veteranos123 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Έχω στην κατοχή μου μια ati randeon hd 4850 και σε κατάσταση idle έχω 53 βαθμούς με το ανεμιστηράκι στο 50% και στα παιχνίδια πχ. black ops έχω φτάσει και τους 78 βαθμούς με το ανεμιστηράκι στο 60%. Οι θερμοκρασίες είναι φυσιολογικές για αυτήν την κάρτα? γιατί έχω ακούσει ότι είναι αρκετά ζεστή.Επίσης θα ήθελα να πω ότι μου έχει σπάσει ένα πτερύγιο από το ανεμηστιράκι.Σας δείχνω και μια φωτογραφία από το msi after burner για να δείτε τις ρυθμίσεις της κάρτας. Οι θερμοκρασίες πως είναι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
veteranos123 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Αλήθεια? Το καλοκαίρι πόσο μπορεί να είναι περίπου?
driftingcris Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Αν δεν κανω λαθος, οσο θα ανεβει η θερμοκρασια που εχει το δωματιο, τοσο θα ανεβει και η καρτα. Εγω εχω 9800gtx και με ενα λολακι χτυπαω 100αρες... 1
άδικος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Ναι είναι νορμάλ αυτές οι θερμοκρασίες. Το καλοκαίρι θα πιάνει άνετα 80 σε full load. Τώρα με το σπασμένο πτερύγιο, απλά ίσως δεν θα αντέξει το fan για πολύ καιρό ή και να κάνει θόρυβο. 1
veteranos123 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Ναι είναι νορμάλ αυτές οι θερμοκρασίες. Το καλοκαίρι θα πιάνει άνετα 80 σε full load. Τώρα με το σπασμένο πτερύγιο, απλά ίσως δεν θα αντέξει το fan για πολύ καιρό ή και να κάνει θόρυβο. A και εγώ νόμιζα ότι ήταν αρκετά υψηλές. Το fan είναι έτσι ένα χρόνο και δεν έχει πάθει τίποτα οπότε δεν νομίζω να πάθει τίποτα αλλά κάνει θόρυβο (αν και δεν με ενοχλεί). Πέρσι το καλοκαίρι που δεν την είχα καθαρίσει από την σκόνη και είχε πιάσει κουβέρτα μέσα χτύπαγε 100άρια 3 το μεσημέρι και δεν κόλλαγε καθόλου
άδικος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Νομίσματα. Ο καιρός θα δείξει. Μακάρι να μη πάθει.
veteranos123 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Νομίσματα. Ο καιρός θα δείξει. Μακάρι να μη πάθει. Ευχαριστώ για την βοήθεια παιδιά.Πάντως οι θερμοκρασίες είναι οκ ε?
spirosd2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μια χαρά είσαι, ρίξε και ένα καθάρισμα όποτε μπορέσεις μιας και πλησιάζει καλοκαιράκι...
veteranos123 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Thanks guys Μια χαρά είσαι, ρίξε και ένα καθάρισμα όποτε μπορέσεις μιας και πλησιάζει καλοκαιράκι.. Θα πέσει και καθαρισματάκι και αλλαγή παστούλας και μια επιπλέον προσθήκη 120αρι ανεμιστήρα εισαγωγής στο πλαϊνό καπάκι που θα βαράει την κάρτα 1
Antwni Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Τι καλά λέτε ρε παιδιά? Πάτε καλά? Thanks guys Θα πέσει και καθαρισματάκι και αλλαγή παστούλας και μια επιπλέον προσθήκη 120αρι ανεμιστήρα εισαγωγής στο πλαϊνό καπάκι που θα βαράει την κάρτα Μην ''φάει'' πολλές όμως
spirosd2008 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Thanks guys Θα πέσει και καθαρισματάκι και αλλαγή παστούλας και μια επιπλέον προσθήκη 120αρι ανεμιστήρα εισαγωγής στο πλαϊνό καπάκι που θα βαράει την κάρτα Βασικά πιο πολύ θα βοηθήσει να πάρεις την ψήκτρα για την κάρτα γραφικών που λέγαμε στο άλλο τοπικ, γιατί ο σκοπός είναι να μπορεί να φεύγει η θερμότητα που παράγεται από την κάρτα ευκολότερα...
veteranos123 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Τι καλά λέτε ρε παιδιά? Πάτε καλά? Λέγε αλήθεια ρε.Trollάρεις? Μην ''φάει'' πολλές όμως όχι θα είναι ήρεμος. Βασικά πιο πολύ θα βοηθήσει να πάρεις την ψήκτρα για την κάρτα γραφικών που λέγαμε στο άλλο τοπικ, γιατί ο σκοπός είναι να μπορεί να φεύγει η θερμότητα που παράγεται από την κάρτα ευκολότερα... Σκεφτόμουν να την πάρω μιας και την βρίσκω με 16 ευρώ. Θα δω πως θα πηγαίνει το καλοκαίρι και ίσως την τσιμπήσω.
Antwni Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Σε πειράζω ρε Οι θερμοκρασίες σου δεν είναι υψηλές...αλλά όχι και χαμηλές Κανονικές είναι...αν ήσουν 5-10 βαθμούς πιο κατω θα ήσουν μια χαρά (χωρίς να ξερω τη καρτα σου...) Σε full load είσαι μια χάρα...αν θες τρέξε και furmark και δες πότε είναι στο 100% και πόσο τρέχει το ανεμιστηράκι...όχι οτι θα είναι πολυ διαφορετικά τα αποτελεσματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα