Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τις χειρότερες εποχές για να αγοράσεις κονσόλα. Οι τιμές στο θεό, ενώ με την επικείμενη κυκλοφορία της νέας γενιάς θα έπρεπε οι τιμές να πέφτουν.

Τα ίδια και με τις μεταχειρισμένες κονσόλες. Όσο πουλάνε μια μεταχειρισμένη κονσόλα σήμερα, την πούλαγαν πριν πέντε μήνες καινούργια.

• Like 1
  • Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Brazhlias είπε

Από τις χειρότερες εποχές για να αγοράσεις κονσόλα. Οι τιμές στο θεό, ενώ με την επικείμενη κυκλοφορία της νέας γενιάς θα έπρεπε οι τιμές να πέφτουν.

Τα ίδια και με τις μεταχειρισμένες κονσόλες. Όσο πουλάνε μια μεταχειρισμένη κονσόλα σήμερα, την πούλαγαν πριν πέντε μήνες καινούργια.

Γιατί όλοι είναι σπίτι και θέλουν να περνάει η ώρα. Και γω γι' αυτό πήρα τώρα. Τώρα τη χρειαζόμουν, να περιμένω να βγει προσφορά, φεξε Μάη μου... Δυστυχώς έτσι είναι. Ευτυχώς δεν ήξερα τις τιμές πριν 😅

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια κονσόλα.Δεν είμαι κανένας τρελός gamer έχουμε νοικιάσει αρκετές φορές το ps4 και το vr που το vr δεν με τρέλανε κιόλας... Επίσης παίζουμε μέσω του ps4 το η γνώση είναι δύναμη και κάνα ντιαμπλο....θα ήταν καλύτερο να πάρω το PS4 η xbox και πιο xbox. Και άμα θα ήταν καλύτερο να περιμένω να βγει κάτι καινούργιο σε κονσόλα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφοσον δεν εχεις τοση τρελα και δεν παιζεις τοσο πολυ, κατα τη γνωμη μου παρε οτι βρεις σε καλυτερη τιμη.

Θα σου ελεγα σιγουρα να περιμενεις γιατι αυτη τη στιγμη εξαιτιας του κορονοιου οι τιμες ειναι  πολυ ψηλα. Το να πας στις νεες κονσολες εξαρταται απο το ποσα λεφτα θες να διαθεσεις, αλλα με βαση αυτα που λες, δεν νομιζω πως αξιζει να δωσεις πανω απο 500 ευρω για κονσολα, γιατι σε αυτο το επιπεδο θα κινηθουν.

Αν περιμενεις λιγο καιρο οι τιμες θα πεσουν κατακορυφα.

Το ποια κονσολα θα επιλεξεις εξαρταται κατα 90% απο το τι παιχνιδια σου αρεσουν, το "η γνωση ειναι  δυναμη" νομιζω υπαρχει μονο στο ps. Σκεψου ποσα λεφτα θες να διαθεσεις, ποια games σου αρεσουν και μετα επιλεγεις. 

Επεξ/σία από Brazhlias
Δημοσ.

Το  xbox έχει παιχνίδια ερωτήσεων και τέτοια παρεηστικα ώστε να ασχολητε και η κοπέλα μου ;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Cernic είπε

Καλησπερα παιδιά ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια κονσόλα.Δεν είμαι κανένας τρελός gamer έχουμε νοικιάσει αρκετές φορές το ps4 και το vr που το vr δεν με τρέλανε κιόλας... Επίσης παίζουμε μέσω του ps4 το η γνώση είναι δύναμη και κάνα ντιαμπλο....θα ήταν καλύτερο να πάρω το PS4 η xbox και πιο xbox. Και άμα θα ήταν καλύτερο να περιμένω να βγει κάτι καινούργιο σε κονσόλα...

Για τα παιχνίδια που ανέφερες θα σου πρότεινα το ps4 ,κοίταξε και στο insomnia για καμια αγγελια να το βρείς στα 150 ευρώ με κανά παιχνίδι και μετά αγοράζεις οτι παιχνίδι θες και παίζεις.

Δημοσ.

Αφού δεν καίγεσαι τόσο, ναι, περίμενε τη νέα γενιά και βλέπεις.

Είτε παίρνεις κονσόλα νέας γενιάς είτε θα πάρεις προηγούμενης γενιάς σε τιμή χώμα.

Δημοσ.

Παρε το XBOX one X ... 
4K HDR σε 60ΗΖ ...

Ολες οι τηλεορασεις που πουλιουνται τωρα υποστηριζουν μεχρι 60Hz ... 
Οποτε για εμενα μην περιμενεις ... 
εχει πεσει στα 300 Ευρω ... 
Κλεψια ειναι 

Το XBOX SX θα βγει το δεκεμβριο και θα κοστιζει 500+ .... 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, dskoul είπε

Παρε το XBOX one X ... 
4K HDR σε 60ΗΖ ...

Ολες οι τηλεορασεις που πουλιουνται τωρα υποστηριζουν μεχρι 60Hz ... 
Οποτε για εμενα μην περιμενεις ... 
εχει πεσει στα 300 Ευρω ... 
Κλεψια ειναι 

Το XBOX SX θα βγει το δεκεμβριο και θα κοστιζει 500+ .... 

Δεν νομίζω να είναι τόσο χαμηλά ή τιμή, εκτός αν εννοείς το απλό xbox one. Ή εκτός αν λέω κάτι λάθος εγώ😁

Πάντως από άποψη vfm, πολύ καλή επιλογή το xbox only digital, το οποίο είναι κάτω από διακόσια ευρώ.

Δημοσ.
43 minutes ago, Brazhlias said:

Δεν νομίζω να είναι τόσο χαμηλά ή τιμή, εκτός αν εννοείς το απλό xbox one. Ή εκτός αν λέω κάτι λάθος εγώ😁

Πάντως από άποψη vfm, πολύ καλή επιλογή το xbox only digital, το οποίο είναι κάτω από διακόσια ευρώ.

https://www.skroutz.gr/s/19885484/Microsoft-Xbox-One-X-1TB-Gears-5.html

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Brazhlias είπε

Τόσο είναι Αδελφέ! 
το τσίμπησα εγώ ... μαζί με eurobank epistrofi μου ήρθε ακόμα πιο φτηνά! 
Πραγματικά θεωρώ οτι αξίζει ...
και οχι μονό στο σκρουτζ... δες και γερμανο public ktl ... 

άσε που και τα παιχνίδια πεσανε ...
χθες από MS, GTA V, deluxe edition με 15 ευρω! 
Πραγματικά είναι κλεψιά ! 

**Edit**
Να το παρετε μονο αν εχετε 4Κ τηλεοραση με υποστηριξη HDR ....

Αλλιώς περίμενε 2-3 χρόνια και αφού αναβαθμίσεις την τηλεόραση σου πήγαινε σε Xbox SX
Αυτη τη στιγμη ...για εμενα ,... το απλο, στα 250 Ευρω ΔΕΝ αξιζει ...

Επεξ/σία από dskoul
  • Like 1
Δημοσ.

4k για να παίζει παιχνίδια κουίζ;Δες τι άλλο θα ήθελες να παίξεις και αν είναι exclusive.Αν δεν είναι δες ποια κονσόλα έχει τις χαμηλότερες τιμές στα παιχνίδια.

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Γράφω εδώ μήπως μπορέσετε να με βοηθήσετε. Πατέρας με 2 αγόρια, ένας στο γυμνάσιο και ένας τελειώνει δημοτικό, με πιέζουν για αγορά κονσόλας. Για καινούριο ούτε που το σκέφτομαι με τις τιμές που παίζουν. Κοιτάζω τα μεταχειρισμένα κ βρίσκω το xbox one s γύρω στα 150-170. Από παιχνίδια θέλουν το forza horizon 4. Οπότε πιστεύετε ότι αξίζει μεταχειρισμένο ένα s αυτήν την εποχή ή να περιμένουμε πιο πίσω να πέσουν οι τιμές στο x; 

Δημοσ.

Το Χ το βρισκεις γυρω στα 330 ευρω.Το θεμα ειναι ποσο μπορεις να περιμενεις να πεσει και αλλο η τιμη του.Και το s να βρεις μτχ σε καλη τιμη μια χαρα θα παιξουν τα παιδια και θα το ευχαριστηθουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...