Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Snoob είπε

Άσε μας ρε φίλε.

Σήμερα είσαι 28χρονος και αγωνιάς αν είσαι πολύ μεγάλος για gaming.

Χτες ήσουν 27χρονος νοσηλευτής που αγωνιούσες αν είσαι πολύ μεγάλος να ξεκινήσεις ιατρική.

Προχτές ήσουν 29χρονος γκέι που αγωνιούσες αν σε κρατάει κάτι στην Ελλάδα και μήπως να ζήσεις τον έρωτά με εκείνο το καλό παιδί στο εξωτερικό.

Αντιπροχτές έψαχνες δώρο για μια 29χρονη φίλη που πέρασε στη Νομική.

Εκτός από μηδέν φαντασία, είσαι και τεμπέλης, γιατί ανακυκλώνεις συνέχεια την ίδια παραμύθα και το ίδιο σενάριο (είμαι μεγάλος, μήπως είναι αργά για μένα).

Μπαν και εδώ, και σε όλους τους άλλους. Σεβάσου τουλάχιστον τους ανθρώπους που σε παίρνουν στα σοβαρά και σου απαντάνε, και μην σπαταλάς το χρόνο τους.

Ισχυουν ολα αυτα? Κλαιω

Το αστειο ειναι οτι εκατσα και του απαντησα για το τοπικ με τη νοσηλευτικη στα σοβαρα 😛

Επεξ/σία από najinblue3
  • Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 hour ago, najinblue3 said:

Ισχυουν ολα αυτα? Κλαιω

Το αστειο ειναι οτι εκατσα και του απαντησα για το τοπικ με τη νοσηλευτικη στα σοβαρα 😛

Εχεις μαγνητη μαλλον. Στα τρολ απαντατε, εγω που ρωτησα για το ποια κονσολα να αγορασω πριν 1 μηνα, καμια απαντηση! Καλυτερα, εξαλλου τωρα παιζω DIABLO THE HELL!

Δημοσ.
Στις 24/8/2019 στις 7:52 ΜΜ, najinblue3 είπε

Ισχυουν ολα αυτα? Κλαιω

Damn πολύ σνίκι το κατσίκι.😂 Στα hardware threads τουλάχιστον τα τρόλια κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα. Είτε ανοίγουν σαν "αναποφάσιστοι" X vs Υ thread και αβαντάρουν για να ξεκινήσει flame war, ή εμφανίζονται στο άσχετο σαν αλεξιπτωτιστές σε thread που έχει κίνηση εκείνη τη στιγμή (πχ με τη κυκλοφορία νέου προϊόντος) για να ξεκινήσουν πάλι επιθέσεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.. Θέλω να αγοράσω μια κονσόλα κ είμαι ανάμεσα σ αυτές της 2!! Ποια θεωρητικά είναι καλύτερη; το ps4 pro, η το Xbox one X;

Δημοσ.

Και οι 2 είναι καλές. 

Ποια θα πάρεις εξαρτάται απ' τα παιχνίδια που θέλεις να παίξεις. 

Στο PS4 υπάρχει περισσότερη γκάμα και exclusives, από την άλλη στο Xbox υπάρχει η υπηρεσία gamepass που δίνει δωρεάν κάποια παιχνίδια. 

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Liverpool36 είπε

Κυρίως αθλητικά παιχνίδια παίζω.. Fifa, pro, NBA κλπ!! Τα γραφικά με ενδιαφέρουν πιο πολύ.. 

Δεν πρόκειται να δεις μεγάλη διαφορά στα αθλητικά παιχνίδια (αν υπάρχει δηλαδή).

• Like 1
Δημοσ.

αντικειμενικά, το X ειναι αρκετα ισχυρότερο από το Pro.

αν δε σε ενδιαφερουν τα exclusives της sony και σε νοιαζουν κυριως multiplatform τίτλοι αλλα και καλύτερα γραφικά, το X ειναι σε όλους τους τίτλους ανώτερο ή ισάξιο ;)

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

αντικειμενικά, το X ειναι αρκετα ισχυρότερο από το Pro.

αν δε σε ενδιαφερουν τα exclusives της sony και σε νοιαζουν κυριως multiplatform τίτλοι αλλα και καλύτερα γραφικά, το X ειναι σε όλους τους τίτλους ανώτερο ή ισάξιο ;)

Ε όχι και ισάξιο.

Το ένα είναι improved slim και το άλλο next gen material.

• Thanks 1
Δημοσ.

υπαρχουν πολυ λιγοι τιτλοι που η διαφορα ειναι παρα πολυ μικρη επειδη ο dev δεν ασχολήθηκε, εξου και "ισαξιο".

αλλα ναι, οπως λες κ γραφω κ πιο πανω, το X ειναι σαφως αρκετα ισχυροτερο απο το Pro ;)

• Like 2
Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρει το pro περισσότερο από το ΦΙΦΑ, νομίζω ότι στο xbox δεν παίρνει custom option file για να διορθώσεις τα ονόματα,λόγκο,ρόστερ κτλ. 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα που ίσως πετύχω καμία καλή προσφορά λόγω Black Friday σε ps4 Pro / Xbox One X θα ήθελα να πάρω ένα από τα 2.

Τι προτεραιότητες έχω και τι θέλω?

• Υποστήριξη 4k και 5κάναλος ήχος
  • Με ενδιαφέρουν κυρίως παιχνίδια FPS 
  • Δεν με ενδιαφέρουν δικτυακά παιχνίδια. Θέλω να παίζω μόνος μου δηλαδή!
  • Θέλω να παίζω άντε μέχρι 3 ώρες τη βδομάδα!
  • Δεν με απασχολεί να είναι καινούργια τα παιχνίδια (μόλις βγουν). Μια χαρά θα βολευτώ και αν είναι 5 ετών ας πούμε.
  • θα ήθελα να υπάρχει βάσει των παραπάνω, διαθεσιμότητα σε μεταχειρισμένα και φθηνά παιχνίδια τα οποία θα παίζω , θα τα πουλάω και πάλι απο την αρχή. 

Έχετε ιδέα τι απο τα 2 να επιλέξω και γιατί?!!?!?!?

PS4 Pro ή Xbox One X?

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Τώρα που ίσως πετύχω καμία καλή προσφορά λόγω Black Friday σε ps4 Pro / Xbox One X θα ήθελα να πάρω ένα από τα 2.

Τι προτεραιότητες έχω και τι θέλω?

• Υποστήριξη 4k και 5κάναλος ήχος
  • Με ενδιαφέρουν κυρίως παιχνίδια FPS 
  • Δεν με ενδιαφέρουν δικτυακά παιχνίδια. Θέλω να παίζω μόνος μου δηλαδή!
  • Θέλω να παίζω άντε μέχρι 3 ώρες τη βδομάδα!
  • Δεν με απασχολεί να είναι καινούργια τα παιχνίδια (μόλις βγουν). Μια χαρά θα βολευτώ και αν είναι 5 ετών ας πούμε.
  • θα ήθελα να υπάρχει βάσει των παραπάνω, διαθεσιμότητα σε μεταχειρισμένα και φθηνά παιχνίδια τα οποία θα παίζω , θα τα πουλάω και πάλι απο την αρχή. 

Έχετε ιδέα τι απο τα 2 να επιλέξω και γιατί?!!?!?!?

PS4 Pro ή Xbox One X?

Διχαστικες οι αναγκες σου. Απο τη μια η εξερευση μεταχειρισμενων πσ4 τιτλων θα ειναι πιο ευκολη λογω του οτι εχει υψηλοτερες πωλησεις στη χωρα μας, ενω κατα γενικη ομολογια εχει και περισσοτερες και ποιοτικοτερες αποκλειστικοτητες, απο την αλλη το Χ ειναι πιο ισχυρο απο το προ και φυσικα υπαρχει και το gamepass, που ειναι ισως το απολυτο πακετο για να εχει κανεις προσβαση σε πολλα και καλα παιχνιδια με πολυ χαμηλο κοστος. Πρεπει να δεις αρχικα ποιας πλατφορμας τα αποκλειστικα σε ενδιαφερουν περισσοτερο και μετα να δεις και τις οικονομικες προεκτασεις του πραγματος. Κι εδω ειμαστε.

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς πολλές αναλύσεις η διαφορά τους έγκειται στο ότι με το PS4 έχεις πολλές περισσότερες επιλογές σε γνωστούς τίτλους, ειδικά story driven ενώ με το One εφόσον γίνεις συνδρομητής Game Pass θα έχεις να επιλέξεις μεταξύ 200+ τίτλων πολλοί από τους οποίους είναι υπέροχοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...