Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τι το θες το topic? Aφού δεν ακούς και κανέναν αν δε σου φέρει εκκαθαριστικό εφορίας για το πόσα βγάζει.

• Like 2
Δημοσ.

Τι το θες το topic? Aφού δεν ακούς και κανέναν αν δε σου φέρει εκκαθαριστικό εφορίας για το πόσα βγάζει.

Μα ειναι δυνατον να πιστευεις οτι με αυτη τη κριση υπαρχει ανθρωπος που βγαζει 2000 ευρω το μηνα ή οτι κάποιος απεριψε δουλεια των 1200 ευρω μεικτων απο την στιγμη που εξω υπάρχουν στρατιες ανεργων? Και ειναι κατω απο 30 και μερικες φορες 25 χρονων? Αν εισαι μεσα σε αυτους που τους αρεσει να λενε μυθους μην μπεις στον κοπο καν να γραψεις θελουμε σοβαρες και πραγματικες εμπειριες.

Απο καπου ξεκιναει κάποιος δεν γινεται να ξεκινησει με την μια με τα εκατομυρια.... ασε μερικους να πανε και στο εξωτερικο που το λενε... στα λογια ολα ευκολα ειναι. Εχουμε γεμισει φαντασμενους στην Ελλαδα εγω αυτο βλεπω.

Στρωμενα στα εχουν εξω... νομιζεις δεν βλεπουν τι συμβαινει και τι χαρακτηρας ειναι ο Ελληνας... αμα πας εκει θα εισαι χειροτερο στρατιωτακι απο οτι εδω γιατι εκει υπαρχουν νομοι.

ps Εδω 50 ευρω σε ιδιαιτερο δεν παιρνει ουτε καθηγητης  με 20 χρονια και βαλε εμπειριας.... το διαβασαμε και αυτο χθες.Για να εισαι καθηγητης θες την παιδαγωγικη επαρκεια δεν μπορει ο καθενας ξαφνικα να θεωρει τον εαυτο του καθηγητη.

ps2 Μονο οι κουτοι πειθονται χωρις αποδεικτικα.... οταν βγαινεις και λες μετα πρεπει να εισαι ετοιμος και να υποστηριξεις αυτο που λες.

Δημοσ.

To ότι εσύ βλέπεις κάτι σαν μύθο, αυτό έχει προκύψει από την δική σου πραγματικότητα. Το ότι εσύ απορρίπτεις τα πάντα για να νιώθεις καλύτερα για τον εαυτό σου δε κάνει κανέναν μυθομανή, εσένα κομπλεξικό κάνει. 

Για το υστερόγραφο 2, μόνο για number 2 κάνει ειλικρινά. Περιμένεις σε ένα forum κάποιος να αποκαλύψει πολύ ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, τα οποία μπορεί να μην έχει αποκαλύψει καν σε γνωστούς ή συγγενείς, για να ικανοποιήσει την περιέργια ενός random τύπου; Lel. Χέστηκε και η βάρκα έγειρε. 

Δημοσ.

To ότι εσύ βλέπεις κάτι σαν μύθο, αυτό έχει προκύψει από την δική σου πραγματικότητα. Το ότι εσύ απορρίπτεις τα πάντα για να νιώθεις καλύτερα για τον εαυτό σου δε κάνει κανέναν μυθομανή, εσένα κομπλεξικό κάνει. 

Για το υστερόγραφο 2, μόνο για number 2 κάνει ειλικρινά. Περιμένεις σε ένα forum κάποιος να αποκαλύψει πολύ ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα, τα οποία μπορεί να μην έχει αποκαλύψει καν σε γνωστούς ή συγγενείς, για να ικανοποιήσει την περιέργια ενός random τύπου; Lel. Χέστηκε και η βάρκα έγειρε. 

Ποια δικια μου πραγματικοτητα???????????????? η πραγματικοτητα ειναι ΜΙΑ και την βλεπουμε ολοι καθημερινα. Δεν απορριπτω τα παντα αλλα μονο εκεινα που ειναι ακραια με βαση την κοινη λογικη. Μυθομανης ειναι εκεινος που μονο λεει και δεν μπορει να αποδειξει τιποτα απο αυτα που λεει . Προσωπικα δεδομενα ενω ο αλλος εχει βαλει την φωτογραφια του...... λες να τον πειραξει να πει που δουλευε ή να δειξει το portfolio του???? αυτο ειναι το προσωπικο δεδομενο????

Τοτε τι μπαινει καποιος και μιλαει για την δουλεια του εδω? ποιο το νοημα να μας δειξει οτι ειναι αυτος ο μεγας μαγκας και μετα λες εμενα κομπλεξικο μαλλον θα πρεπει να πας σε καποιον να σε ξαναμαθει τους ορισμους

Οποιος ειναι καταξιωμενος δεν μπαινει να κανει επιδειξη σε ενα φορουμ... δεν εχει αυτη την αναγκη καταλαβες? δεν την νιωθει καν. Και λεγε εσυ για κομπλεξικους και παραμυθια της χαλιμας. Λες και δεν βλεπουμε εξω τι γινεται ....

Δημοσ.

Είμαι 22 κι έχω βγει άπειρες φορές από το σπιτι. Εσύ?

Ενταξει εισαι μικρος ακομα. Αυτη τη στιγμη εχω ενα καρο γνωστους και φιλους με μεταπτυχιακα και γνωσεις οι οποιοι στελνουν βιογραφικα και δεν τους φωναζουν καν λες να ειναι και αυτοι κομπλεξικοι? Δεν μιλαμε να πας εκει να σου προτεινει η εταιρεια καθαρο μισθο 1000-1100 (που ειναι παρα πολυ καλος για τα δεδομενα της Ελλαδας με κάποια χρονια προυπηρεσιας εστω....) και να τους το παιξεις ειρωνας και καμποσος. Οι ανθρωποι που δουλευουν σε αυτες τις θεσεις ξερουν πολυ καλα οτι υπάρχουν αλλα ατομα τα οποια οχι μονο δεν θα πηγαινανε με υφακι αλλα θα λεγανε και ευχαριστω ...  διαφορετικα αν νομιζεις οτι εισαι τοσο μεγαλος μαγκας ανοιγεις δικο σου μαγαζι και παιρνεις αυτα που πιστευεις οτι στην ελευθερη αγορα σου αναλογουν.Εκει παρε και 10.000 και μακαρι να βρεις και επιχειρηση να σου δινει τοσα αλλα αυτο ειναι παραπλανητικο στην εποχη μας

Εμενα η αποψη μου επειδη καθημερινα ειμαι εξω και ξερω και ανθρωπους οι οποιοι ουτε τα τρωνε αμασητα και ειναι και μεσα στην αγορα και στην ζωη και παντου δεν καθονται σπιτακι τους .... ειναι οσοι πανε για δουλεια να πανε προσγειωμενοι επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι.Παραλληλα ομως να εχουν στοχους και να προσπαθουν καθημερινα να γινουν καλυτεροι. Αλλο η αυτοπεποιθηση και αλλο η αλαζονεια - υπεροψια που εχουν ορισμενοι. Υπαρχει μεγααααλη διαφορα αναμεσα σε αυτα τα δυο ξερεις. Και αν κάποιος εχει εμπειριες απο θεσεις εργασιας κ συνεντευξεις να μπει να τις γραψει.

Παντα θα υπαρχει ενας με καλυτερο βιογραφικο απο σενα....

Δημοσ.

Είμαι μικρός αλλά δουλεύω εδώ και 1 χρόνο. Αυτή τη στιγμή δουλευώ στο ΙΤ μεγάλης Ελληνικής ασφαλιστικής εταιρίας και ξέρω από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στην αγορά εργασίας, οπότε επίτρεψε μου να γνωρίζω καλύτερα από σένα που έχεις ακούσει από γνωστούς, άρα από δεύτερο χέρι. 

Δημοσ.

Είμαι μικρός αλλά δουλεύω εδώ και 1 χρόνο. Αυτή τη στιγμή δουλευώ στο ΙΤ μεγάλης Ελληνικής ασφαλιστικής εταιρίας και ξέρω από πρώτο χέρι τι συμβαίνει στην αγορά εργασίας, οπότε επίτρεψε μου να γνωρίζω καλύτερα από σένα που έχεις ακούσει από γνωστούς, άρα από δεύτερο χέρι. 

Ωραια μην μου πεις ονομα εταιρειας... πες μου μισθο και ωραριο. Για να δουμε τι παιζει

Δημοσ.

"Εδώ έχει πάντα ήλιο" mentality B) από τον Erevis και ο Starlight να είναι στα πρόθυρα να βαρέσει ένεση!

Εγώ που έχω λίγο πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής (έχω κάνει και καθηγητής 1 χρόνο), μπορώ να πω ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι λίγο τραγική, αλλά σίγουρα μπορεί να γίνει και... χειρότερη!

2κ τη σήμερον ημέρα -για Ελλάδα- πάντα θεωρούνται παραπάνω από αξιοπρεπή και απόφοιτος πληροφορικής που θα πάει να δουλέψει στο 99% των εταιρειών του χώρου δεν τα βλέπει ούτε με κυάλι. Με τηλεσκόπιο ίσως. Αυτή είναι η αλήθεια.

Τώρα το πόσος κόσμος είναι άνεργος ενώ έχει πτυχία, μεταπτυχιακά κλπ είναι γνωστό, δεν χρειάζεται να το λέμε συνέχεια..

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια μην μου πεις ονομα εταιρειας... πες μου μισθο και ωραριο. Για να δουμε τι παιζει

10-6 και κάποιες εβδομάδες στα τέλη των iterations μερικές ώρες παραπάνω που τις παίρνουμε σαν άδεια αργότερα. 

Τα πόσα παίρνει ο καθένας είναι προσωπικό δεδομένο και εφόσον δεν είσαι το ΣΔΟΕ είναι απαράδεκτο που ρωτάς, κάτι που το κάνεις κατ'επανάληψη και το θεωρείς και παράλογο που δε σου λένε. Εδώ μέσα στις ίδιες τις εταιρίες πολλές φορές είναι αυστηρά ΜΗ επικοινωνήσιμο το πόσα παίρνει ο καθένας, πόσο μάλλον να το γράφεις και δημόσια όπως είναι ένα forum.

Δημοσ.

Ε αμα δεν σε ρωτησει ο αλλος που δουλευεις και τι λεφτα παιρνεις τοτε τι συζητηση θα κανεις?

Εγω εκτος δεν τα αντιμετωπιζω αυτα τα προβληματα παντως οταν ρωταω κατι τετοιο μου απαντανε προθυμα

μαλλον εισαι υπερβολικα ευαισθητος και το θεωρεις απαραδεκτο.

"Εδώ έχει πάντα ήλιο" mentality B) από τον Erevis και ο Starlight να είναι στα πρόθυρα να βαρέσει ένεση!

Εγώ που έχω λίγο πάνω από 10 χρόνια εμπειρία στον τομέα της πληροφορικής (έχω κάνει και καθηγητής 1 χρόνο), μπορώ να πω ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι λίγο τραγική, αλλά σίγουρα μπορεί να γίνει και... χειρότερη!

2κ τη σήμερον ημέρα -για Ελλάδα- πάντα θεωρούνται παραπάνω από αξιοπρεπή και απόφοιτος πληροφορικής που θα πάει να δουλέψει στο 99% των εταιρειών του χώρου δεν τα βλέπει ούτε με κυάλι. Με τηλεσκόπιο ίσως. Αυτή είναι η αλήθεια.

Τώρα το πόσος κόσμος είναι άνεργος ενώ έχει πτυχία, μεταπτυχιακά κλπ είναι γνωστό, δεν χρειάζεται να το λέμε συνέχεια..

Μα αυτο πρεπει να μας απασχολει... η αληθεια για να ξερουμε τι μας περιμενει.Και μου κανει μεγαλη εντυπωση που κάποιος σπαζεται αμα τον ρωτησεις περισσοτερες λεπτομερειες... μονο εγω ειμαι σε παρεες που αμα πεις κατι π[εφτουν αμεσως οι ερωτησεις βροχη??? ΠΟΥ ? ΠΩΣ? ΓΙΑΤΙ? κτλπ

Δημοσ.

Σου απαντάνε σε προσωπικό επίπεδο, όχι σε forum στο οποίο γράφουνε/διαβάζουν γνωστοί, φίλοι κτλ. Και αυτούς που ρωτάς προφανώς σε ξέρουν, αρά είναι μέσα στα όρια η ερώτηση. Το να ρωτάς κάποιον που δε ξέρεις προσωπικά δεδομένα είναι αγένεια, δεν είναι αστροφυσική για να το καταλάβεις, πλαίσια συμπεριφοράς λέγονται.

Εντιτ: Ρε Starlight αν δεν μπορείς να διακρίνεις την διαφορά του forum από την παρέα, τι να σου πω, έχεις σοβαρό πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι όντως η κατάσταση είναι τραγική, ιδιαίτερα για τους νέους απόφοιτους. Παρ'όλα αυτά υπάρχει ένα πολύ μικρό ποσοστό που αμοίβονται καλά για τα σημερινά Ελληνικά δεδομένα, δηλαδή 1500-2000. Μιλάμε βέβαια για άτομα κοντά στα 40 με τρελή εμπειρία, οι οποίοι στο εξωτερικό θα έπαιρναν 5000+.

Οπότε star_light μην το αποκλείεις να υπάρχουν άτομα που παίρνουν τέτοια ποσά. Οι εταιρείες είναι γνωστές, Intracom, Velti, Singular, Accenture κτλ. Δεν έχει σημασία αν είναι η μία ή η άλλη. Τώρα προφανώς το να δει κάποιος νέος απόφοιτος τέτοιο ποσό είναι εξαιρετικά απίθανο.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι όντως η κατάσταση είναι τραγική, ιδιαίτερα για τους νέους απόφοιτους. Παρ'όλα αυτά υπάρχει ένα πολύ μικρό ποσοστό που αμοίβονται καλά για τα σημερινά Ελληνικά δεδομένα, δηλαδή 1500-2000. Μιλάμε βέβαια για άτομα κοντά στα 40 με τρελή εμπειρία, οι οποίοι στο εξωτερικό θα έπαιρναν 5000+.

Οπότε star_light μην το αποκλείεις να υπάρχουν άτομα που παίρνουν τέτοια ποσά. Οι εταιρείες είναι γνωστές, Intracom, Velti, Singular, Accenture κτλ. Δεν έχει σημασία αν είναι η μία ή η άλλη. Τώρα προφανώς το να δει κάποιος νέος απόφοιτος τέτοιο ποσό είναι εξαιρετικά απίθανο.

Ναι δεν λεω  για αυτους.... δεν μιλησα για ανθρωπους 40 χρονων με μεγαλη εμπειρια. Ειπα απο 30 και κατω.

Erevis μπορω να την ξεχωρισω και ειναι πολυ απλη... στα φορα μπορεις να πεις οτι θες χωρις να σε ξερει κανενας

ενω στην παρεα πριν πεις κατι το σκεφτεσαι περισσοτερο επειδη θα την βλεπεις καθε μερα... εδω κανω ενα log out και μπαινω μετα απο 4-5 μηνες. Αλλα εφοσον δεν θες να πεις δεν θα επιμεινω αλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...