Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

250 το λιγότερο είναι πολλα για ένα PS3 αυτή τη στιγμή.

Γνώμη μου είναι να βρεις ένα καλό μεταχειρισμένο και από κει και πέρα μπορείς να νοικιάζεις τίτλους που θέλουν κανά 2ήμερο να τερματιστούν και να αγοράζεις μόνο παιχνίδια μεγάλης διάρκειας. Επιπλέον εκτός από το GTA V τα Χριστούγεννα βγαίνει και το GT6, η F1 2013, τα Fifa, Pro Evolution. Γενικά υπάρχει πράγμα αλλά όταν το PS4 θα είναι στα 400€ τότε σίγουρα δεν αξίζουν τα 250€ για μια κονσόλα τόσων ετών.

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και γω τοσο καιρο δεν ειχα ps3 αλλα ps2 και psp.Παιζω μονο fifa και pro.

Ειμουνα σχεδον αποφασισμενος να παρω το ps3 500 gb με το fifa 14 που κυκλοφορει τελος του μηνα.

Την κονσολα την βρηκα στο ιντερνετ μονο 218 κανα 230ρι με μεταφορικα http://www.notebooksbilliger.de/sony+playstation+3+super+slim+konsole+500gb+107985?nbb=8f14e4 ,τωρα τελευταια αλλαζω γνωμη και σκεφτομαι να παρω το fifa 14 για το ps2 που βγαινει για τελευταια φορα και να αγορασω ps4 του χρονου το καλοκαιρι που θα εχει πεσει σιγουρα σε κανα 350ρι.

Μεχρι να κυκλοφορησει το fifa 26 του μηνος,εχω χρονο ακομα να το σκεφτω.

το διλημα ειναι 230 για ps3 τελος του μηνος,η 350 για ps4 σε κανα εξαμηνο?

Αντεχει ομως κανεις να παιζει ακομα ps2 μεχρι του χρονου?

Δημοσ.

Εγω παντως που ηθελα να σταματησω στον υπολογιστη τα παιχνιδια αλλα ηθελα να εχω fifa και bf3 για να παιζω online πηρα ενα ps3 το Πασχα. Με ενοιαζε να μπορω να παιζω και σε αλλα σπιτια εκτος απο το σπιτι μου (πχ αδερφης μου, φιλων μου, εξοχικο κλπ) και το ps3 με καλυψε. Ε, εβαλα και ενα χρονο ps plus και αντε γεια. Εχω χεστει στα παιχνιδια.

Τωρα ειναι και εσυ βεβαια τι ζητας...

Δημοσ.

τα slim-superslim κτλπ ολα τα ιδια ειναι μονο που αλλαζουν εμφανιση?

τα παιχνιδια αν δεν το τσιπαρεις δεν περνιουνται στο ps3?

η μνημη εκτος απο saves και εικονες,βιντεο κτλπ αν θες να περασεις χρησιμευει πουθενα αλλου?

αυτο το plus τι ακριβως ειναι?

σε θέμα δύναμης δεν έχουν διαφορά η διαφορά είναι στην εμφάνιση και στην κατανάλωση ρεύματος. το superslim έχει λιγότερη κατανάλωση με αποτέλεσμα να μην ανεβάζει κ θερμοκρασίες κάτι που σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

από δισκάκια δε μπορείς να τα αποθηκεύσεις στον δίσκο του ps3, παιχνίδια μόνο ότι πάρεις από PlayStation network αποθηκεύεται στο δίσκο.

η μνήμη(ο σκληρός δίσκος δλδ) χρησιμοποιείτε για οτιδήποτε αποθηκεύσεις/εγκαταστασεις στο ps3 όχι μόνο αυτά που είπες αλλά και παιχνίδια Π κατεβάζεις από psn, updates, add-ons, theme και ότι άλλο μπορείς να βρεις εκεί μέσα οπότε 500gb είναι must η έστω παραπάνω από 60.

το plus είναι η χρεωσιμη υπηρεσία του PlayStation network που σου παρέχει κάποια extra όπως αποθηκευτικό χώρο για saves, discounts και το πιο σημαντικό 4 free games κάθε μήνα απ τα οποία το 1 είναι ΑΑΑ τίτλος και τα οποία θα έχεις για όσο καιρό είσαι συνδρομητής του plus. οι τιμές παίζουν στα 15€ 90 μέρες και 50€ 365 μέρες

• Like 1
Δημοσ.

Και γω τοσο καιρο δεν ειχα ps3 αλλα ps2 και psp.Παιζω μονο fifa και pro.

Ειμουνα σχεδον αποφασισμενος να παρω το ps3 500 gb με το fifa 14 που κυκλοφορει τελος του μηνα.

Μεχρι να κυκλοφορησει το fifa 26 του μηνος,εχω χρονο ακομα να το σκεφτω.

το διλημα ειναι 230 για ps3 τελος του μηνος,η 350 για ps4 σε κανα εξαμηνο?

Αντεχει ομως κανεις να παιζει ακομα ps2 μεχρι του χρονου?

Δηλαδη θες να μας πεις οτι ενω αντεξες μεχρι τωρα να παιζεις με το :wacko:  PS2  :cry:  δεν θα αντεξεις ενα 8μηνο ακομα για να παρεις το PS4? ? ? ?  :shifty:  :blink:  :X

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρητικά παίρνεις κονσόλα τωρινής γενιάς λόγω της τεράστιας βιβλιοθήκης (και καλύτερης από την προηγούμενη γενιά κατ' εμέ) (ps3 για τα exclusives, xbox 360 για τα περισσοτερά multiplatorm). Πρακτικά είναι κάπως να πατήσεις ένα διακοσάρι συν πόσα για τα παιχνίδια ενώ έρχονατι τα θηρία. Άμα πάρεις κάτι σου προτείνω τσιπαρισμένη κονσόλα.

Δημοσ.

σε θέμα δύναμης δεν έχουν διαφορά η διαφορά είναι στην εμφάνιση και στην κατανάλωση ρεύματος. το superslim έχει λιγότερη κατανάλωση με αποτέλεσμα να μην ανεβάζει κ θερμοκρασίες κάτι που σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

από δισκάκια δε μπορείς να τα αποθηκεύσεις στον δίσκο του ps3, παιχνίδια μόνο ότι πάρεις από PlayStation network αποθηκεύεται στο δίσκο.

η μνήμη(ο σκληρός δίσκος δλδ) χρησιμοποιείτε για οτιδήποτε αποθηκεύσεις/εγκαταστασεις στο ps3 όχι μόνο αυτά που είπες αλλά και παιχνίδια Π κατεβάζεις από psn, updates, add-ons, theme και ότι άλλο μπορείς να βρεις εκεί μέσα οπότε 500gb είναι must η έστω παραπάνω από 60.

το plus είναι η χρεωσιμη υπηρεσία του PlayStation network που σου παρέχει κάποια extra όπως αποθηκευτικό χώρο για saves, discounts και το πιο σημαντικό 4 free games κάθε μήνα απ τα οποία το 1 είναι ΑΑΑ τίτλος και τα οποία θα έχεις για όσο καιρό είσαι συνδρομητής του plus. οι τιμές παίζουν στα 15€ 90 μέρες και 50€ 365 μέρες

τα παιχνιδια του plus ειναι ολοκληρα η ντεμο?

τα κατεβαζω και τα εχω για παντα?

Δημοσ.

Παντως οσο αφορα το pc μετα την ανακοινωση για τις απαιτησεις του BF4 και με σκεπτικο πως θα ανεβαινουν οι απαιτησεις σε μελλοντικα παιχνιδια αξιζει ενα Ps4 αν δεν εχεις το οικονομικο για pc.http://uk.ign.com/wikis/battlefield-4/PC_System_Requirements

Δημοσ.

Παντως οσο αφορα το pc μετα την ανακοινωση για τις απαιτησεις του BF4 και με σκεπτικο πως θα ανεβαινουν οι απαιτησεις σε μελλοντικα παιχνιδια αξιζει ενα Ps4 αν δεν εχεις το οικονομικο για pc.http://uk.ign.com/wikis/battlefield-4/PC_System_Requirements

Offtopic εντελως αλλα δε μπορω: Εγω που δε ξερω απο πισια. Υπαρχει περιπτωση να τρεξει το BF4 σε C2Duo με 8800 και να μη σερνεται;

Τα θελουν και τα βαζουν αυτα τα specs;

Θα το δοκιμασω απο περιεργεια οταν με το καλο βγει σε C2D 2,5GHz + 9600GT και θα δουμε :P

τα παιχνιδια του plus ειναι ολοκληρα η ντεμο?

τα κατεβαζω και τα εχω για παντα?

ολοκληρα

κοιτα εδω τι ειχε δωσει μεχρι τοτε και αν δε βαριεσαι διαβασε τις σελιδες μετα να διαφωτιστεις

http://www.insomnia.gr/topic/474179-playstation-plus-official-topic/?p=52447384

Τα εχεις για οσο καιρο εχεις ενεργη την υπηρεσια Plus. Αν τη σταματησεις δε μπορεις να τα παιξεις. Αν παλι καποια στιγμη μετα αφοτου τη σταματησες την ξαναενεργοποιησεις τοτε παλι θα μπορεις να παιξεις οτι εχεις αγορασει.

Τις αγορες μπορεις να τις κανεις και απο pc (να τα βαλεις στο καλαθι και checkout) και να τα κατεβασεις σε δευτερο χρονο στο ΠΣ3 οσο εισαι ενεργο μελος. Οι αγορες σου δεν χανονται.

Δημοσ.

Το παραπανω με το BF4 το ανεφερα για να εχει μια ιδεα ο ενδιαφερομενος για τις απαιτησεις που εχουν βαρια παιχνιδια οπως το BF4 σε pc,και αρα για τι κοστος μιλαμε για gaming pc σε σχεση με μια κονσολα.Να αναφερω μονο οτι με βαση τις απαιτησεις αυτες θελει recommended οπως λεει καρτα 200ευρο και cpu 150ευρο αν πας σε amd και 180ευρο τουλαχιστον αν πας σε Intel,χωρια βεβαια ram,τροφοδοτικο,κουτι σκληρο δισκο κλπ.Καθαρα πληροφοριακα δηλαδη τα ανεφερα τα παραπανω.

Δημοσ.

ναι το καταλαβα το point σου και εχεις απολυτο δικιο.

Δεν επικρινω αυτο αλλα τις παπατζες που λενε οι εταιριες περι μινιμουμ settings

Δημοσ.

υπαρχει αρκετο κραξιμο και γιατα minimum και για τα windows 8 recommended και για τα 3gb στην καρτα γραφικων ενω προτεινουν καρτες γραφικων με 2 gb,αρα ναι ειναι λιγο οτι να ναι,αν και σιγουρα το Multiplayer θα θελει αρκετες απαιτησεις στο pc.

Δημοσ.

Εγω για παραδειγμα που ετυχε να μν εχω κονσολα των τελευταιων γενιων,αξιζει να τσιμπησω καμια τωρα στα τελειωματα?Σκεφτομουν πχ το 360

Σου απαντησαμε και στο αλλο topic που ειχες ανοιξει οτι αν δεν σκοπευεις να αγορασεις ps4 ή xbox One τα πρωτα χρονια κυκλοφοριας τους και τα αγορασεις αργοτερα οπως πχ τωρα με ps3 και xbox360,τοτε αξιζει να πας για xbox360 ναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...