Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε μου θα προτιμούσα PS3 , αλλά θα πήγαινα σε καλό μεταχειρισμένο με CFW (οι λόγοι προφανείς).

Ούτως ή άλλως μετά τα Χριστούγεννα θα έχεις μόνο τους παλιούς τίτλους, και όταν τους εξαντλήσεις τέλος.

Αν πας για καινούρια φτηνή κονσόλα από εμένα WiiU, παίζει όλους τους τίτλους του Wii (που μπορείς να βρεις φτηνά) και φυσικά θα έχει μελοντική ανάπτυξη.

τι ειναι το CWF?

δηλαδη μετα τα χριστουγεννα δεν θα βγαινουν παιχνιδια για ps3?

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παρε Ps3.Εχει πολυ πραμα να παιξεις.Το ιδιο εκανα κι εγω.

Last of us,GTA 5(σε λιγο),Uncharted(και τα 3),God of War,ποδοσφαιρακια,μπασκετακια,MOH κτλ.

Αν το σπασεις κιολας θα τα εχεις και δωρεαν στον σκληρο σου δισκο.

Δημοσ.

Από τις καλύτερες εποχές να πάρεις PS3! Μεγάλη γκάμα παιχνιδιών ΑΑΑ, πολύ φθηνή η κονσόλα καθώς και τα games φθηνά (υπάρχει και το Playstation Plus που έχεις τσάμπα κάθε μήνα διαφορετικά games να παίζεις και είναι απόλαυση). Κάντε κάτι σωστό... Πάρε τώρα το PS3 και παίξε, και σε 2 χρόνια πάρε το 4. Εξάλλου είναι κουτό να αγοράζεις κονσόλες με το που βγουν, μπορεί να έχει προβλήματα τεχνικά ή ακόμα και τα games... Γι'αυτό πιστεύω είναι ο,τι πρέπει να το πάρεις τώρα.. Και εγώ τον Γενάρη θα πάρω PS3.

• Like 1
Δημοσ.

θα σου πρότεινα ps3 για τους λόγους ότι η Sony ακόμα ασχολείται και θα ασχολείται για καιρό ακόμα απ ότι φαίνεται, επίσης έχει και το ps plus που σου δίνει πολλούς ΑΑΑ τίτλους με λιγότερα από 5€ το μήνα.

όσο για το αν αξίζει να πάρεις κονσόλα ps3/360 τώρα που βγαίνουν οι νέες να σε πληροφορήσω ότι ακριβείς ημερομηνίες κυκλοφορίας για τις νέες κονσόλες στη χώρα μας δεν έχουμε ούτε και πολλά παιχνίδια να διαλέξεις τους πρώτους μήνες. είναι η καλύτερη περίοδος για ένα ps3 ιδικά για σένα που δεν έχεις και δε θες να πληρώνεις κ 70άρια θα βρεις πολυυυυυ πράμα να παίξεις σε πολύ καλές τιμές και παιχνίδια όπως το the last of us που το αξίζουν του 60αρι Ίδη τα βρίσκεις φθηνότερα. θα σ πρότεινα το bundle με το gta5 πολύ καλή προσφορά.

Δημοσ.

Σε λίγες μέρες βγαίνει το GTAV, σε ένα μήνα το Beyond Two Souls. Και επίσης υπάρχει φυσικά και το Last of Us όπου είναι must-buy. Εγώ στη θέση σου θα αγόραζα PS3 με κλειστά τα μάτια.

• Like 1
Δημοσ.

Τον τελευταιο καιρο εχω ψηθει ασχημα να αγορασω μια κονσολα.

Αλλα εχω καποιες αποριες

πιο πολυ σκεφτομαι για ps3 γιατι ειναι πιο φθηνο και παιζει και gta V αλλα θα αξιζει να αγορασω ενα ps3 τωρα που εχει βγει το 4?

ποια εκδοση ps3 ειναι καλυτερη?

απ'την αλλη 70 ευρω για ενα παιχνιδι ειναι υπερβολικα πολλα

ps η xbox?

Λοιπον επειδη διακρινω οτι ο ts μαλλον τα εχει μπερδεψει λιγο.Πιο φτηνο το ps3 απο το xbox δεν ειναι.Το GTA V θα βγει και στις δυο κονσολες και στο μελλον και στο pc.Το ps4 δεν εχει βγει ακομα,εχει ανακοινωθει για μεσα με τελη Νοεμβριου και στην Ελλαδα αγνωστο ποτε θα ερθει.Για τα 70ευρο εννοειται οτι ειναι πολλα.

Εχουμε και λεμε

Ps3 

http://www.skroutz.gr/s/3421808/Sony-Playstation-3-PS3-Super-Slim-500GB-The-Last-Of-Us.html

http://www.skroutz.gr/s/2661177/Sony-Playstation-3-PS3-Super-Slim-500GB-Gran-Turismo-5-Uncharted-3-Drake-s-Deception.html

Xbox360

http://www.skroutz.gr/s/3024765/Microsoft-Xbox-360-250GB-Batman-Arkham-City-Darksiders-II.html

http://www.skroutz.gr/s/2592836/Microsoft-Xbox-360-250GB-Forza-4-Skyrim.html

Αυτα απο καινουργιες κονσολες.Οτι το καλυτερο θα ηταν καποιο Ps3 Slim 160gb used για μενα.Απο παιχνιδια λιγο πολυ τα ειπανε παραπανω οτι το Ps3 εχει πολυ περισσοτερα παιχνιδια.Μια βολτα απο το γειτονικο Seven της γειτονιας θα σε πεισει  :P

Δημοσ.

Ειναι πολυ απλο.....βλεπεις ποια κονσολα εχουν οι περισσοτεροι φιλοι σου, υστερα με τι παιχνιδια θες να "ασχοληθεις", τελος κοιτας και απο τα EXCLUSIVES τι σε "πορωνει" και αγοραζεις....

Παντως αυτο που στο τελος "εποχης" των κονσολων και με την ελευση των καινουριων βγαινουν και ρωτανε εαν συμφερει να αγορασουν το ταδε ή τη δεινα και ταυτοχρονα συμπεριλαμβανουν και καποια απο την "καινουρια γενια" παντα με τρεεεεελλλλλλενε.....

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το GTA5 το είχα προπαραγγείλει απο πέρσυ τον Νοέμβρη στα 55€. Και όταν βγούν οι νέες κονσόλες θα πέσουν και άλλο οι τιμές στα παιχνίδια αυτής της γενιάς.

Δημοσ.

Πάντως και ενώ έχω PS3, η αγορά του καινούριο αυτή τη στιγμή δεν δικαιολογείται με τίποτα.

Εκτός και αν είναι μεταχειρισμένο και  "σπασμένο" (CFW).

Για νέα κονσόλα φτηνή με backwards compatibility μονο WiiU.

Δημοσ.

Ρε, παιδιά, τι WiiU λέτε; Αν κάποιος δεν έχει παίξει τα παιχνίδια της γενιάς το PS3, με τόσα καλά exclusives επιπλέον και το Plus, αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλή αγορά και δε συγκρίνεται με τίποτα με μια κονσόλα που η μεγάλη ατραξιόν της είναι ότι παίζει τα παιχνίδια της προηγούμενης κονσόλας (την οποία βρίσκεις 50 ευρώ αν θες να παίξεις αυτά τα παιχνίδια). Δουλευόμαστε;

• Like 3
Δημοσ.

τα slim-superslim κτλπ ολα τα ιδια ειναι μονο που αλλαζουν εμφανιση?

τα παιχνιδια αν δεν το τσιπαρεις δεν περνιουνται στο ps3?

η μνημη εκτος απο saves και εικονες,βιντεο κτλπ αν θες να περασεις χρησιμευει πουθενα αλλου?

αυτο το plus τι ακριβως ειναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...