Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Tο παρόν νήμα υπάρχει για την εξυπηρέτηση των μελών που γράφουν σε αυτό και τα οποία σκοπεύουν να αγοράσουν νέα κονσόλα.

Δεν είναι για θεωρητική συζήτηση πάνω στο console gaming, ούτε για console wars, ούτε για consoles vs PC. 

Απλός κανόνας: Αν το μήνυμά σας δεν είναι για επικείμενη αγορά κονσόλας ή δεν απαντά σε μέλος που θέλει να αγοράσει κονσόλα, τότε δεν είναι για αυτό το topic.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια , θα επανελθω κι εγω με μια σιγουρα πολυσυζητημενη ερωτηση.Επειτα απο μια 10 ετια αποχης απο console gaming και με καποιο γρηγορο ψαξιμο κατεληξα στην αποφαση να παρω PS4 Η ερωτηση μου ειναι : Pro η Slim. Δεν εχω 4Κ τηλεοραση (τουλαχιστον προς το παρον) αλλα αξιζει να δωσω καποια ελαχιστα χρηματα παραπανω για το pro η θα μου φανει τελειως αχρηστο και δεν εχει ουσιαστικες διαφορες?

• Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, neo_gp είπε

Καλησπερα παιδια , θα επανελθω κι εγω με μια σιγουρα πολυσυζητημενη ερωτηση.Επειτα απο μια 10 ετια αποχης απο console gaming και με καποιο γρηγορο ψαξιμο κατεληξα στην αποφαση να παρω PS4 Η ερωτηση μου ειναι : Pro η Slim. Δεν εχω 4Κ τηλεοραση (τουλαχιστον προς το παρον) αλλα αξιζει να δωσω καποια ελαχιστα χρηματα παραπανω για το pro η θα μου φανει τελειως αχρηστο και δεν εχει ουσιαστικες διαφορες?

παρε slim, το ps4 ειναι στη δυση του, θα βγει το 5 του χρονου. Οι διαφορες ειναι αστειες, ιδιαιτερα οταν δεν εχεις τηλεοραση να εκμεταλευτει την αναλυση που δινει το pro. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aν και στην θεση σου, αφου περιμενα δεκα χρονια θα περιμενα 1.5 ακομα να παρω ps5 και να εχω και τα παιχνδια του ps4.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

8 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Aν και στην θεση σου, αφου περιμενα δεκα χρονια θα περιμενα 1.5 ακομα να παρω ps5 και να εχω και τα παιχνδια του ps4.

Νομιζω για 2 χρονακια ακομα εχει ζωη το ps4 και ειδικα με τοσο καλες τιμες που παιζει τωρα νομιζω αξιζει.Ασε που οταν θα βγει το 5 θα ειναι αρκετα ακριβο για ενα χρονο τουλαχιστον οποτε νομιζω αξιζει να παρω τωρα ενα ps4 για 2-3 χρονια.

Δημοσ.

Ναι δεν ειναι και ασχημα ετσι οπως το σκεφτεσαι. Ουσιαστικα μεχρι και το 2020 θα εχει τις μεγαλες κυκλοφοριες, αλλα εχεις πολλα να παιξεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, najinblue3 είπε

παρε slim, το ps4 ειναι στη δυση του, θα βγει το 5 του χρονου. Οι διαφορες ειναι αστειες, ιδιαιτερα οταν δεν εχεις τηλεοραση να εκμεταλευτει την αναλυση που δινει το pro. 

Οι διαφορες τους ειναι μονο στα γραφικα η εχει και αλλες διαφορες πχ στην αποδοση,στο αν ζεστενεται κλπ κλπ?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, neo_gp είπε

Οι διαφορες τους ειναι μονο στα γραφικα η εχει και αλλες διαφορες πχ στην αποδοση,στο αν ζεστενεται κλπ κλπ?

Η διαφορα ειναι στην αναλυση κυριως. Καποια παιχνιδια εχουν καλυτερη αποδοση, τυπου 3-5 fps. Προσωπικα δε ξερω παιχνιδια με τρομερες διαφορες, αν ξερει καποιος να με διορθωσει γτ παιζω παιχνιδια συγκεκριμενα που δεν ειναι τοσο εμπορικα και γνωστα.

Για μενα δε δικαιολογει αγορα πο τη στιγμη που δεν εχεις τηλεοραση 4κ. Αν ειχες το συζητουσαμε αλλα και παλι, θα βγει το 5 του χρονου. Αν ειναι να πληρωσεις το ποσο του προ, καλυτερα παρε ενα μεταχειρισμενο slim και αγοραζεις το 5 αργοτερα.

• Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας! Είμαι 28 χρονών (too old for gaming?) και θέλω να αγοράσω μια κονσόλα. Έπαιζα μέχρι που πήρα μακ σε emulatros παιχνίδια του ps2. Σαν παιχνίδια μου αρέσουν πολύ τα kingdom hearts και final fantasy (έχω παίξει και άλλα που μου άρεσαν πολύ από πιο παιδικά όπως rayman, spyro μέχρι assassins creed). Αλλά το κόλλημα μου παραμένουν τα final fantasy. Ειδικά τώρα που βγήκαν κάτι remastered έχω κατενθουσιαστεί. Αξίζει η αγορά ενός ps4 τα χριστούγεννα λέτε; Γιατί έχω μείνει στην εποχή του ps2 θέλω κάτι καινούριο. Ή μήπως να κινηθώ σε xbox; Ποια η γνώμη σας;

Δημοσ.

Κάι τα Kingdom Hearts και τα Final Fantasy είναι στο Xbox One. Ισως να γείρει την πλάστιγγα στο PS4 το Final Fantasy VII remake που είναι αποκλειστικότητα Sony. Εσύ διαλέγεις αλλά αν θες να το παίξεις πήγαινε Sony.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Choutas είπε

Κάι τα Kingdom Hearts και τα Final Fantasy είναι στο Xbox One. Ισως να γείρει την πλάστιγγα στο PS4 το Final Fantasy VII remake που είναι αποκλειστικότητα Sony. Εσύ διαλέγεις αλλά αν θες να το παίξεις πήγαινε Sony.

Είχα κάποτε xbox το χειριστήριο (τότε) μου είχε φανεί τραγικό και η κονσόλα τεράστια αλλά πάνε και 100 χρόνια από τότε :P

και το ps4 απλά το βάζεις και παίζει; Γιατί το χω χάσει λίγο με τα online τι γινεται. θέλει καπου καποια συνδρομή;

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, sapounofouskas είπε

Είχα κάποτε xbox το χειριστήριο (τότε) μου είχε φανεί τραγικό και η κονσόλα τεράστια αλλά πάνε και 100 χρόνια από τότε :P

και το ps4 απλά το βάζεις και παίζει; Γιατί το χω χάσει λίγο με τα online τι γινεται. θέλει καπου καποια συνδρομή;

Ναι απλά το βάζεις και παίζει. Συνδρομή θέλεις για τα παιχνίδια Νόου έχουν multiplayer. Θέλεις να παίξεις Pro ή Mortal Kombat διαδικτυακά με φίλους.η άγνωστους πρέπει να πληρώσεις συνδρομή στην Sony ή στην Microsoft. Τα RPG που θες να παίξεις σε. Την χρειάζονται. Εκτός αν θέλεις να παίξεις Black Desert, Destiny, Fortnite, Minecraft τέτοιου τύπου

• Super Moderators
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, sapounofouskas είπε

Γεια σας! Είμαι 28 χρονών (too old for gaming?) και θέλω να αγοράσω μια κονσόλα. Έπαιζα μέχρι που πήρα μακ σε emulatros παιχνίδια του ps2. Σαν παιχνίδια μου αρέσουν πολύ τα kingdom hearts και final fantasy (έχω παίξει και άλλα που μου άρεσαν πολύ από πιο παιδικά όπως rayman, spyro μέχρι assassins creed). Αλλά το κόλλημα μου παραμένουν τα final fantasy. Ειδικά τώρα που βγήκαν κάτι remastered έχω κατενθουσιαστεί. Αξίζει η αγορά ενός ps4 τα χριστούγεννα λέτε; Γιατί έχω μείνει στην εποχή του ps2 θέλω κάτι καινούριο. Ή μήπως να κινηθώ σε xbox; Ποια η γνώμη σας;

Άσε μας ρε φίλε.

Σήμερα είσαι 28χρονος και αγωνιάς αν είσαι πολύ μεγάλος για gaming.

Χτες ήσουν 27χρονος νοσηλευτής που αγωνιούσες αν είσαι πολύ μεγάλος να ξεκινήσεις ιατρική.

Προχτές ήσουν 29χρονος γκέι που αγωνιούσες αν σε κρατάει κάτι στην Ελλάδα και μήπως να ζήσεις τον έρωτά με εκείνο το καλό παιδί στο εξωτερικό.

Αντιπροχτές έψαχνες δώρο για μια 29χρονη φίλη που πέρασε στη Νομική.

Εκτός από μηδέν φαντασία, είσαι και τεμπέλης, γιατί ανακυκλώνεις συνέχεια την ίδια παραμύθα και το ίδιο σενάριο (είμαι μεγάλος, μήπως είναι αργά για μένα).

Μπαν και εδώ, και σε όλους τους άλλους. Σεβάσου τουλάχιστον τους ανθρώπους που σε παίρνουν στα σοβαρά και σου απαντάνε, και μην σπαταλάς το χρόνο τους.

• Super Moderators
Δημοσ.

Tι πώς το βρίσκω; Συντονιστής είμαι, έχω πρόσβαση σε εργαλεία.

Όταν έρχεται αναφορά πως ένας καινούργιος μας αφηγείται για 5η φορά μέσα στην τελευταία εβδομάδα παραλλαγή της ίδιας ιστορίας, αξιοποιώ τα εργαλεία που έχω στη διάθεσή μου.

Τα τρολολό τρολ δεν με ενοχλούν τόσο, κάνει κρα από πεντακόσια χιλιόμετρα μακριά πως γράφουν φίδια, κι οι χρήστες (που κανονικά δεν θα έπρεπε να απαντούν καθόλου, άλλη ιστορία αυτή) θα μπουν να γράψουν καμιά εξυπναδούλα, να βαθμολογήσουν το νήμα της Παρασκευής, να κάνουν την καζούρα τους, λήξις του διαλείμματος και πάμε παρακάτω.

Εδώ, όμως, είναι αισχρό αυτό που συμβαίνει, γιατί δεν είναι λίγα τα μέλη της κοινότητάς μας που καλόπιστα διαθέτουν χρόνο να απαντούν σοβαρά και να δίνουν πληροφορίες στα διάφορα αυτά σενάρια (γιατί δεν ξέρουν, ούτε έχουν καμία υποχρέωση να ξέρουν, πως το ίδιο άτομο πλασάρει σε διαφορετικές ενότητες παραλλαγές του σεναρίου "είμαι λίγο πριν τα 30, τι να κάνω;").

Κι αυτός ο μηδενικός σεβασμός στο χρόνο των ανθρώπων με εξοργίζει. Άλλο να γράφεις φίδια, κι άλλο να στήνεις αυτές τις παραμύθες και να απασχολείς τους ανθρώπους επειδή βαριέσαι τη ζωή σου.

Το ξέρει ότι το ξέρουμε πως το κάνει, και συνεχίζει. Προφανώς σκασίλα του για τους συντονιστές, και δεν με νοιάζει αυτό. Αλλά τον απλό χρήστη που δεν του φταίει σε τίποτε, θα έπρεπε να τον σέβεται

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...