Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια το PC μου καθε φορα που το ανοιγο κανει πολη θορηβο διλαδι βουηζη !
δεν ακουγετε κατι παραξενω απλα κανει σαν δινατος ανεμος πως να το πω ελπιζω να με πιανετε!
HELP guys !!!
Πρεπει να φοβαμε? 

Δημοσ.

Από τι αποτελείται το pc σου? Βάλε μπροστά το pc και με ένα μολύβι σταμάτα ένα ανεμιστηράκι κάθε φορά για να δεις από που έρχεται ο θόρυβος.Τον έχεις καθαρίσει ποτέ τον πύργο από τις σκόνες? 

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν τον εχω καθαρηση και κακος!
ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΓΜΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ!
Θα το καθαρησω σημερα και θα δω τη θα γινει!
Ο υπολογηστης κανει αυτον τον θορηβο απο την αρχη που τον ανοιγο!

Δημοσ.

ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΕΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΓΜΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΑΜΑ ΔΕΝ ΘΕΣ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑΣ!

Καθάρισέ τον καλά να φύγουν οι σκόνες και κάνε αυτό το κόλπο που σου είπα στο post #2.

Αν βγάλεις την ψύκτρα από το επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών θα πρέπει να βάλεις και νέα πάστα.

Δημοσ.

Καταρχάς χαλάρωσε δεν σε έβρισα απλά έχει παραγίνει το θέμα με την ορθογραφία εδώ, μην γράφεις κεφαλαία ( κεφαλαία στον γραπτό λόγο σημαίνει ότι φωνάζεις) και δεύτερον δεν είσαι στο σέρβις κανενός μαγαζιού ούτε πληρωνόμαστε για να σε βοηθήσουμε, άρα πρέπει να σεβαστείς και αυτούς που ζητάς την βοήθεια τους. Για αρχή κάνε ένα καλό καθάρισμα με πινέλο τα χοντρά και τα υπόλοιπα με κάποιο blower αν έχεις η με πιστολάκι μαλλιών στο κρύο, εννοείται ότι όταν καθαρίζεις τον πύργο να είναι εκτός ρεύματος...

edit: Ξέχασα επίσης αν φυσήξεις με πιστολάκι η blower σταμάτα με κάτι π.χ. οδοντογλυφίδα τους ανεμιστήρες όλους...

• Like 2
Δημοσ.

Το πρώτο και κυριότερο που θα έπρεπε να σε νοιάζει είναι ότι δεν ξέρεις ούτε να γράφεις, ούτε να φέρεσαι σε αυτούς που προσπαθούν αφιλοκερδώς να σε βοηθήσουν.

Το pc σου, ούτε ανατινάχτηκε, ούτε από την λειτουργία του εξαρτάται η άμυνα της χώρας.

Κάνε αυτά που σου είπαν τα παιδιά. Επίσης δεν απάντησες στο αν κάνει συνέχεια θόρυβο ή μόνο κατά το άνοιγμα, καθώς υπάρχει περίπτωση κάποιος ανεμιστήρας να δουλεύει στο full μόνο κατά την εκκίνηση.

Δημοσ.

Παιδια χιλια ευχαρηστο οσο για την σημπεριφορα μου πριν ζητώ συγνωμη!
Το PC δεν κανει καθολου θορηβο!!!
Οταν το ανοιξα να το καθαρησω ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ!  :blink: 
Αλλα το καθαρησα οπως μου ειπατε και ειναι μια χαρα!
Μπορειτε να το κληδοσετε !
Ευχαρηστο!

• Like 2
Δημοσ.

Ρε guys ειλικρινά καλο θα ήταν να μην απαντάμε κάν όταν βλέπουμε τέτοια ορθογραφία ..

Εχει παραγινει το κακό και απαντώντας τους ενθαρρύνουμε κιόλας ώστε να μην κάνουν κάν προσπάθεια να την διορθώσουν .

• Like 1
Δημοσ.

Ρε guys ειλικρινά καλο θα ήταν να μην απαντάμε κάν όταν βλέπουμε τέτοια ορθογραφία ..

Εχει παραγινει το κακό και απαντώντας τους ενθαρρύνουμε κιόλας ώστε να μην κάνουν κάν προσπάθεια να την διορθώσουν .

Μπορεί το παιδί να έχει κάποιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Ακόμη και σε αυτη την περίπτωση υπαρχουν οι αυτόματοι ορθογραφοι των browsers. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Σωστά.

Δημοσ.
τη να σας πω αν αυτό χαλάει περισσότερο την εικόνα του "φορυμ" από τα Greeklish δεν ξέρω!

Φιλε μου εσύ άμα δεν θες μην απαντάς η ας μην απάντηση κανένας αν είναι έτσι!

Εγώ φταίω και που ασχολούμαι!

Και τι έκανα μια βοήθεια ζήτησα!

Τεσπα Κάντε ότι ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ!
Δημοσ.

καθάρισε αρχικά όσο μπορείς το κουτί και κυρίως με την βοήθεια ενώς πινέλου μαζί με πεπιεσμένο αέρα(είτε σε σπραυ είτε απο blower) καθάρισε τα ανεμηστιράκια.αν δεν έχεις κάποιο μηχάνημα που πετάει αέρα υπο πίεση μπορείς να πας σε ένα βενζινάδικο να το καθαρίσεις με πολύ προσοχή όμως γιατί τα κονφλερ πολλές φορές περιέχουν υγρασία στον αέρα που ρίχνουν,οπότε έλενξέ το πρώτα στο χέρι σου.

αφού φύγει το πολύ πράμα απο το κουτί κοιτάμε και άλλες λύσεις.

υ.γ απο τι αποτελείται το rig? τα ανεμηστίρια είναι no name?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...