Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ChrisAce είπε

Xbox one s 1tb.

Έχοντας ήδη το ps4 pro εκείνη την εποχή πήρα το one s και όχι το one x.

Η ακριβής ερώτηση λοιπόν είναι, θα δω διαφορά από το one s που έχω ήδη σε αναλύσεις/fps/etc, πηγαίνοντας σε series s ή για να αξίζει η αναβάθμισητερ θα πρέπει να κοιτάω προς series x μεριά.

Έτσι και αλλιώς τα ίδια games του pass παίζουν σε όλες τις κονσόλες (one-s/x, series-s/x).

Και το one x ήταν μεγάλη η διαφορά του σε σχέση με το απλό one, σκέψου μόνο οτι τα περισσότερα παιχνίδια παίζουν καλύτερα σε one x πάρα στο series s, με αυτήν την λογική, πας για series x.

Εγω πάντως θα κρατήσω λίγο ακόμα το one x καθώς η κονσόλα κρατάει καλά 👍

Επεξ/σία από lnwolfgr
  • Like 1
  • Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, ChrisAce είπε

Xbox one s 1tb.

Η ακριβής ερώτηση λοιπόν είναι, θα δω διαφορά από το one s που έχω ήδη σε αναλύσεις/fps/etc, πηγαίνοντας σε series s ή για να αξίζει η αναβάθμιση θα πρέπει να κοιτάω προς series x μεριά.

Έτσι και αλλιώς τα ίδια games του pass παίζουν σε όλες τις κονσόλες (one-s/x, series-s/x).

Για μένα προσωπικά αν κάποιος μπορεί να τα δώσει, υπάρχει μόνο μια επιλογή. Series X.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εφόσον δεν υπάρχει οικονομικό θέμα το series X είναι η καλύτερη επιλογή σε σχέση με το series. Πιο δυνατό μηχάνημα και διπλάσιος αποθηκευτικός χώρος (πολύ σημαντικό).

Το series S είναι για άτομα που παίζουν περιστασιακά παιχνίδια ή δεν θέλουν να δώσουν πολλά χρήματα.

και το ps5 digital (αν το βρει ποτέ κανείς) είναι καλή επιλογή για κάποιον που δεν έχει παλιά δισκάκια παιχνιδιών και είναι νέος στις κονσόλες.

Εγώ που είμαι νέος στις κονσόλες πήρα το series X και δεν γνωρίζω καν που βρίσκεται το blu ray. Το ήθελα απλά να υπάρχει ως επιλογή , μήπως και αγοράσω κανένα physical game ή να παίξω κανένα cd/bluray κλπ αλλά στην πράξη δεν το χρειάστηκα ποτέ.

Δεν υπάρχει λόγος πλέον να πάρει κάποιος physical game.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, The_Judas είπε

Ένας συλλέκτης θα αγόραζε δίσκο. Ένας επίσης που θέλει να μοιράζεται τα παιχνίδια του με φίλους για να του βγαίνει φθηνότερα. Ένας πάλι που δεν θέλει μια δεδομένη στιγμή να αγοράσει παιχνίδια σε full price από το store αλλά να κάνει μια έρευνα αγοράς σε δίσκους από το skroutz που πάντα είναι φθηνότεροι σε σχέση με το store, ειδικά μετά από λίγους μήνες. Ένας τέλος που θέλει να παίξει ένα παιχνίδι και μετά να το πουλήσει για να πάρει ένα άλλο. Γενικά υπάρχουν λόγοι.

• Like 6
Δημοσ.
4 hours ago, The_Judas said:

Τα βρίσκεις συχνά φθηνότερα. 

Θες να τα έχεις για συλλογή. 

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως κι εγώ την ίδια άποψη είχα σχετικά με τα πλεονεκτήματα των physical disks και ένα χρόνο τώρα δεν έχω ακουμπήσει δισκάκι... Βέβαια έχει βοηθήσει το Game Pass και κάτι ξαδέρφια μου από την Fortaleza...

Δημοσ.

Τώρα βγαίνουμε offtopic, αλλά δεν έχω βρει κανένα παιχνίδι του Xbox φτηνότερα στο skroutz από ότι σε κλειδάδικο. Για το PS5 ίσως δεν είναι το ίδιο, αλλά στο Xbox βρίσκεις ό,τι θέλεις φτηνά.

Αν τώρα θέλει κάποιος τα δισκάκια για συλλογή ή για μεταπώληση τότε αλλάζει το θέμα. Προσωπικά πήρα το Series X χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί ήθελα το 4Κ. Δισκάκι ούτε έχω ούτε νομίζω να πάρω σύντομα.

• Like 2
Δημοσ.
13 hours ago, lnwolfgr said:

Και το one x ήταν μεγάλη η διαφορά του σε σχέση με το απλό one, σκέψου μόνο οτι τα περισσότερα παιχνίδια παίζουν καλύτερα σε one x πάρα στο series s, με αυτήν την λογική, πας για series x.

Καλά κρατεί αλλά ώρες ώρες σπάει νεύρα το loading (λύνεται ως ενα βαθμο με εξωτερικο ssd)

Δημοσ.
13 ώρες πριν, lnwolfgr είπε

Δεν ισχύει αυτό που λες - είναι τεράστια η διαφορά του series S από τo Οne -X σαν εμπειρία συνολικά - το ότι το ένα κρατάει μεγαλύτερες αναλύσεις αλλά με τα μισά fps δεν λέει κάτι. Matrix Αwakens Demo δεν βγήκε π.χ. στο one-x - είναι παλιά τεχνολογία ήδη και ας ήταν η πιο καλοφτιαγμένη κονσόλα της προηγούμενης γενιάς. 

17 ώρες πριν, ChrisAce είπε

Xbox one s 1tb.

Η ακριβής ερώτηση λοιπόν είναι, θα δω διαφορά από το one s που έχω ήδη σε αναλύσεις/fps/etc, πηγαίνοντας σε series s ή για να αξίζει η αναβάθμιση θα πρέπει να κοιτάω προς series x μεριά.

θα δεις μεγάλες διαφορές φίλε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και αν η αναζήτησή μου γινόταν ... Xbox series S (με game pass) Vs PS4 slim 500 ...τι να προτιμήσω για 7-9 ετών παιδιά ;;;;

Επεξ/σία από batman_gardiki
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, batman_gardiki είπε

Και αν η αναζήτησή μου γινόταν ... Xbox S (με game pass) Vs PS4 slim 500 ...τι να προτιμήσω;;;;

Xbox One S ή Xbox Series S? γιατι μιλαμε για χαοτικη διαφορα. το ενα ειναι παλια παλια κονσολα, το αλλο ειναι καινουργια :)

Απο τα τρια, παλι για Xbox Series S θα ελεγα και εγω. 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

Xbox One S ή Xbox Series S? γιατι μιλαμε για χαοτικη διαφορα. το ενα ειναι παλια παλια κονσολα, το αλλο ειναι καινουργια :)

Απο τα τρια, παλι για Xbox Series S θα ελεγα και εγω. 

Series S. το διόρθωσα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα series x χωρίς δισκακι στα 400$ θα τρώγανε και τα χαρτόκουτα. 

Ναι το series s δεν εχει σχεση με το one s

Μιλαμε για αναλύσεις από 720p και 900p σε 1080p 1440p και από 30 στα 60 frames. Frame boost, fast loading κτλπ

Επεξ/σία από chrisgewrgi
Δημοσ.

Είναι δύσκολο όμως να πείσεις ένα παιδί ότι το xbox τεχνολογικά είναι καλύτερο από το ps. Εκτός αυτού θα δεχτεί και το "μπουλινγκ" της παρέας... εμείς έχουμε όλοι ps , εσύ πήρες xbox;; φλωρε κτλ κτλ.

Δεν ξέρω τι παίζει με τα store της κάθε πλατφόρμας και τι με το game pass αλλά νομίζω σαυτες τις ηλικίες υπερτερει κατά πολύ το ps.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...