Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mitroglou7 είπε

Την πάτησα όπως την "πάτησα" και με το Switch. Έκανα μια spontaneous αγορά χωρίς συγκεκριμένο λόγο. Ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν θα τη δώσω για να πάρω το X ή αν απλά θα τη κρατήσω.

Τίμια συσκευή μωρέ είναι. Εγώ φταίω όχι τόσο το S.

Με εσένα τα βάζω, όχι με το S, αυτό έχει συγκεκριμένο προσανατολισμό, η σωστή αγορά είναι το Χ, δεν το συζητάμε και να το πάρεις, αξίζει να κάνεις την αλλαγή.

Για το switch δεν έχω γνώμη γιατί δεν ξέρω τι σε τράβηξε εκεί. Μου αρέσει η φορητότητα του αλλά μέχρι εκεί, δεν με τραβάνε τα παιχνίδια του.

• Like 1
  • Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, music_lover είπε

Με εσένα τα βάζω, όχι με το S, αυτό έχει συγκεκριμένο προσανατολισμό, η σωστή αγορά είναι το Χ, δεν το συζητάμε και να το πάρεις, αξίζει να κάνεις την αλλαγή.

Για το switch δεν έχω γνώμη γιατί δεν ξέρω τι σε τράβηξε εκεί. Μου αρέσει η φορητότητα του αλλά μέχρι εκεί, δεν με τραβάνε τα παιχνίδια του.

υπαρχει και   χειροτερο να τα χεις ολα αλλα να μην εχεις χρονο

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, blasterdark86 είπε

υπαρχει και   χειροτερο να τα χεις ολα αλλα να μην εχεις χρονο

Εννοείται, ειδικά αν εργάζεσαι και έχεις και οικογένεια με μικρά παιδιά, η έλλειψη χρόνου είναι δεδομένο πρόβλημα και άλυτο. Εκτός αν πας σο-γαμπρός στο σπίτι της πεθεράς και έχεις την γιαγιά για babysitting 🤣

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, music_lover είπε

Στο switch εφαγα τον παπα οτι ειναι η απολυτη jrpg συσκευη το οποιο δεν ισχυει.

Στο S εφαγα τον παπα οτι θα παιζει οτι παιζει το X στα 60fps αλλα σε χαμηλοτερη αναλυση το οποιο επισης δεν ισχυει.

Γενικα το τελευταιο διαστημα δε βρισκω κατι της προκοπης να παιξω (γενικα οχι μονο στο xbox) οποτε το S ειναι σε πληρη αχρησια. Δε θελω να φαω τη ψυχη μου να βρω ενα X και να το εχω επισης σε αχρησια.

Οταν θα γινει το X ευρεως διαθεσιμο θα το παρω υποθετω.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mitroglou7 είπε

Στο S εφαγα τον παπα οτι θα παιζει οτι παιζει το X στα 60fps αλλα σε χαμηλοτερη αναλυση το οποιο επισης δεν ισχυει.

Γενικα το τελευταιο διαστημα δε βρισκω κατι της προκοπης να παιξω (γενικα οχι μονο στο xbox) οποτε το S ειναι σε πληρη αχρησια. Δε θελω να φαω τη ψυχη μου να βρω ενα X και να το εχω επισης σε αχρησια.

Έχεις την τρέλα σου με τα γιαπωνέζικα εσύ, σε καταλαβαίνω, έχω και εγώ έναν φίλο που παίζει μόνο gran turismo και horror games, οπότε έχει τον περισσότερο καιρό το PS5 του να σκονιζεται. Ρε του λέω, δεν γίνεται να μην σου αρέσει τίποτε άλλο, δοκίμασε κάτι, ούτε καν δοκιμάζει..άλλη τρέλα δλδ, όπως την βρίσκει ο καθένας. Πρόσφατα επειδή τον έπρηξα εδώ και ένα μήνα, δοκίμασε επιτέλους το forza horizon 5 στο pc του, α ωραίο μου λέει αν και arcade style, έπαθα σοκ που το έκανε και του άρεσε κιόλας, υπάρχει ελπίδα τελικά χαχα

• Like 2
Δημοσ.

για πιτσιρικια, απο τη στιγμη που εχεις παρει την αποφαση οτι δε θα πας σε kids friendly παιχνιδια(δλδ νιντεντο) και θα τα αφησεις να παιζουν οτι ναναι, αν θες οικονομικο πακετο και  εγω συμφωνω οτι το series s ειναι η καλυτερη επιλογη. χρησιμοποιεις τη μεθοδο του sphinx για την αγορα gamepass και καθαρισες για την επομενη 3ετια χωρις να ξαναασχοληθεις.

ουτε απο αναλυσεις, ουτε απο frames καταλαβαινουν τα πιτσιρικια. 

H επιλογη της κονσολας παντοτε καθοριζεται απο το γιατι παιχνιδια θες να τη χρησιμοποιησεις.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mitroglou7 είπε

Μια χαρα κονσολα ειναι το S,τωρα αν εσενα πχ ή καποιον αλλο δεν τον βολευει για καποιους συγκεκριμενους λογους,αυτο ειναι αλλο θεμα.Υπαρχει διαθεσιμο σκετο X αυτη τη στιγμη στον Κωτσο στα 509€ οποτε τι εννοεις να φας την ψυχη σου δεν καταλαβαινω .Εγω το δικο μου S το πηρα 3/12,απο τοτε,ψιλο σερφαρω στα θεματα εδω μεσα,βλεπω αρκετα συχνα διαθεσιμα X,δεν θα το ελεγα και δυσευρετο.Αρκετα συχνα υπαρχει διαθεσιμο για αγορα,εστω και με ενα παιχνιδι με 60€ επιπλεον.Απο την αλλη,δεν νομιζω απο τα 300€ στα 500€ να ειναι καμια τεραστια διαφορα,αναλογα για τον καθενα βεβαια.

Τωρα αυτο που λες για την δυναμη του S,να σου πω την αληθεια ολοι λενε οτι στο μελλον θα παιζει οτι και το X αλλα εγω δεν το πιστευω.Τα 10GB ραμ εναντι των 16 αντε τρωγονται,12 με 4 TFLOP ειναι τεραστια διαφορα και πιστευω οτι θα φανει καποια στιγμη,θα μενει εκτος το S απο συγκεκριμενα παιχνιδια ή αν θα τα παιζει και το S,θα ειναι μεγαλη η διαφορα στο πως φαινεται το ιδιο παιχνιδι αναμεσα στις 2 κονσολες.Τωρα πχ αν συγκρινεις 2 παιχνιδια (απ οσα εχω δει τουλαχιστον) δεν βλεπεις μεγαλες διαφορες.

• Moderators
Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Παρακαλώ όλους για τη συνεργασία τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχοντας το Xbox One με υπόλοιπο 2,5 χρόνια game pass ακόμη, υπάρχει κάποιος λόγος να σκέφτομαι για το series S ή πάμε κατευθείαν για series X;

Επεξ/σία από ChrisAce
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, ChrisAce είπε

Έχοντας το Xbox One με υπόλοιπο 2,5 χρόνια game pass ακόμη, υπάρχει κάποιος λόγος να σκέφτομαι για το series S ή πάμε κατευθείαν για series X;

One s ή one x? 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, ChrisAce είπε

Ήμουν τυχερός να έχω περάσει και από τις 2 κονσόλες (Series S και X) - στην αρχή είχα το series S και μετά μου έκατσε μια καλή να πάρω και το X με 20% επιστροφή από γνωστή αλυσίδα.

Η διαφορά ακόμα και από One-X (η προηγούμενή μου) είναι τεράστια.

Από το S στο X στην TV βλέπεις κάποια πράγματα παραπάνω αλλά όχι αυτά που περιγράφουν άλλα παιδιά εδώ.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, sphinxgr είπε

Βάσει ποιας λογικής πας PS? 

Της λογικής της επιθυμίας των παιδιών που βλέπουν διαφημίσεις και ακούνε ότι όλοι έχουν το PS4 και ψάχνουν πως θα πάρουν το ps5 χωρίς όμως να ξέρουν το Xbox.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, batman_gardiki είπε

Της λογικής της επιθυμίας των παιδιών που βλέπουν διαφημίσεις και ακούνε ότι όλοι έχουν το PS4 και ψάχνουν πως θα πάρουν το ps5 χωρίς όμως να ξέρουν το Xbox.

Εσύ φίλε μου κατέβασε το game pass app - να δεις τι πουλάει - δωρεάν είναι άλλωστε.

Δες τα games που έχει διαθέσιμα και αν δεν σου κάνει - κάνε ότι νομίζεις.

Μια ζωή playstation είχα αλλά είναι πολύ καλό το deal

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, sphinxgr είπε

One s ή one x? 

Xbox one s 1tb.

Έχοντας ήδη το ps4 pro εκείνη την εποχή πήρα το one s και όχι το one x.

Η ακριβής ερώτηση λοιπόν είναι, θα δω διαφορά από το one s που έχω ήδη σε αναλύσεις/fps/etc, πηγαίνοντας σε series s ή για να αξίζει η αναβάθμιση θα πρέπει να κοιτάω προς series x μεριά.

Έτσι και αλλιώς τα ίδια games του pass παίζουν σε όλες τις κονσόλες (one-s/x, series-s/x).

Επεξ/σία από ChrisAce

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...