nezoski Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 καλημεριζω την κοινοτητα παροτι χρονια στο φορουμ ειναι το πρωτο μου post!θα ηθελα να μου προτεινε καλα ακουστικα με ποιοτικο ηχο και δυνατο μπασο!!η μουσικη που ακουω ειναι psytrance !!!επεισεις ψαχνω in-ear γιατι τα υπολιπα απλα δεν καθονται στο αφτι μου!!αααα και λογο οικονομικων δυσκολιων να ειναι μεχρι 30 ευρω!!
karxantiras Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Site: http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/2396?ref=bestprice.gr">Sennheiser CX 300-II Ό,τι καλύτερο..
nezoski Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 να σου πω την αληθεια αυτα τα γλυκοκιταζα!!!! 1
karxantiras Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Προχώρα άφοβα και πες μου εντυπώσεις όταν τα πάρεις
nezoski Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Προχώρα άφοβα και πες μου εντυπώσεις όταν τα πάρεις η αληθεια ειναι οτι θα καθηστερισω να παρω διοτι βρικα κατι παλια ακουστικα που ειχα! παντος ευχαριστω και παλι φιλε μου!!!! 1
FarCry Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 αυτα εδω ειναι στην τιμη και γιαυτα που θελεις sony MH1 / sony MHC1
Alt3rnative Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Site: http://www.eworld.com.gr/eworld/products/details/2396?ref=bestprice.gr">Sennheiser CX 300-II Ό,τι καλύτερο.. Να σε ρωτήσω... τα συγκεκριμένα έχουν αυξομείωση ήχου στο καλώδιο κτλ ή να κοιτάξω σε κάτι άλλο;
karxantiras Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Να σε ρωτήσω... τα συγκεκριμένα έχουν αυξομείωση ήχου στο καλώδιο κτλ ή να κοιτάξω σε κάτι άλλο; Δυστυχώς δεν έχουν volume control.
Alt3rnative Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Δημοσ. 11 Μαΐου 2013 Αγόρασα τα cx 300 ii αλλά δυστυχώς είχαν πρόβλημα με το αριστερό ακουστικό να μην την παλεύει. Μόνο αν κουνούσα την άκρη άλλες φορές έπαιζε άλλες όχι. Ευτυχώς θα μου το αλλάξουν απο τό μαγαζί που το πήρα. Υ.Γ. Απ ότι έψαξα γενικότερα το συγκεκριμένο μοντέλο έχει το πρόβλημα που προέκυψε και σε μένα. Ελπίζω τα καινούρια να μην έχουν το ίδιο προβ γιατί τσάμπα τα λεφτά.
Alt3rnative Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Το κατάστημα που τα αγόρασα μου άλλαξε το προϊόν αλλά δυστυχώς και τα καινούρια είχαν το ίδιο πρόβλημα. Θα ζητήσω πιστωτικό να πάω σε κάτι άλλο γτ απογοητεύτικα με τα sennheizer.
FarCry Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Το κατάστημα που τα αγόρασα μου άλλαξε το προϊόν αλλά δυστυχώς και τα καινούρια είχαν το ίδιο πρόβλημα. Θα ζητήσω πιστωτικό να πάω σε κάτι άλλο γτ απογοητεύτικα με τα sennheizer. πηγαινε σε creative EP830 αμα εχει 1
Alt3rnative Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Δημοσ. 13 Μαΐου 2013 Έλεγα για τα JVC XX από Amazon αλλα θα τα τσεκάρω κι αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα