Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Maria_kal είπε

Τι να αγοράσω Ps4 slim ή ps4 pro ?

Καλησπέρα παιδιά

σκοπεύω να αγοράσω ps4 και δεν έχω αποφασίσει ακόμη πιο να πάρω το ps4 pro ή το slim.. πρόσφατα έχω πάρει μια τηλεόραση 4κ και έχω ακούσει ότι το ps4 pro υπάρχουν παιχνίδια που τα "τρέχει" σε ανάλυση 4κ.. είναι αλήθεια ή όλα τα παιχνίδια παίζουν σε 1080 hd..θα ήθελα να ακούσω μια δεύτερη γνώμη..

ευχαριστώ!

Αν εχεις σκοπο να αγορασεις και το ps5 παρε το απλο. Αν δεν σε ενδιαφερει να παρεις το ps5 τα επομενα 3-4 χρονια παρε το pro. Μια χαρα θα τηην βγαλεις με την κονσολα ακομα και για περισσοτερο απο τεσσερα χρονια.

Θα χασεις 5-6 exclusive που θα βγουν στο καινουργιο, αλλα υπαρχουν τοσα παιχνιδια για το 4 σε τοσο καλες τιμες που δεν θα σε απασχολησει τοσο.

Προσωπικα για διαφορους λογους δεν πηγα στο 4. Σκεφτομουν να το παρω, αλλα τελικα θα περιμενω ενα χρονο και θα παω απευθειας στο 5 και οτι λεφτα ηταν να δωσω για το τεσσερα θα τα βαλω στον κουμπαρα.

• Thanks 1
  • Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα εγώ πήρα το slim και δεν βλέπω καμιά διαφορά στα γραφικά με το προ ενός φίλου μου ίσα ίσα που είναι γκουμουτσα και πιο φασαριοζικο. Ίσως βέβαια βλέπω αυτό που θέλω για να στηρίξω την επιλογή μου αλλά δεν την μετανιώνω όπως και να έχει με τα 120€ που είχαν διάφορα τότε πήρα 20 παιχνίδια στις εκπτώσεις και θα παίζω 2 χρονία όπως το παω

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις..τελικά πήρα το ps4 pro 1 tb , τώρα για το ps5 θα μπορούσα να περιμένω αλλά και πάλι λόγω μπάτζετ..δεν παίζει.! 😕

Επεξ/σία από Maria_kal
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, fotisdra είπε

Καλησπέρα εγώ πήρα το slim και δεν βλέπω καμιά διαφορά στα γραφικά με το προ ενός φίλου μου ίσα ίσα που είναι γκουμουτσα και πιο φασαριοζικο. Ίσως βέβαια βλέπω αυτό που θέλω για να στηρίξω την επιλογή μου αλλά δεν την μετανιώνω όπως και να έχει με τα 120€ που είχαν διάφορα τότε πήρα 20 παιχνίδια στις εκπτώσεις και θα παίζω 2 χρονία όπως το παω

Να σου πω την αληθεια κι εγω αυτα με τα 4K και τα 30-60 teraflops δεν τα πολυκαταλαβαινω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Brazhlias είπε

Να σου πω την αληθεια κι εγω αυτα με τα 4K και τα 30-60 teraflops δεν τα πολυκαταλαβαινω.

Ναι μωρέ ένα καλό παιχνίδι θα το ευχαριστηθείς όπου και να το παίξεις! Σημεία των καιρών , απλά τα πιτσιρίκια είναι κακομαθημένα και θέλουν να λένε ότι την έχουν μεγαλύτερη(εν προκειμένω τα γραφικά). Οποία κονσόλα σε καλύπτει από άποψη βιβλιοθήκης παιχνιδιών είναι η καλύτερη. Μπορεί να πήγαινα και στο switch αλλά είναι πιο ακριβο το σπορ εκεί , βέβαια δεν θα είχα την γκρίνια της γυναίκας για την τηλεόραση :)

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, fotisdra είπε

Ναι μωρέ ένα καλό παιχνίδι θα το ευχαριστηθείς όπου και να το παίξεις! Σημεία των καιρών , απλά τα πιτσιρίκια είναι κακομαθημένα και θέλουν να λένε ότι την έχουν μεγαλύτερη(εν προκειμένω τα γραφικά). Οποία κονσόλα σε καλύπτει από άποψη βιβλιοθήκης παιχνιδιών είναι η καλύτερη. Μπορεί να πήγαινα και στο switch αλλά είναι πιο ακριβο το σπορ εκεί , βέβαια δεν θα είχα την γκρίνια της γυναίκας για την τηλεόραση :)

Ωραιο το σουιτς, εχει ενας φιλος. Αλλα που να προλαβεις και τι να πρωτοπαιξεις;

Δεν ειναι αυτο καθεαυτο οικονομικο το προβλημα, ειναι πως δεν πολυαξιζει να επενδυσεις επιπλεον κανα 500αρικο για μια επιπλεον κονσολα και να μην μπορεις να παιζεις πανω απο μια ωρα την ημερα μεσο ορο.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

αγορα μεταχειρισμενης κονσολας

γεια σας ,

θέλω να αγοράσω μια κονσόλα ps4 ή xbox άλλα λέω να πάω σε κάτι μεταχειρισμενο , και θα ήθελα να ρωτήσω ποια μου προτείνεται και γιατί ; τι πρέπει να προσέξω στην αναζήτηση της μεταχειρισμενης κονσόλας; και τι τιμές αξίζει η κάθε μια;

Απο παιχνίδια είμαι αρκετά βασικός παίκτης τύπου φιφα , προ , αυτοκίνητα , και κανενα τυπου  call of Duty 

ευχαριστω!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GP46047 είπε

γεια σας , θέλω να αγοράσω μια κονσόλα ps4 ή xbox άλλα λέω να πάω σε κάτι μεταχειρισμενο , και θα ήθελα να ρωτήσω ποια μου προτείνεται και γιατί ; τι πρέπει να προσέξω στην αναζήτηση της μεταχειρισμενης κονσόλας ; και τι τιμές αξίζει η κάθε μια;; 

Απο παιχνίδια είμαι αρκετά βασικός παίκτης τύπου φιφα , προ , αυτοκίνητα , και κανενα τυπου  call of Duty 

ευχαριστω!!!

Αν σε ενδιαφερουν μονο αυτα, παρε οποια κονσολα βρεις φθηνοτερη. Εννοειται να ειναι σε καλη κατασταση μονο.

Προ, Φιφα, CoD εχουν και οι δυο κονσολες. Παιχνιδια με αυτοκινητα εχουν διαφορετικα, αλλα καλα και οι δυο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Πάρε το one s και παίξε οπωσδήποτε Forza horizon/Motorsport

θα συμφωνήσω το είχα δει εδώ παλιοτερα σε προσφορά νομίζω το μοντέλο που δεν παίρνει δίσκους σε εξευτελιστική τιμή.TS εαν δεν σε νοιάζουν οι δίσκοι πάρε το xbox είναι οικονομικό και δεν χρειάζεται να πας για δεύτερο χέρι.Πχ https://www.skroutz.gr/s/20703021/Microsoft-Xbox-One-S-All-Digital-Edition-1TB-Minecraft-Fortnite-Sea-of-Thieves.html

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jerry banana είπε

θα συμφωνήσω το είχα δει εδώ παλιοτερα σε προσφορά νομίζω το μοντέλο που δεν παίρνει δίσκους σε εξευτελιστική τιμή.TS εαν δεν σε νοιάζουν οι δίσκοι πάρε το xbox είναι οικονομικό και δεν χρειάζεται να πας για δεύτερο χέρι.Πχ https://www.skroutz.gr/s/20703021/Microsoft-Xbox-One-S-All-Digital-Edition-1TB-Minecraft-Fortnite-Sea-of-Thieves.html

δηλαδη ολα τα παιχνιδια που ειναι σε μορφη δισκου τα υποστηριζει στην μορφη αυτη , και επιπλεον παιρνει εξωτερικο σκληρο δίσκο;;;;

Δημοσ.
8 minutes ago, GP46047 said:

δηλαδη ολα τα παιχνιδια που ειναι σε μορφη δισκου τα υποστηριζει στην μορφη αυτη , και επιπλεον παιρνει εξωτερικο σκληρο δίσκο;;;;

Παίζει ΜΟΝΟ ψηφιακά παιχνίδια. Άρα δε μπορεί να γίνει λόγος για δισκάκια ;)

Φυσικά παίρνει εξωτερικό σκληρο δισκο

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Έπαιζε στα 99€ προς το τέλος του 2019

Φαντάσου.....άξιζε για όποιον δεν έχει πολλά χρήματα και θέλει να κάνει και το gaming του.Πολύ φθηνή.

Δημοσ.

και γενικα τι να προσέξω στην αγορα μεταχειρισμενης κονσολας , υπαρχει κάποιος τρόπος να δω αν ανεβάζουν θερμοκρασία ή ποσες ωρες εχει λειτουργήσει;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...