Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, κάνω ένα συστηματάκι με τον APU του τίτλου και ήθελα να ρωτήσω:

1) Αν στο μέλλον επιθυμήσω να βάλω discrete gpu και να απενεργοποιήσω την iGpu θα έχω bottleneck? Μιλάμε για gpu κλάσης 7870!

2) Επίσης να ρωτήσω: Το corsair 430m θα σηκώσει στο μέλλον την αναβάθμιση κάρτας, ή να πάω καλύτερα σε Tt 530?

3) Τέλος, το μόνιτορ που έχω είναι το BenQ 24" 1080p, o apu θα μου πάιζει παιχνιδάκια τύπου BF3 σε τίμια fps? (με ram dual channel 2x4gb Kingston στα 2400mHz)

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση, το έχω ένα άγχος! Για τα 2 υπόλοιπα ερωτήματα καμία γνώμη?

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, κάνω ένα συστηματάκι με τον APU του τίτλου και ήθελα να ρωτήσω:

1) Αν στο μέλλον επιθυμήσω να βάλω discrete gpu και να απενεργοποιήσω την iGpu θα έχω bottleneck? Μιλάμε για gpu κλάσης 7870!

2) Επίσης να ρωτήσω: Το corsair 430m θα σηκώσει στο μέλλον την αναβάθμιση κάρτας, ή να πάω καλύτερα σε Tt 530?

3) Τέλος, το μόνιτορ που έχω είναι το BenQ 24" 1080p, o apu θα μου πάιζει παιχνιδάκια τύπου BF3 σε τίμια fps? (με ram dual channel 2x4gb Kingston στα 2400mHz)

Ευχαριστώ προκαταβολικά

1)Μπορεις και οχι δεν θα έχεις

2) Καλυτερα στο 530

3) Με τερμα low τα details πιστευω το έχει το bf3. (ποιο βαρύ παιχνιδι και εσυ δεν βρήκες για να ρωτήσεις?)

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πάρα πολύ! Όντως το Bf3 πολύ απαιτητικό απλά το έβαλα σαν σημείο αναφοράς για να καλύψω και για υπόλοιπα! Επομένως παιχνιδάκια τύπου Lol και NFS θα είναι μια χαρά έτσι? Επειδή διάβασα ότι τα apu εκμεταλλεύονται την Ddr3 γι'αυτό πήρα 2400Mhz, καλά δεν έκανα?

Δημοσ.

Ναι καλα έκανες!

Lol ανετα.

NFS αναλογα ποιο θέλεις. 

Διοτι το τελευταίο έχει ουσιαστικά την μηχανη γραφικών του BF3 οποτε το ίδιο ζορι θα φάει!

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι φοβερός! Και κάτι τελευταίο μιας και βλέπω ότι είσαι γνώστης :D Οι μνήμες μου είναι αυτές: Link.png Site: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008YAI7RG/ref=oh_details_o00_s00_i00?ie=UTF8&psc=1">Ram Δεν θα έχω πρόβλημα με την mobo μου για τα 2400 ε? Αυτόματα δεν θα τα πάρει?

H mobo μου ειναι αυτή: Link.png Site: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=32678&cat=3&sub=383&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=undefined">Mobo

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ! Βλέπω πως απαντάς σε πάρα πολλά posts στο φορουμ και συνήθως ακολουθώ τις συμβουλες σου, νιώθω ότι μου μιλάει ο θεός με τη φωνή του Morgan Freeman τώρα που μου απαντάς (σλουρπ) :P Δηλαδή θα πάρει τη ραμ χωρίς ιδιαίτερα tweaks?

Δημοσ.

εχω και εγω τον A10 και asrock και μνημες kingston12gb sta 1866 επισημως εκει κλειδωνουν για παραπανω δεν εχω δοκιμασει :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...