Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με έπεισες !

Λογικά θα πάω να το πάρω μέσα στην εβδομάδα !

Τα παιχνίδια είναι ακριβά; μπαίνει  τσιπάκι; 

Θα ψάξω μήπως βρω και κανά μεταχειρισμένο αλλά η τιμή είναι καλή!

Επίσης, Nintendo Land + Super Smash Bros της Nintendo τι παιχνίδια είναι αυτά; με κίνηση;

Μπορείς να τσεκάρεις και στο youtube φίλε μου , τα παιχνίδια κυμαίνονται στις τιμές 40 - 50 ευρώ (για τους κορυφαίους τίτλους εννοώ ) υπάρχουν και πιο φθηνά αν δεις στο skroutz να το χακάρεις ακόμα το wii u δεν γίνεται , μόνο η wii μεριά του γίνεται , το nontendo land έχει διαφορά mini games άλλα έχουν κινήσεις άλλα όχι , το super smash bros έχει πολλους χαρακτήρες της nintendo και παίζεις ξύλο , μπορείς να παίξεις και online 

παντως μεταχειρισμένο δύσκολα βρίσκεις μιας και δίνουν λίγα και ζητάνε πολλοί αλλά ποτέ δεν ξέρεις 

• Like 1
  • Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με έπεισες !

Λογικά θα πάω να το πάρω μέσα στην εβδομάδα !

Τα παιχνίδια είναι ακριβά; μπαίνει  τσιπάκι; 

Θα ψάξω μήπως βρω και κανά μεταχειρισμένο αλλά η τιμή είναι καλή!

Επίσης, Nintendo Land + Super Smash Bros της Nintendo τι παιχνίδια είναι αυτά; με κίνηση;

Panthirako, με το συμπάθιο κιολας αλλά...τα χιλιάρικα για την 4K τα είχες, αλλα την κονσολίτσα με "τσιπάκι" την σκέφτεσαι...Σαν να πας να παρεις Porsche και να μην θες να πληρωνεις τις βενζίνες μετά...εμ...

Απο κει και περα...WiiU για τα πιο "χαριτωμένα" οικογενειακού τυπου παιχνίδια αλλα...το 99% πλην smash bros κτλπ τρέχει σε 720p...σε 4K TV το αποτέλεσμα δεν θα είναι και το καλύτερο οπτικά, αγαπάμε Nintendo αλλά να είμαστε και λίγο αντικειμενικοί κύριοι...

Οι "μεγαλύτερες" κονσόλες (ΧΟΝΕ/PS4)...αμα σου προτείνουμε την μια εναντι της αλλης...θα γίνει η κλασσική σφαγή εδώ μεσα με τους γνωστους-άγνωστους οπότε...

Προσωπικά,το να παει κάποιος και να στάξει φράγκα για 4Κ TV και μετά να θεωρεί "ακριβές" τις next-gen κονσόλες...λιγο οξύμωρο μου ακούγεται ;)

Φιλικά

• Like 16
Δημοσ.

Εχουν πεσει οι τιμες δεν ειναι τοσο απαγορευτικη η αγορα τετοιας τηλεορασης πια (ακομα και στις 50 ιντσες αρκετα κατω απο 1000 ευρω). Απλα χρειαζεται προσοχη γιατι ορισμενα 4Κ μοντελα εχουν μεγαλο input lag (80-140msec) και το upscale δεν ειναι παντα κολακευτικο αν το σημα που δεχεται η τηλεοραση δεν ειναι της προκοπης. 

• Like 1
Δημοσ.

Οι τιμές στις 4k έχουν πέσει πολύ οπότε μια χαρά έκανε και πήρε 4k.Για αυτά που ζητάς απο μια κονσόλα μακράν η καλύτερη επιλογή είναι το wiiu μιας και θα μπορείς να παίζεις και τα παιχνίδια του wii οπότε θα έχεις πολλές επιλογές και μπόλικα παιχνίδια με motion κίνηση που ζητάς.

Δημοσ.

Οι τιμές στις 4k έχουν πέσει πολύ οπότε μια χαρά έκανε και πήρε 4k.Για αυτά που ζητάς απο μια κονσόλα μακράν η καλύτερη επιλογή είναι το wiiu μιας και θα μπορείς να παίζεις και τα παιχνίδια του wii οπότε θα έχεις πολλές επιλογές και μπόλικα παιχνίδια με motion κίνηση που ζητάς.

Και παλι ομως στα χρηματα τους πιο πολυ αξιζει μια καλη Full Hd οθονη.Ρωτα και τα παιδια στα αντιστοιχα θεματα για τις τηλεορασεις.

Επισης μονο σε υπολογιστη θα μπορει να πει οτι οντως αξιοποιειται το 4κ,σε οτι κονσολα και να παρει μεχρι 1080p αρα χαμενη παει.

Panthirako, με το συμπάθιο κιολας αλλά...τα χιλιάρικα για την 4K τα είχες, αλλα την κονσολίτσα με "τσιπάκι" την σκέφτεσαι...Σαν να πας να παρεις Porsche και να μην θες να πληρωνεις τις βενζίνες μετά...εμ...

Απο κει και περα...WiiU για τα πιο "χαριτωμένα" οικογενειακού τυπου παιχνίδια αλλα...το 99% πλην smash bros κτλπ τρέχει σε 720p...σε 4K TV το αποτέλεσμα δεν θα είναι και το καλύτερο οπτικά, αγαπάμε Nintendo αλλά να είμαστε και λίγο αντικειμενικοί κύριοι...

Οι "μεγαλύτερες" κονσόλες (ΧΟΝΕ/PS4)...αμα σου προτείνουμε την μια εναντι της αλλης...θα γίνει η κλασσική σφαγή εδώ μεσα με τους γνωστους-άγνωστους οπότε...

Προσωπικά,το να παει κάποιος και να στάξει φράγκα για 4Κ TV και μετά να θεωρεί "ακριβές" τις next-gen κονσόλες...λιγο οξύμωρο μου ακούγεται ;)

Φιλικά

Συμφωνω απολυτα με σχεδον ολα και μπραβο που με προλλαβες γιατι και εγω κατι τετοια τα κραζω μεχρι αηδιας.Ειδικα οταν βλεπω κουβεντα για τσιπακι με το καλημερα δεν κρατιεμαι με τιποτα :P

Επισης μπορει οι αλλες 2 κονσολες να εχουν καλυτερα γραφικα απο πλευρας αναλυσης κλπ αλλα το Wii U το καλυπτει αυτο απο πλευρας Art direction και σχεδιασμου(βλεπε Windwaker Hd ή ακομα και παιχνιδια του Wii τυπου Galaxy Donkey kong κλπ πως φενονται μια χαρα).

Τελος το τονιζει οτι θελει κονσολα για να παιζει με την κοπελα του,κοινως Splittscreen και η καλυτερη κονσολα και παλι ειναι το Wii U ας ειμαστε ατνικειμενικοι που λες και εσυ :) Καλες και χρυσες οι αλλες 2 κονσολες για τα δικα τους Target Group αλλα για Splitscreen επρεπε να βγει ενα Diablo 3 για να χαρει ο κοσμος :)

Στα  υπολοιπα ομως τα εγραψες αψογα,πολλα Likes :D

• Like 1
Δημοσ.

Aποριες για αγορα ds/3ds/wii ή wii u ?

Γεια σας παιδια ενδιαφερομαι να παιξω ορισμενα παιχνιδια τα οποια κυκλοφορουν στις κονσολες της nintendo και επειδη δεν εχουν βγει ολα σε μια κονσολα εχω τις εξης αποριες,αν μπορει καποιος να μου τις λυσει ωστε να κανω τις πιο σωστες αγορες.

Γινεται τα παιχνιδα του ds ναι παιξουν σε 3ds?

Mπορει το 3ds να συνδεθει με wii ,wii u ,τηλεοραση ωστε να παιζονται τα παιχνιδια του 3ds σε μεγαλυτερη οθονη?

Ποια κονσολα ειναι πιο ευκολο να χακαριστει 3ds,wii,wii u?

Eυχαριστω

Δημοσ.

Το 3DS παίζει παιχνίδια του DS. Αλλά δεν μπορείς να το συνδέσεις σε μεγαλύτερη οθόνη.

Το πιο εύκολο "σπάσιμο" το έχει το 3DS και μετά το Wii. To U δεν έχει σπάσει.

• Like 1
Δημοσ.

Για να "σπασεις" 3DS όμως αν θυμάμαι καλά θέλει να χεις firmware μεχρι και το 4.5  αλλιώς δεν μπορείς να παιζεις 3ds παιχνίδια και εκτός αυτού χρειάζεσαι και κάερτα gateway, εγώ πιστεύω πιο εύκολο είναι να κάνεις softmode ένα wii πολύ πιο εύκολο απλά παρακολουθείς ένα tutorial τίποτα σπουδαίο το χω κάνει πολλές φορές, το wii u όπως λέει και ο φίλος απο πάνω δεν  'σπάει' όχι ακόμα τουλάχιστον, μπορείς να "σπάσεις" όμως την vWii μεριά του και να παίζεις κατεβασμένα παιχνίδια του wii στο wii u

• Like 1
Δημοσ.

Eυχαριστω παιδια!Kατι τελευταιο,ειναι ευκολο να χακαριστει μεσω ιντερνετ/youtube πχ οπως το ps3 ή θελει να αγορασω εξαρτηματα και βλακειες για οποιο και αν αγορασω wii/3ds (αν το αγορασω τωρα στο κουτι θα πρεπει να περιμενω για να βγει στο fw τους hack ή καλυτερα να αγορασω μεταχειρισμενα με προηγουμενη version ?) και τελος σε σπασμενο wii παιζονται παιχνιδια του 3ds πχ μεσω emulator ή κατι τετοιο?Η διαφορα wii- wii u ειναι οτι το τελευταιο ειναι handheld,και το χειριστηριο του wii ειναι το τηλεκοντρολ δεν εχει σαν xbox/ps3?Eυχαριστω και παλι!

Δημοσ.

Eυχαριστω παιδια!Kατι τελευταιο,ειναι ευκολο να χακαριστει μεσω ιντερνετ/youtube πχ οπως το ps3 ή θελει να αγορασω εξαρτηματα και βλακειες για οποιο και αν αγορασω wii/3ds (αν το αγορασω τωρα στο κουτι θα πρεπει να περιμενω για να βγει στο fw τους hack ή καλυτερα να αγορασω μεταχειρισμενα με προηγουμενη version ?) και τελος σε σπασμενο wii παιζονται παιχνιδια του 3ds πχ μεσω emulator ή κατι τετοιο?Η διαφορα wii- wii u ειναι οτι το τελευταιο ειναι handheld,και το χειριστηριο του wii ειναι το τηλεκοντρολ δεν εχει σαν xbox/ps3?Eυχαριστω και παλι!

Αν θες wii απλα αγορασε τα παιχνιδια.Δεν ειναι δα και πολλοι οι κορυφαιοι τιτλοι 2 Zelda,1 Metroid,1 DK και οτι σου αρεσει απο Mario(kart,bros,galaxy κλπ). 

• Like 1
Δημοσ.

για το 3ds θα χρειαστείς εξάρτημα την gateway για το wii απλός μια sd card να χεις για να περάσεις κάτι αρχεία στην κονσόλα https://m.youtube.com/watch?v=-bxhHXfeXgs

να ένα πολύ καλό tutorial και όχι δεν μπορείς να παίξεις 3ds παιχνίδια στο wii στο wii υπάρχουν και classic controllers κανονικό χειριστήριο, το wii u είναι και αυτό κονσόλα απλά έχει και το gamepad αυτά πάνε μαζι  

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Καταρχάς την τηλεόραση την πήρα 850 ευρώ και την θέλουμε κυρίως για ταινίες! (δεν είναι και τρομερό ποσό) https://www.skroutz.gr/s/5066453/LG-49UB830V.html

Πήραμε και καινούργιο Laptop και επειδή από το μπάτζετ που είχαμε ορίσει έμειναν 300 ευρώ περίπου είπαμε να τα αξιοποιήσουμε. :)

Έχω να παίξω σε κονσόλα από το playstation 2 που είχα με τσιπακι (ναι είχα τσιπακι και δεν το κρύβω) επομένως ήταν κυρίως πληροφοριακή η ερώτηση. (Γιατί δεν θα έβαζα τσιπακι για 2-3 παιχνίδια που θα αγοράσουμε :)

Όταν πήγα στο pvblic πριν μερικές μέρες ο πωλητής με παρακάλαγε να μην πάρω wii u αλλά xbox με ένα μαραφέτι που μπορείς να παίξεις παιχνίδια με κίνηση και ότι είναι πολύ καλλίτερο από το wii u γενικώς αλλά ότι έχει και καλλίτερα παιχνίδια με κίνηση κτλ. Αλλά επειδή μου φάνηκε λίγο παράξενος και δεν ξέρω αν έλεγε χαζομάρες είπα να ρωτήσω εδώ πρώτα.

Επειδή έκανα μία έρευνα αγοράς στο skroutz αλλά όπως είπα είμαι λίγο άσχετος καθώς έχω να παίξω 7 χρόνια θα μπορούσε κάποιος αν δεν του κάνει κόπο να μου προτείνετε πιο πακέτο να διαλέξω; επίσης για δεύτερο χειριστήριο ποιο να πάρω; κάποιο καλό παιχνίδι με κίνηση που θα το ευχαριστηθούμε; κάποιο άλλο αξεσουάρ που χρειάζεται;

Επίσης αν η διαφορά με το xbox και το wiiu δεν είναι τεράστια( ή αν ο πωλητής είχε δίκιο και όντως είναι καλλίτερο) μήπως αξίζει να το σκεφτώ για το xbox; Το λέω αυτό γιατί βλέπω ότι υπάρχουν και πολλά μεταχειρισμένα σε πολύ καλή τιμή(π.χ αυτό http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/xbox/387011-xbox-360-4gb-kinect-games-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-kinect-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%82-60gb/)

Ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Πρωτα απο ολα ο πωλητης το μονο που προσπαθησε να κανει ειναι να σου πουλησει αχρηστη κονσολα που την εχει και μαζευει σκονη στα ραφια και επισης ενα εξαρτημα που λεγεται Kinect που ως τωρα και αυτο μονο αχρηστο κοστος ειναι.Κοινως και τα 2 ειναι τελειως αχρηστα. Αν θες κινηση θα κοιταξεις τα παιχνιδια του Wii κυριως οπως Zelda,Super Mario Galaxy 

Γενικα εγω θα αναφερω καποια παιχνιδια να κοιταξεις 

Απο Wii

Super Mario Galaxy 1 και 2

The legend of Zelda Twilight Princess και Skyward Sword

Metroid Prime 3 ή ακομα καλυτερα Trilogy

Super mario Bros Wii

Donkey kong country Returns

Wii U

Donkey Kong Tropical Freeze

Mario Kart 8

Super Smash Bros Brawl

New Super Mario Bros Wii U

Bayonetta 1+2

Pikmin 3

Legend of Zeld Windwaker

Captain Toad

Μπορεις να δεις και καποια video review σε γνωστα site οπως Gamespot και Ign για να εχεις μια ιδεα των παιχνιδιων που αναφερω.

Επισης ο πωλητης του Public μαλλον σου ελεγε για το XboxOne το καινουργιο και οχι για το παλιο Xbox360. Παντως παιχνιδια για παρεα οπως του Wii U οι αλλες κονσολες δεν εχουν. Και μην ακους ποτε τι σου λενε οι πωλητες καθως οι περισσοτεροι ειναι απλα ασχετοι και απλα προσπαθουν να πουλησουν οτι εχουν σε stock.

Καλησπέρα!

Καταρχάς την τηλεόραση την πήρα 850 ευρώ και την θέλουμε κυρίως για ταινίες! (δεν είναι και τρομερό ποσό) https://www.skroutz.gr/s/5066453/LG-49UB830V.html

Πήραμε και καινούργιο Laptop και επειδή από το μπάτζετ που είχαμε ορίσει έμειναν 300 ευρώ περίπου είπαμε να τα αξιοποιήσουμε. :)

Έχω να παίξω σε κονσόλα από το playstation 2 που είχα με τσιπακι (ναι είχα τσιπακι και δεν το κρύβω) επομένως ήταν κυρίως πληροφοριακή η ερώτηση. (Γιατί δεν θα έβαζα τσιπακι για 2-3 παιχνίδια που θα αγοράσουμε :)

Όταν πήγα στο pvblic πριν μερικές μέρες ο πωλητής με παρακάλαγε να μην πάρω wii u αλλά xbox με ένα μαραφέτι που μπορείς να παίξεις παιχνίδια με κίνηση και ότι είναι πολύ καλλίτερο από το wii u γενικώς αλλά ότι έχει και καλλίτερα παιχνίδια με κίνηση κτλ. Αλλά επειδή μου φάνηκε λίγο παράξενος και δεν ξέρω αν έλεγε χαζομάρες είπα να ρωτήσω εδώ πρώτα.

Επειδή έκανα μία έρευνα αγοράς στο skroutz αλλά όπως είπα είμαι λίγο άσχετος καθώς έχω να παίξω 7 χρόνια θα μπορούσε κάποιος αν δεν του κάνει κόπο να μου προτείνετε πιο πακέτο να διαλέξω; επίσης για δεύτερο χειριστήριο ποιο να πάρω; κάποιο καλό παιχνίδι με κίνηση που θα το ευχαριστηθούμε; κάποιο άλλο αξεσουάρ που χρειάζεται;

Επίσης αν η διαφορά με το xbox και το wiiu δεν είναι τεράστια( ή αν ο πωλητής είχε δίκιο και όντως είναι καλλίτερο) μήπως αξίζει να το σκεφτώ για το xbox; Το λέω αυτό γιατί βλέπω ότι υπάρχουν και πολλά μεταχειρισμένα σε πολύ καλή τιμή(π.χ αυτό http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/xbox/387011-xbox-360-4gb-kinect-games-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-kinect-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%BF-%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%82-60gb/)

Ευχαριστώ :)

Δεν περιμενα τιποτα λιγοτερο,μονο και μονο που σου ανεφερε το Kinect ειναι για πολλες κλωτσιες.

• Like 4
Δημοσ.

Μαλλον για 3ds το κοβω μιας και εχει περισσοτερους τιτλους αλλα το θεμα ειναι μεταχειρισμενο ή καινουργιο θα ειναι ευκολοτερο για χακαρισμα,αν ισχυει με το fw οπως στο ps3!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...