Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα ! ενα φιλαρακι ενδιαφερεται   για tv-monitor 24 ιντων!

εχω κατασταλαξει να του προτινω αυτη εδω http://www.skroutz.gr/s/2146163/LG-M2452D.html

πιστευω στα χρηματα της δεν υπαρχει κατι καλυτερο !

εβγαλε και το e-shop αυτη εδω  http://www.e-shop.gr/product?id=PER.157241&sid=1

αλλα τρωει ακυρο λογο πανελ κλπ! εγω λεω αυτη να παρει! αν υπαρχει τπτ αλλο που μου διαφευγει πειτε το μου :D

Δημοσ.

Εχω την M2352D (μια ιντσα διαφορα)...Θα την χαρακτηριζα εξαιρετικη (Αν και δεν εχω μεγαλη εμπειρια στις οθονες)...την εχω περιπου 5 μηνες και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα...

Στα +

Γωνιες θεασης (Την εχω πανω σε γραφειο στο υπνοδωματιο και δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα οταν βλεπω tv ή ταινια στο κρεβατι)

Media player (αναγνωριζει φλασακι κ σκληρο οποτε βλεπω απαυθειας τις ταινιες)

PIP (Picture In Picture ειμαι συνδεμενος στο desktop και σε μια γωνια -επιλεγω σε ποια και τι μεγεθος- παιζει tv)

Στα -

Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι δεν εχει ρυθμιση υψους (αλλα δεν το θεωρω τοσο σπουδαιο...αλλωστε monitor-tv ειναι...)

Την ειχα αγορασει 189ευρο και τωρα βλεπω οτι ειναι στα 183 περιπου...

35+ευρο διαφορα για μια ιντσα...αν τα σκεφτεται τα λεφτα θα προτεινα να παει σε ενα καταστημα να τις δει διπλα-διπλα...

Προσωπικα δεν ξερω ποσο εμφανης μπορει να ειναι αυτη η διαφορα...

Δημοσ.

skoulas, να σε ρωτήσω μιας και ψάχνω τηλεόραση για ένα γνωστό:

Η LG που έχεις, λειτουργεί κανονικά σαν τηλεόραση αν δεν την έχεις συνδεδεμένη σε υπολογιστή;

Δηλαδή την ανοιγοκλείνεις κανονικά με το κουμπί Power και λειτουργεί σαν τηλεόραση αυτόματα;

Δημοσ.

skoulas, να σε ρωτήσω μιας και ψάχνω τηλεόραση για ένα γνωστό:

Η LG που έχεις, λειτουργεί κανονικά σαν τηλεόραση αν δεν την έχεις συνδεδεμένη σε υπολογιστή;

Δηλαδή την ανοιγοκλείνεις κανονικά με το κουμπί Power και λειτουργεί σαν τηλεόραση αυτόματα;

φανη λειτουργουν κανονικα σαν τηλεορασεις...δεν υπαρχει το παραμικρο προβλημα...

τα μονα μειον τους συγκριτικα με τις κανονικες τηλεορασεις ειναι η αποδοση των ηχειων...που δεν ειναι ιδια σε αποδοση....

και πλεον το μονο για μενα σημαντικο προβλημα (Πανελ) που ειχαν εχει λυθει μιας και τις βγαζουν ips  πλεον

εχεις επισης και την επιλογη του χειριστηρίου που σου δινουν για εναλλαγες καναλιων και πηγων εικονας

Δημοσ.

Λειτουργει κανονικα ως τηλεοραση...Οσο για την αποδοση των ηχειων εμενα μου φαινεται μια χαρα...

Δημοσ.

Λειτουργει κανονικα ως τηλεοραση...Οσο για την αποδοση των ηχειων εμενα μου φαινεται μια χαρα...

μωρε μια χαρα ειναι... συγκριτικα το παμε με τις κανονικες τηλεορασεις.... οτι σου φαινεται μια χαρα οπως και μενα δεν αναιρει αυτο που ανεφερα παραπανω.

Δημοσ.

Μα και σκέτες τηλεοράσεις να ήταν, σε αυτές τις ίντσες δε νομίζω να άλλαζε κάτι στην απόδοση του ήχου.

Εκτός κι αν τις συγκρίνεις με πολύ μεγαλύτερες και ακριβότερες.

• Like 1
Δημοσ.

H 2452D πάντως είναι εξαιρετική, την έχω δει σε χρήση.

Σημειωτέον ότι το πάνελ της είναι MVA ή PVA, όχι IPS (αυτό για καλό το λέω)!

Δημοσ.

όλη η σειρά 22 της lg είναι πολύ καλή. την 2252 την έχει ένας φίλος μου και είναι απίστευτη. είχα για 2 χρόνια την 2280df και ήμουνα απόλυτα ικανοποιημένος.

Δημοσ.

Παιδια για να μην ανοιγω νεο θεμα,επειδη σκεφτομαι την αγορα μιας 23/24αρας αλλα δεν εχω και tv στο σπιτι θα ηθελα να μου πειτε αν εχει διαφορες σε σχεση με την Dell 2312HM οσο αναφορα games,ταινιες κτλ,και ποια προτεινεται απο τις 2.

Τελος,το παραπανω monitor-tv συνοδευεται απο τηλεκοντρολ?Αξιζει το 23 η το 24 σαν vfm?

ευχαριστω για τις απαντησεις εκ των προτερων παιδες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...