Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημεριζω την κοινοτητα παροτι χρονια στο φορουμ ειναι το πρωτο μου post!θα ηθελα να μου προτεινε καλα ακουστικα με ποιοτικο ηχο και δυνατο μπασο!!η μουσικη που ακουω ειναι psytrance !!!επεισεις ψαχνω in-ear γιατι τα υπολιπα απλα δεν καθονται στο αφτι μου!!αααα και λογο οικονομικων δυσκολιων να ειναι μεχρι 30 ευρω!!

Δημοσ.

Προχώρα άφοβα  :D και πες μου εντυπώσεις όταν τα πάρεις  :P

η αληθεια ειναι οτι θα καθηστερισω να παρω διοτι βρικα κατι παλια ακουστικα που ειχα! παντος ευχαριστω και παλι φιλε μου!!!!

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να σε ρωτήσω... τα συγκεκριμένα έχουν αυξομείωση ήχου στο καλώδιο κτλ ή να κοιτάξω σε κάτι άλλο;

Δυστυχώς δεν έχουν volume control. 

Δημοσ.

Αγόρασα τα cx 300 ii αλλά δυστυχώς είχαν πρόβλημα με το αριστερό ακουστικό να μην την παλεύει. Μόνο αν κουνούσα την άκρη άλλες φορές έπαιζε άλλες όχι. Ευτυχώς θα μου το αλλάξουν απο τό μαγαζί που το πήρα.

Υ.Γ. Απ ότι έψαξα γενικότερα το συγκεκριμένο μοντέλο έχει το πρόβλημα που προέκυψε και σε μένα. Ελπίζω τα καινούρια να μην έχουν το ίδιο προβ γιατί τσάμπα τα λεφτά.

Δημοσ.

Το κατάστημα που τα αγόρασα μου άλλαξε το προϊόν αλλά δυστυχώς και τα καινούρια είχαν το ίδιο πρόβλημα.

Θα ζητήσω πιστωτικό να πάω σε κάτι άλλο γτ απογοητεύτικα με τα sennheizer. 

Δημοσ.

Το κατάστημα που τα αγόρασα μου άλλαξε το προϊόν αλλά δυστυχώς και τα καινούρια είχαν το ίδιο πρόβλημα.

Θα ζητήσω πιστωτικό να πάω σε κάτι άλλο γτ απογοητεύτικα με τα sennheizer. 

πηγαινε σε creative EP830 αμα εχει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...