Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tελευταια ερωτηση ,το υποσχομαι!Υπαρχει καποιο σαιτ για 3ds hacking στα ελληνικα?Eπειδη ειμαι τελειος ασχετος με το θεμα!Δεν εχω ξανασχοληθει με κονσολες της nintendo

Ευχαριστω πολυ!

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δεν αξιζει να αγορασεισ  xbox 360 καινουριο μαζι με το κινεκτ. εκτοσ και αν το βρεισ σε τιμη χωμα, η μεταχειρισμενο.. παντοσ να γνωριζεισ εχει μια τεραστια γκαμα απο παιχνιδια ειναι περιπου στα 900 μαζι με τα arcade. και σιγουρα θα βρεισ πολλα να παιξεισ με τη κοπελα σου

το κινεκτ φιλε οντοσ ειναι οτι πιο καινοτομο για αυτο του στιλ παιχνιδιου, θα πιασει τοπο μονο εαν ερχονται τα φιλαρακια σασ και παιζεται ολοι μαζι.. απιστευτο γελιο.. αλλιοσ θα το φαει η σκονη.. 

οπωσ και να εχει, μπειτε και στο you tube να δειτε  τα παιχνιδια που εχει η καθε κονσολα .. καλη αγορα. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ps3 ή ps4

α αγορασω ps3 cfw h ps4
ειμαι κατοχος πς3 με ofw να παρω πς4 και να πουλισω πς3 η απλα να κανω το φικο μ cfw???
αξιζει αυτη η αλλαγη απο 3 σε 4;;;

Δημοσ.

ps3 ή ps4

α αγορασω ps3 cfw h ps4

ειμαι κατοχος πς3 με ofw να παρω πς4 και να πουλισω πς3 η απλα να κανω το φικο μ cfw???

αξιζει αυτη η αλλαγη απο 3 σε 4;;;

Στο Ps3 μπορεις να παιξεις απο σκληρο δισκο τα παιχνιδια και εχεις μεγαλυτερη βιβλιοθηκη για να διαλεξεις και πιο φθηνα παιχνιδια,στο Ps4 λιγοτερα παιχνιδια,ακριβοτερα και πρεπει να πληρωνεις και το Online.

Δημοσ.

Δίλημμα μεταξύ Xbox 360 - Playstation 3

Γειά σε όλους,
Μιας και τον τελευταίο καιρό δεν μπορώ να περάσω την ώρα μου σκέφτηκα να το ρίξω σε καμιά κονσόλα. Είμαι ήδη κάτοχος Xbox 360 Arcade και σκέφτομαι να το πουλήσω και να πάρω playstation 3, για κάποιο λόγο μου φαίνεται ότι μπορώ να βρώ πιο φθηνά παιχνίδια να πάρω για το ps3 παρά για το Xbox επίσης έχει και Free Multiplayer...
Τι προτείνετε;

Δημοσ.

Βασικα το Ps3 εχει και παρα πολλα exclusive παιχνιδια οπως Uncharted,god of war,Ni no kuni,the last of us κλπ αρα ναι αξιζει περισσοτερο απο το 360 αν και θα ελεγα να κοιταζες καλυτερα για μεταχ. Ps3 .

Δημοσ.

Επισης παιζει και blue ray το ps3 και 3d αν το χρειαστεις και για ταινιες.Θεωρω πως με ενα 150αρι εισαι μια χαρα για μεταχειρισμενο.Εγω προσωπικα τοσα εδωσα πριν κανενα 4αμηνο και το πηρα.

Δημοσ.

Οποιαδήποτε κονσόλα αξίζει οποτεδήποτε. Ενα PS2 σήμερα δηλαδή δεν αξίζει τα λεφτά του αν καταφέρνεις και βρίσεις τα γαμάτα παιχνίδια του; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...