phanispal Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Στο Trials Evolution τι εννοείς σε πετάει; Απλά πετάει error η εφαρμογή ή crashάρει το σύστημα; Αυτό με τις BSOD's στο YouTube το έχω παρατηρήσει κι εγώ. Μπορεί να παίζεις 20 ώρες Crysis 3 χωρίς πρόβλημα και να έχεις πρόβλημα όταν βλέπεις YouTube. Δεν έχω καταλάβει ακόμα πού οφείλεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Πολυτιμη η υποστηριξη σου! χαχαχαχαχαχα. Το trials το εχω original copy και για να τρεξει, ανοιγει και το steam και το Uplay. Με πεταει στο uplay μετα απο λιγο, ολα δουλευουν αψογα, δε crashαρει το συστημα και λεει το κλασσικο "after game report" χωρις σφαλματα. Θα το ψαξω αυτο με το YT παντως γιατι ειναι λιγο περιεργο. Το σφαλμα που δειχνει στο BSOD αναφερει οτι χρειαζεται περισσοτερο ή λιγοτερο Vcore. Θερμοκρασιες πανε καλα παντως με χαμηλοτερη τους 32 βαθμους σε Idle και 55-59 gaming, 62-64(σπανια 64) prime95. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Δεν καταλαβαίνω γιατί συγκεκριμένα με το YouTube και τι σχέση έχει με τη (μη) σταθερότητα του επεξεργαστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Παντως αν σκεφτεις κατι, εδω ειμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα