Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Xbox series X, λόγο μεγάλης ποικιλίας σε games μεγαλύτερου ηλικιακού εύρους. 

Εχει γινει πολύ δουλειά από τα studios και υπάρχουν παρά μα παρά πολλά παιχνίδια και προηγούμενων γενεών που τρέχουν απροβλημάτιστα και ενισχυμένα στην κονσόλα. 

• Like 1
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Περι αγοράς Xbox Series X

Καλημέρα σε όλους ,κάτοχος xbox s ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει η μετάβαση στο x κυρίως από θέμα γραφικών κοιτάζοντας πολλά φόρουμ και σάιτ και βίντεο στα δικά μου μάτια οι διάφορες δεν ήταν και τρομακτικές , θεωρείτε αξίζει ή να μείνω με το s ; 

Δημοσ.

Εννοείς πως έχεις το Series S ή το One S?

Από το One S αξίζει με τα χίλια. Από το Series S, αναλόγως το gaming που κάνεις. Για εμένα αξίζει να πας σε X μόνο αν πουλήσεις το Series S για να μικρύνει η διαφορά. Αλλιώς και το S για light gaming μια χαρά είναι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι επειδή η γυναικα μου παίζει games και το λάπτοπ που έχει ΔΕΝ το βρήκα σαν ευκαιρία και εγώ για το X αν και είμαι του υπολογιστή και έχω ένα σύστημα με Amd rx6650 xt - i5 10400f και 16 gb ram ότι παιχνίδι παίζω μπορώ να πω δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα και δεν ξέρω το X αν θα το δω σαν μια σπουδαία αναβάθμιση , η θα δω τα ίδια γραφικά αν και οι κονσόλες πάντα είχαν το κάτι παραπάνω .

Δημοσ.

Ναι για μένα αξίζει. Έχω καταλήξει ότι οι απλές εκδόσεις είναι για τα πιτσιρίκια που δε μπορούν να καταλάβουν και τόσα πολλά ή τουλάχιστον δε γνωρίζουν.

Είχα ξεκίνησε με το one S για light gaming έναντι του one X με το ίδιο σκεπτικό, δηλαδή σιγά πόσο θα παίζω, βέβαια το είχα πάρει και σε πολύ καλή προσφορά. Όταν έβλεπα όμως τη διαφορά του με το Χ στην επόμενη γενιά δεν έκανα το ίδιο λάθος, πήγα στο series X. 

Γενικά είτε λιώνεις στο gaming είτε θες να παίξεις λίγο για να χαλαρώσεις για μένα το αποτέλεσμα είναι να το χαρείς όσο γίνεται και να κάνεις όσο λιγότερους συμβιβασμούς.

• Like 1
Δημοσ.

Το Χ αξίζει αν έχεις και την κατάλληλη τηλεόραση / οθόνη για να το υποστηρίξει. Αλλιώς η μόνη διαφορά που θα δεις είναι στα loading times.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 7/10/2024 στις 4:41 ΜΜ, thagkol είπε

Το Χ αξίζει αν έχεις και την κατάλληλη τηλεόραση / οθόνη για να το υποστηρίξει. Αλλιώς η μόνη διαφορά που θα δεις είναι στα loading times.

Δεν συμφωνώ, έχουν διαφορές σε ανάλυση, επίπεδο γραφικών και frames. Το S είναι για όσους απλά θέλουν να παίζουν αδιαφορώντας τελείως για επιδόσεις.

Δημοσ.
1 hour ago, music_lover said:

Δεν συμφωνώ, έχουν διαφορές σε ανάλυση, επίπεδο γραφικών και frames. Το S είναι για όσους απλά θέλουν να παίζουν αδιαφορώντας τελείως για επιδόσεις.

Πρέπει να έχεις την κατάλληλη οθόνη για να τα δεις αυτά. Αν έχεις φτηνή οθόνη που πάει μέχρι 1080p και με χαμηλό framerate πχ, τότε είναι τσάμπα κόπος. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thagkol είπε

Πρέπει να έχεις την κατάλληλη οθόνη για να τα δεις αυτά. Αν έχεις φτηνή οθόνη που πάει μέχρι 1080p και με χαμηλό framerate πχ, τότε είναι τσάμπα κόπος. 

Το επίπεδο γραφικών και τα frames τα αναπαράγουν σωστά όλες οι οθόνες μέχρι τα 60hz που μέχρι τόσο πάνε τα παιχνίδια στις κονσόλες (30-60). Την ανάλυση ok ναι.

Δημοσ.
23 hours ago, music_lover said:

Το επίπεδο γραφικών και τα frames τα αναπαράγουν σωστά όλες οι οθόνες μέχρι τα 60hz που μέχρι τόσο πάνε τα παιχνίδια στις κονσόλες (30-60). Την ανάλυση ok ναι.

Δεν αμφισβητώ τα όσα λέτε με βάση τους τεχνικούς όρους. Στην πράξη όμως, όταν η τηλεόραση είναι πιασμένη και συνδέω το Series Χ μου στη φτηνή οθόνη υπολογιστή που έχω (Samsung αγορά 120 ευρώ πριν 4 χρόνια), τα γραφικά είναι μέτρια, όπως θα περίμενε κανείς από μια τέτοια οθόνη. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο χειρότερα θα ήταν αν ήταν το Series S στη θέση του X, γιατί μιλάμε για κάτι ήδη κακό.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα έχω να ασχοληθώ πολλά χρόνια και δε ξέρω σε τι να κινηθώ .. θέλω να παίζω περιστασιακά δεν έχω απαιτήσεις.. το θέμα μου είναι η γραμμή μου είναι 50αρα και αποτι ξέρω τα παιχνίδια πλέον θέλουν κατέβασμα..θα μπορέσω να κάνω δουλειά ; Σε ποια κονσόλα να κινηθώ ;

Δημοσ.
Στις 10/10/2024 στις 1:51 ΜΜ, andreoulios είπε

Καλησπέρα έχω να ασχοληθώ πολλά χρόνια και δε ξέρω σε τι να κινηθώ .. θέλω να παίζω περιστασιακά δεν έχω απαιτήσεις.. το θέμα μου είναι η γραμμή μου είναι 50αρα και αποτι ξέρω τα παιχνίδια πλέον θέλουν κατέβασμα..θα μπορέσω να κάνω δουλειά ; Σε ποια κονσόλα να κινηθώ ;

μπορεις να πεις τι παιχνιδια ειναι αυτα που παιζεις περιστασιακα;

γιατι αν δε σε πειραζει να εχεις λιγο πιο περιορισμενα γραφικα κ θες απλα μια φθηνη κονσολα που παιζει τα συγχρονα παιχνιδια, το Xbox Series S ειναι μια συμπαθητικη λυση για τον περιστασιακo/casual παιχτη που δε θελει την τελευταια λεξη της τεχνολογιας.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

μπορεις να πεις τι παιχνιδια ειναι αυτα που παιζεις περιστασιακα;

γιατι αν δε σε πειραζει να εχεις λιγο πιο περιορισμενα γραφικα κ θες απλα μια φθηνη κονσολα που παιζει τα συγχρονα παιχνιδια, το Xbox Series S ειναι μια συμπαθητικη λυση για τον περιστασιακo/casual παιχτη που δε θελει την τελευταια λεξη της τεχνολογιας.

Καλημέρα,

Τα παιχνίδια είναι του στυλ gta, fifa , tekken, κανενα racing και open world.

Αυτό που με απασχολεί είναι η 50αρα που έχω και αν θα χρειάζεται να περιμένω όλη μέρα για να κατεβάσω και αν θα πρέπει να πάω σε λύση με δισκακι

Με το S θα έχω θέμα με το χώρο αποθήκευσης;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...