Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Τώρα που ίσως πετύχω καμία καλή προσφορά λόγω Black Friday σε ps4 Pro / Xbox One X θα ήθελα να πάρω ένα από τα 2.

Τι προτεραιότητες έχω και τι θέλω?

• Υποστήριξη 4k και 5κάναλος ήχος
  • Με ενδιαφέρουν κυρίως παιχνίδια FPS 
  • Δεν με ενδιαφέρουν δικτυακά παιχνίδια. Θέλω να παίζω μόνος μου δηλαδή!
  • Θέλω να παίζω άντε μέχρι 3 ώρες τη βδομάδα!
  • Δεν με απασχολεί να είναι καινούργια τα παιχνίδια (μόλις βγουν). Μια χαρά θα βολευτώ και αν είναι 5 ετών ας πούμε.
  • θα ήθελα να υπάρχει βάσει των παραπάνω, διαθεσιμότητα σε μεταχειρισμένα και φθηνά παιχνίδια τα οποία θα παίζω , θα τα πουλάω και πάλι απο την αρχή. 

Έχετε ιδέα τι απο τα 2 να επιλέξω και γιατί?!!?!?!?

PS4 Pro ή Xbox One X?

To X ειναι μονοδρομος απο την αποψη οτι θα σε βγαλει  περισσοτερα χρονια στο 4κ

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, kostiger είπε

Διχαστικες οι αναγκες σου. Απο τη μια η εξερευση μεταχειρισμενων πσ4 τιτλων θα ειναι πιο ευκολη λογω του οτι εχει υψηλοτερες πωλησεις στη χωρα μας, ενω κατα γενικη ομολογια εχει και περισσοτερες και ποιοτικοτερες αποκλειστικοτητες, απο την αλλη το Χ ειναι πιο ισχυρο απο το προ και φυσικα υπαρχει και το gamepass, που ειναι ισως το απολυτο πακετο για να εχει κανεις προσβαση σε πολλα και καλα παιχνιδια με πολυ χαμηλο κοστος. Πρεπει να δεις αρχικα ποιας πλατφορμας τα αποκλειστικα σε ενδιαφερουν περισσοτερο και μετα να δεις και τις οικονομικες προεκτασεις του πραγματος. Κι εδω ειμαστε.

Δεν ξέρω για τα αποκλειστικά ούτε θέλω να κινηθώ βάσει αυτού! 5 παιχνίδια το χρόνο να παίζω fps και δεν θέλω και πολλά περισσότερα. Αν είναι και φθηνά , θα είμαι απόλυτα χαρούμενος!!!

53 λεπτά πριν, lebron15 είπε

Χωρίς πολλές αναλύσεις η διαφορά τους έγκειται στο ότι με το PS4 έχεις πολλές περισσότερες επιλογές σε γνωστούς τίτλους, ειδικά story driven ενώ με το One εφόσον γίνεις συνδρομητής Game Pass θα έχεις να επιλέξεις μεταξύ 200+ τίτλων πολλοί από τους οποίους είναι υπέροχοι.

Όντως το Game Pass Με 10€ το μήνα υπέρ του Xbox είναι μεγάλο +. Δεν ασχολούμαι να ψάχνω και να αγοράσω μεταχειρισμένο παιχνίδι και συνέχεια έχω κάτι να παίξω. Αρκεί να δω τι παιχνίδια έχει (τι τύπου κλπ)

50 λεπτά πριν, katman2000 είπε

To X ειναι μονοδρομος απο την αποψη οτι θα σε βγαλει  περισσοτερα χρονια στο 4κ

Και το PS4 Pro δεν ειναι 4k?!

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Δεν ξέρω για τα αποκλειστικά ούτε θέλω να κινηθώ βάσει αυτού! 5 παιχνίδια το χρόνο να παίζω fps και δεν θέλω και πολλά περισσότερα. Αν είναι και φθηνά , θα είμαι απόλυτα χαρούμενος!!!

Όντως το Game Pass Με 10€ το μήνα υπέρ του Xbox είναι μεγάλο +. Δεν ασχολούμαι να ψάχνω και να αγοράσω μεταχειρισμένο παιχνίδι και συνέχεια έχω κάτι να παίξω. Αρκεί να δω τι παιχνίδια έχει (τι τύπου κλπ)

Και το PS4 Pro δεν ειναι 4k?!

Το Χ ειναι ανωτερο μηχανημα σε ολα σε σχεση με το προ. Αθορυβο, πιο ποιοτικο, πιο δυνατο με περισσοτερα παιχνιδια τα οποια υποστηριζουν εγγενως 4Κ. Το προ χρησιμοποιει μια τεχνικη που ονομαζεται checkerboard, πολυ επιτυχημενη μεν, τεχνητη δε, προκειμενου να τρεχουν τα παιχνιδια στη συγκεκριμενη αναλυση. Το game pass εχει πολυ πραμα μεσα, παρε ενα Χ να ξεμπερδευεις, εφοσον δεν καιγεσαι να ψαχτεις πολυ.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τι κονσόλα να αγοράσω;

Μου έχουν λείψει τα παιχνίδια.

Είχα πολλά emulators και μου άρεσε.Αλλά το ένιωθα και λίγο καταθλιπτικό να παίζω τα ίδια παιχνίδια 20χρόνια μετά.

Χώρια ότι το pc ήταν σπάσιμο νεύρων χωρίς controller. Έχω macbook οπότε πέραν του σπάσιμου νεύρων δεν έχει και παιχνίδια της προκοπής. Τα δε παιχνίδια στο iphone δεν ξέρω.. είναι όλα ίδια απλά αλλάζει ο χαρακτήρας. Βασικά ένα ανθρωπάκι τρέχει και αποφεύγεις εμπόδιαγια 2.000.000 levels.

Θέλω παιχνίδια τύπου final fantasy και kingdom hearts. Αλλά γενικά θέλω παιχνίδια να περνάει ευχάριστα η ώρα.

Ποια κονσόλα μου προτείνετε; Αν περιμένω το ps5 (δεν θέλω να περιμένω τόσο) θα πρέπει να πληρώσω κανα 500ρι και δεν θέλω. Ποια κονσόλα αξίζει; Το ps4? To xbox? Το νιντενδο swtich?

Δημοσ.

Το switch είναι περισσότερο για φορητό αν θέλεις έχει αρκετά παιχνίδια λίγο ακριβά δύσκολα πέφτουν τόσο πολύ οι τιμές αν σου αρέσει mario zelda pokemon είναι η ιδανική κονσόλα αλλά σε σχέση με τις άλλες δύο είναι λοιπόν αδύναμη. 

Τωρα αν συγκρίνουμε ps4 xbox one είναι καθαρά θέμα exclusive τα περισσότερα τα έχει το ps4 αποκλειστικά 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dinos234 είπε

Το switch είναι περισσότερο για φορητό αν θέλεις έχει αρκετά παιχνίδια λίγο ακριβά δύσκολα πέφτουν τόσο πολύ οι τιμές αν σου αρέσει mario zelda pokemon είναι η ιδανική κονσόλα αλλά σε σχέση με τις άλλες δύο είναι λοιπόν αδύναμη. 

Τωρα αν συγκρίνουμε ps4 xbox one είναι καθαρά θέμα exclusive τα περισσότερα τα έχει το ps4 αποκλειστικά 

Εχω xbox.αλλα παρε ενα ps4 να τελειωνεις.😜 με το game pass του xbox θα λιωσεις.αλλα δεν θα παιξεις τα αποκλειστικα του ps4.εγω τα ειχα παιξει ολα.ειναι θεμα γουστου ομως.μονο.το last of us τερματισα.τα υπολοιπα τα αφησα στην μεση δεν μαρεσει αυτη η καθοδηγηση σε ενα μονοπατι και μονο με εναν τροπο να περασεις απεναντι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@lactate τι παιχνιδια σου αρεσουν? απο εκει ξεκινας.

το ps4 εχει καλυτερο καταλογο τωρα, το switch θα εχει περισσοτερο καιρο υποστηριξη.

ps4 παιχνιδια: persona 5, ff vii remake(2020), tales of arise(2020), nier automata, granblue fantasy(2020), lost souls aside(2020), kingdom hearts 3, ff xv.

switch: valkyria chronicles, octopath traveller, xenoblade, astral chain, 

και στις 2 κονσολες θα βρεις τα disgaea 4, dragon quest xi, valkyria chronicles 4, Ys VIII

xbox δεν εχει καθολου jrpgs στο gamepass, καποια στιγμη μεσα στη χρονια θα δωσουν ομως ολα τα final fantasy...

λογικα για ps4 εισαι, αλλα δες τα παιχνιδια και διαλεξε.

Επεξ/σία από xavier
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αξιζει να αγορασω φορητη κονσολα ή πλεον ολα τα παιχνιδια μπορεις να τα παιξεις και στο κινητο με emulator; Σκεφτομουν για το switch ή το DS, αλλα και παλι δεν ξερω αν μπορουν να χακαριστουν χωρις κινδυνους.

Με το 2DS XL new ελεγα να ξεκινησω, αλλα δεν το βλεπω στο χρωμα που θελω πλεον. Μαλλον δεν υπαρχει αποθεμα. Αλλα και το καλοκαιρι που κοιτουσα δεν υπηρχε. Βλεπω οτι εχει παρα πολλα παιχνιδια, λογικα δεν θα βαρεθω ποτε! Το θελω κυριως για rpg τυπου final fantasy, και να δοκιμασω και τα νεα παιχνιδια ποκεμον. Σιγουρα και ο,τι αλλη αποκλειστικοτητα εχει οπως μαριο και ζελντα.

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Αξιζει να αγορασω φορητη κονσολα ή πλεον ολα τα παιχνιδια μπορεις να τα παιξεις και στο κινητο με emulator; Σκεφτομουν για το switch ή το DS, αλλα και παλι δεν ξερω αν μπορουν να χακαριστουν χωρις κινδυνους.

Στο κινητό με τι χειριστήριο; Θα έχεις μαζί σου εξωτερικό ή θα παίζεις με touch? 

• Moderators
Δημοσ.

Τα ποκεμον παλεύονται με touch και τις 2 οθόνες του DS στο κινητό η μία πάνω από την άλλη. 

Από την άλλη σαν τα hardware κουμπιά δεν έχει και υπαρχουν emulators και για 3DS στο PC, στο android τσου.

Δημοσ.

Με την οθονη αφης παιζω, αλλα οντως για σοβαρο gaming δεν ειναι. Απλα μου αρεσει που στους emulators υπαρχουν λειτουργιες για fast forward και quick save, που στις κονσολες κατι τετοιο δε γινεται.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τι να αγοράσω Ps4 slim ή ps4 pro ?

Καλησπέρα παιδιά

σκοπεύω να αγοράσω ps4 και δεν έχω αποφασίσει ακόμη πιο να πάρω το ps4 pro ή το slim.. πρόσφατα έχω πάρει μια τηλεόραση 4κ και έχω ακούσει ότι το ps4 pro υπάρχουν παιχνίδια που τα "τρέχει" σε ανάλυση 4κ.. είναι αλήθεια ή όλα τα παιχνίδια παίζουν σε 1080 hd..θα ήθελα να ακούσω μια δεύτερη γνώμη..

ευχαριστώ!

Δημοσ.

PS5 σε λιγους μηνες. Αφου θα παιζει τα ps4 games + του PS5 σε 4K.

Δημοσ.

Ps4 pro θα πρότεινα αν έχεις 4Κ τηλεόραση η monitor. 

Για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει να αγοράσει το ps5 μιας και έχουν πέσει οι τιμές του 4 είναι καλή επιλογή για κάποιον που σκέφτεται να πάρει όταν βγει το 5 καλύτερα να καθίσει και να περιμένει λίγους μήνες παραπάνω. 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...