Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 12/10/2024 στις 8:41 ΠΜ, andreoulios είπε

Καλημέρα,

Τα παιχνίδια είναι του στυλ gta, fifa , tekken, κανενα racing και open world.

Αυτό που με απασχολεί είναι η 50αρα που έχω και αν θα χρειάζεται να περιμένω όλη μέρα για να κατεβάσω και αν θα πρέπει να πάω σε λύση με δισκακι

Με το S θα έχω θέμα με το χώρο αποθήκευσης;

το ποσο χρονο θα παρει να κατεβασεις κατι, εξαρταται απο τη συνδεση σου. πλεον αυτο δε το θεωρω θεμα, το βαζεις κατι να κατεβαινει το βραδυ κ τελος.
το να θες δισκακι γιατι βρισκεις τα παιχνιδια μεταχειρισμενα κ μετα τα πουλας ναι, αυτο ειναι λογος.
να θες καλυτερες επιδοσεις, και αυτο καλος λογος.
 αλλα θα πρεπει να παρεις αρκετα πιο ακριβη κονσολα για να εχεις κ disk drive.
επειδη ειπες οτι παιζεις περιστασιακα κ δεν εχεις απαιτησεις γιαυτο κ προτεινα την ευκολη/οικονομικη λυση.

για την χωρητικοτητα, εξαρταται ποσα παιχνιδια παιζεις ταυτοχρονα και τι παιχνιδια. εγω δε παιζω ταυτοχρονα πολλα οποτε δεν ειχα ποτε θεμα.

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Μετά απο χρόνια χωρίς playstation (pc gamer γαρ) αποφάσισα να αγοράσω τώρα.

Το pc θα παραμείνει η gaming πλατφόρμα μου, το playstation αγοράζεται κυρίως για το καινουργιο ποδοσφαιράκι (ufl) , κανα φίφα και οτι άλλο προκύψει.

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο κανονικό και το slim (εκτός απο το μέγεθος φυσικά, εννοώ σε specs). Αξίζει τα έξτρα λεφτά το Pro?

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από LabrakisG1992
Δημοσ.
2 hours ago, LabrakisG1992 said:

Καλησπέρα σε όλους. Μετά απο χρόνια χωρίς playstation (pc gamer γαρ) αποφάσισα να αγοράσω τώρα.

Το pc θα παραμείνει η gaming πλατφόρμα μου, το playstation αγοράζεται κυρίως για το καινουργιο ποδοσφαιράκι (ufl) , κανα φίφα και οτι άλλο προκύψει.

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο κανονικό και το slim (εκτός απο το μέγεθος φυσικά, εννοώ σε specs). Αξίζει τα έξτρα λεφτά το Pro?

Ευχαριστώ.

Από τη στιγμή που δεν θα είναι η κύρια κονσόλα σου και το θέλεις για ποδοσφαιράκια και κανένα exclusive (που πλέον έρχονται και στο PC, απλά αργούν), εγώ προσωπικά θα έπαιρνα το παλιό "fat" μοντέλο, ειδικά αν το βρεις σε καλή προσφορά/τιμή σε σχέση με το Slim.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Charismo είπε

Από τη στιγμή που δεν θα είναι η κύρια κονσόλα σου και το θέλεις για ποδοσφαιράκια και κανένα exclusive (που πλέον έρχονται και στο PC, απλά αργούν), εγώ προσωπικά θα έπαιρνα το παλιό "fat" μοντέλο, ειδικά αν το βρεις σε καλή προσφορά/τιμή σε σχέση με το Slim.

Ευχαριστώ. Εχει κάποια διαφορά εκτός απο το μέγεθος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, LabrakisG1992 said:

Ευχαριστώ. Εχει κάποια διαφορά εκτός απο το μέγεθος?

Το slim έχει επιπλέον 175GB χωρητικότητα. Για την ακρίβεια ο δίσκος του είναι 1TB, έναντι 825GB του "fat". Τα υπόλοιπα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι ίδια.

Επεξ/σία από Charismo
  • Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

xbox one/s ή ps4?

καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.

ειμαι σε αναζητηση κονσολας αλλα επειδη δεν θελω κατι τρελο και το μονο που με ενδιαφερει να παιζω ειναι κανενα φιφα και κανενα wrc/racing γενικοτερα , ψαχνομαι αναμεσα σε αυτες τις κονσολες.

τι να επιλεξω απο αυτες? 

• Thanks 1
Δημοσ.

Πάρε ένα XBOX Series S καλύτερα που είναι ποιο φρέσκο μοντέλο, κουμπώνεις και gamepass και παίξε όσο θες. Εφόσον αυτά σε ενδιαφέρουν μόνο, θα έχεις αυτά διαθέσιμα και πάρα πολλά ακόμα παιχνίδια.

• Like 4
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον φιλο.Δες για μτχ series s.Κοτσάρεις πανω και μια συνδρομη gamepass και λιωνεις στο παιχνιδι.Επιπλεον εχεις και την δυνατοτητα για αγορα φθηνων παιχνιδιων απο τριτες χωρες μεσω vpn.

• Like 2
Δημοσ.

Κανένα από τα 2 . Εσύ. Και αν σε απασχολούν 2-3 παιχνίδια είναι αμαρτία να δώσεις λεφτά για περασμένη γενιά που δεν κυκλοφορεί πλέον σχεδόν τίποτα . Εκτός αν τα βρεις σε τιμή χώμα . Πάρε ένα series s με game pass και είσαι άρχοντας . Ψαξου και για αγορές με vpn

• Haha 1
Δημοσ.
Στις 29/12/2024 στις 1:26 ΜΜ, CaptainHog είπε

ψαχνω για χβοχ ς λοιπον.

Αυτο που σου προτεινουν ειναι non disc, μονο digital copies.

Χbox Series S .

Το S ειναι αλλο.

Γενικα η Microsoft δεν το εχει με τις ονομασιες.

Xbox OG, Xbox 360, Xbox Οne , Xbox One S ( και Χ ) και μετα  Xbox Series S  ( και Χ ) .
Καμια λογικη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...