πριν 4 μέρες ο αδερφός μου και μου είπε ότι είχε 3-4 κομμάτια. Εγώ που πήγα εχθές στο multirama του Πειραιά μίλησα με το υπάλληλο και μου την έφερε ο ίδιος ενώ εγώ περίμενα στο ταμείο. Αν την πάρεις θα πρέπει να αγοράσεις και ένα Site: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806362">τέτοιο ή Site: http://www.e-shop.gr/product?id=PER.806363">τέτοιο ανάλογα με την κάρτα σου γιατί τα ψηκτράκια δεν θα φτάσουν (ίσως, ανάλογα την κάρτα) για όλα τα vrm. Ποιά κάρτα έχεις? Την δικιά μου παρόλο που δεν την αναφέρει στις υποστηριζόμενες την κούμπωσα μια χαρά. Στο site τους δεν την αναφέρουν και δεν ξέρω αν υπάρχει στα άλλα mutlirama. Η ψήκτρα που έχω στο link στο post #37 είναι λάθος. Site: http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=321">Αυτήν έχω.
elise Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 better than nothing...ειδικά αν πιάνει και airflow απο κάποιο κοντινό ανεμιστήρα. σιγα τη διαφορα. πεταμενα ξαναλεω τα 2 ευρω.
driftingcris Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 σιγα τη διαφορα. πεταμενα ξαναλεω τα 2 ευρω. Ε άμα δεν σε νοιάζει η υγεία της κάρτας σου, ναι πετάμενα 2 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα