Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

xbox360 ή Wii?

Γειά σας παιδιά.

Ανοίγω νέo θέμα για να μην τρολλάρο το thread του  wii/360

Μπορείτε να μου προτείνετε ποιό απο τα 2 να πάρω για να καλύψω τα κενά του ps3

Φαντάζομαι το wii εχει full extra απο exclusive παρ'όλα αυτά το 360 μου αρέσει περισσότερο ως κονσόλα.

Ο φόβος μου όμως είναι οτι άμα πάρω το 360 θα έχω τα ίδια παιχνίδια με το ps3 περαν ?μερικών? exclusive.

Όσοι έχουν τη διάθεση ας μου ξεδιαλύνουν το μυαλό :-D

Δημοσ.

Εξαρτάται πόσο σου αρέσουν τα παιχνίδια της Nintendo, βασικά. Εχει και μερικά άλλα (για μένα αυτά τα άλλα ήταν που με έκαναν να πάρω και να κρατήσω το Wii, ας πούμε), αλλά είναι για ιδιαίτερα γούστα. 

Στο 360, αν είχες μόνο PS3 κι όχι PC, θα βρεις αρκετά να παίξεις για να δικαιολογήσεις την αγορά του, θεωρώ.

Ωστόσο, ίσως θα ήταν καλύτερα να πάρεις πρώτα ένα μεταχειρισμένο Wii, να παίξεις ό,τι σου τραβήξει το ενδιαφέρον, να το πουλήσεις και να πάρεις μετά ένα 360, που ίσως να έχει πέσει κι άλλο η τιμή του. Ετσι θα καλύψεις όλα τα αξιόλογα παιχνίδια της γενιάς που πέρασε.

Αν θες λίστες παιχνιδιών για να αποφασίσεις, έχουν γίνει κατά καιρούς τέτοια θέματα ή ερωτήσεις. Θυμάμαι πολύ πρόσφατα (μέρες) κάποιο άλλο μέλος ερχόμενο από PS3 να ρωτά για τα exclusives του 360 στο 360 topic. Τσέκαρε κι εκεί.

Δημοσ.

θα παρεις μηχανηματα 9 ετων; αν ειναι για το 10χρονο ανιψι οκ, αν ειναι για σενα πανε  ps4 η one

Θα του βάλεις εσύ τη διαφορά?

Από πότε τα παιχνίδια που έχουν αυτές οι 2 είναι για δεκάχρονα? Με το που βγαίνει η καινούρια γενιά συμβαίνει αυτό?

• Like 4
Δημοσ.

η λογικη λεει wii με δεδομενο οτι εχεις ps3 και με xbox360 το μονο που κερδιζεις ειναι ~4-5 βαρβατα exclusives ενω αντιθετα στο nintendo σχεδον ολα τα παιχνιδια που εχεις στη διαθεση σου ειναι διαφορετικα απο του ps3...

Αποκει και περα φυσικα αν τα 4-5 exclusives του 360 σου κανουν κλικ ενω αντιθετα θεωρεις τα nintendo για παιδακια ε τοτε αξιζει το 360... αλλοι ομως (ειδικα νοσταλγοι του παρελθοντος) θεωρουν την προσβαση σε mario/zelda/donkey kong ανεκτιμητη...

Δημοσ.

Προσωπικά θεωρώ πιο ανεκτίμητη την πρόσβαση σε παιχνίδια όπως το Another Code R, Trauma Center, την καλύτερη έκδοση του Resident Evil 4, την καλύτερη έκδοση του Silent Hill Shattered Memories, την καλύτερη έκδοση του Bully και το Metroid Prime 3, για να φέρω μερικά παραδείγματα, παρά στα Mario/Zelda. 

Γι' αυτό, ειδικά για το Wii, προτείνω ο καθένας να το ψάχνει αρκετά πριν το πάρει. Δεν έχει μόνο τα συνήθη της Nintendo, που μερικούς μπορεί να τους αφήνουν εντελώς αδιάφορους. Εχει κι άλλα πράγματα, απλώς θέλουν ξετρύπωμα. 

Και υπάρχουν κι άλλα που δε μου έρχονται τώρα, γιατί τυχαίνουν να μην είναι του γούστου μου, και μόνο για παιδάκια δεν είναι. Πόσω μάλλον τα παιχνίδια του 360 :P

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Να ξεκαθαρίσω οτι  μου αρέσει η Nintendo και μάλιστα τα zelda είναι απο τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Δεν τα έχω παιξει όλα ούτε ακολουθώ τη σειρά αλλά, 2 που έχω τερματίσει τα λάτρεψα.

Γενικότερα όμως μου αρέσουν τα cartoonistika παιχνίδια της Nintendo. 

Απο την άλλη το xbox μου αρέσει ως κονσόλα (ειδικά οι μοχλοί) και απο exclusive ξέρω μόνο το forza (πολυ θα θελα να παίξω) και το gears of wars το οποίο και έχω παίξει, νομίζω το 1 και δε μου αρέσε.

Η ζυγαριά γέρνει προς το wii γιατι θα το πάρω πολύ πιο φθηνά και θα μου προσφέρει μόνο καινούρια πράγματα μίας ολόκληρης γενιάς.

Επίσης έχω σκοπό (και τα λεφτά ήδη φιλαγμένα) να πάρω μετά απο 1-1,5 χρόνο ps4 ή xbox1 ανάλογα με το τί θα έχουν δει τα μάτια μου μέχρι τότε.

Οπότε μάλλον το θέμα μου είναι αν αξίζει να πάρω το 360 αντι του wii. Έχει να μου προσφέρει κάτι περισσότερο απο αυτά που σκέφτομαι παραπάνω?

Στο 360, αν είχες μόνο PS3 κι όχι PC, θα βρεις αρκετά να παίξεις για να δικαιολογήσεις την αγορά του, θεωρώ.

Πέτυχες πιστεύω την πηγή του προβληματισμού μου ;)

Ισχύει αυτο που λες λοιπόν ???

Δημοσ.

Αν δε σου άρεσε το Gears χάνεται ένας από τους δυνατότερους λόγους να πάρεις 360, πάντως, just saying. Το είχες παίξει όλο ή καμιά ώρα μόνο κι έμεινες με την εντύπωση την πρώτη; Ρωτάω για να σιγουρευτούμε, επειδή η σειρά θεωρείται (και τη θεωρώ κι εγώ) από τα καλύτερα third person shooters - για να μην πω το καλύτερο - που έχουν βγει. Και βελτιώθηκε κι αρκετά στα 2 και 3.

Από κει και πέρα, το 360 controller είναι, χωρίς να έχω εμπειρία με του Χ1, το καλύτερο controller που έχω πιάσει στα χέρια μου, οπότε ναι, μετράει, αλλά όχι και τόσο αν δεν έχεις παιχνίδια να παίξεις :P

Witcher 2, Alan Wake + Alan Wake's American Nightmare, Shadow Complex, Metro 2033, το πρώτο Darkness, Lost Odyssey, Kameo και Trials Evolution, πάντως, είναι για μένα αρκετοί λόγοι να πάρει κανείς μια κονσόλα, πέρα από τα Gears/Halo/Forza.

Για σένα είναι;

Τα multiplatform games τα έχεις παίξει όλα τα καλά στο PS3 ήδη; 

Δημοσ.

εαν ενοεις το wii και οχι wii u το καινουριο, τοτε αμα ψηνεσαι πουλαο το δικο μου. Με ελαχιστα χιλιομετρα και κωλοφτιαγμενο που λενε,τιγκα στα φουλ εξτρα (και απο παιχνιδια). Απο χειριστηρια, motion plus, καλωδια μεχρι balance board, μεχρι και ζελντα σε οριτζιναλ θαρω οτι εχω. Το σκεφτομαι καιρο αλλα βαριεμαι να ασχοληθω/βαλω αγγελεια.

Δημοσ.

Xbox 360 all the way..!!!

θα παρεις μηχανηματα 9 ετων; αν ειναι για το 10χρονο ανιψι οκ, αν ειναι για σενα πανε  ps4 η one

Τετοια καθονται και γραφουν μερικοι και αναρωτιεσαι τι να τους απαντησεις.

Θα του βάλεις εσύ τη διαφορά?

Από πότε τα παιχνίδια που έχουν αυτές οι 2 είναι για δεκάχρονα? Με το που βγαίνει η καινούρια γενιά συμβαίνει αυτό?

Παλι καλα που βλεπουμε και καποιες σωστες απαντησεις.

Δημοσ.

Αν δε σου άρεσε το Gears χάνεται ένας από τους δυνατότερους λόγους να πάρεις 360, πάντως, just saying. Το είχες παίξει όλο ή καμιά ώρα μόνο κι έμεινες με την εντύπωση την πρώτη; Ρωτάω για να σιγουρευτούμε, επειδή η σειρά θεωρείται (και τη θεωρώ κι εγώ) από τα καλύτερα third person shooters - για να μην πω το καλύτερο - που έχουν βγει. Και βελτιώθηκε κι αρκετά στα 2 και 3.

Από κει και πέρα, το 360 controller είναι, χωρίς να έχω εμπειρία με του Χ1, το καλύτερο controller που έχω πιάσει στα χέρια μου, οπότε ναι, μετράει, αλλά όχι και τόσο αν δεν έχεις παιχνίδια να παίξεις :P

Witcher 2, Alan Wake + Alan Wake's American Nightmare, Shadow Complex, Metro 2033, το πρώτο Darkness, Lost Odyssey, Kameo και Trials Evolution, πάντως, είναι για μένα αρκετοί λόγοι να πάρει κανείς μια κονσόλα, πέρα από τα Gears/Halo/Forza.

Για σένα είναι;

Τα multiplatform games τα έχεις παίξει όλα τα καλά στο PS3 ήδη; 

To Gears of war το έχω παίξει λίγο σε φίλο και λογικά ήταν το πρώτο. Οπότε δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη παρ'όλα αυτά δεν θα είχα θέμα να παίξω τουλάχιστον το 3. Λιγο που το τσεκαρα στο γιουτουμπι καλό φαίνεται. Πάντως δε του είχα δώσει ποτέ ιδιαίτερη σημασία.

Απο τα games που μου έγραψες, 'επαιζα εύκολα το witcher 2, shadow complex, kameo... το forza εννοείται

Όσον αφορά το multiplatforms έχω ακόμα πράμα στην προσωπική μου λίστα που θέλω να παίξω ακόμα. Όπως και απο exclusive.

Κανα τίτλο για το Wii καλό πέραν των Mario kai Zelda έχουμε?

Δημοσ.

To τρίτο Gears είναι η αποκορύφωση της σειράς, τόσο από gameplay όσο κι από γράψιμο. Εχουν πετύχει το sweet spot μεταξύ σοβαρού και χιούμορ, κάτι που στα προηγούμενα δύο δεν το είχαν τόσο, με αποτέλεσμα ακόμα και τα σοβαρά του σημεία να είναι αστεία. Οχι ότι παίζει κανείς Gears για την ιστορία, απλώς είναι ωραίο μπόνους κι αυτό στο 3. Αν έχεις και κανένα φίλο να τα παίξετε co-op είναι η καλύτερη φάση.

Ρώτησα για multiplatforms, επειδή είναι μερικά από 2010 και πριν που οι εκδόσεις για το 360 είναι ελαφρώς ώς εμφανώς καλύτερες από του PS3, οπότε αν δεν τα έχεις αγοράσει ήδη για PS3 μπορείς να τα βάλεις κι αυτά στη λίστα του 360 αν τελικά το αγοράσεις (όπως Red Dead Redemption, Skyrim, Mass Effect series, Half Life Orange Box, Mafia 2, The Darkness, Enslaved). 

Οσον αφορά το Wii, δες το post μου παραπάνω για να πάρεις μια ιδέα από το τι θα σου πρότεινα εγώ. Αν δεις ότι σε ψήνουν μπορώ να τσεκάρω τι άλλο θα μπορούσα να προσθέσω σε αυτή τη λίστα. Βέβαια, είναι και κάποια που θεωρούνται πολύ καλά Wii games, αλλά δεν τα έχω παίξει για διάφορους λόγους, οπότε δεν μπορώ να τα προτείνω χωρίς να έχω άποψη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...