Merdock Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2013 Το είδα όλο. Βλέπεται ευχάριστα αλλά ντάξει δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αν και στο τέλος απέκτησαν αρκετό ενδιαφέρον οι εξελίξεις. Πάντως μόνο και μόνο για την Letha χαλάλι οι ώρες που σπατάλησα να το δω
skiabox Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2013 Το είδα και εγώ όλο. Πραγματικά πρωτότυπη σειρά θρίλερ-μυστηρίου με καλό cast (μπορεί να βλέπεις τη σειρά μόνο και μόνο για την Famke Jenssen (Olivia) για παράδειγμα), τρομερή φωτογραφία, περίεργους διαλόγους, εξεζητημένα σκηνικά και κάποια μανία σε συνήθειες των χαρακτήρων. Για παράδειγμα αυτός ο Roman πόσες φορές ρε γαμώτο πρέπει να άναψε τσιγάρο κατά τη διάρκεια της σειράς; Α μην ξεχάσω και το πρωτοφανές επίπεδο του μακιγιάζ (βλέπε Σέλυ) το οποίο και αυτό προσπαθεί να δώσει το κάτι παραπάνω που δεν έχουμε συνηθίσει από άλλες σειρές.
skiabox Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Η πλάκα είναι ότι η ιστορία ολοκληρώθηκε στην 1η σεζόν. 1
olive456 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2013 Το είδα όλο αλλά μου άφησε πολλά κενά,πείτε με χαζή πείτε δεν κατάλαβα,ας μου πει κάποιος γιατί η Olivia σκότωνε τα παιδιά της μέχρι να γεννηθεί αυτό που ήθελε και τι ακριβώς συναίβει με το μωρό που γέννησε η άλλη,τι έπρεπε να κάνει ο Ρόρμαν και του το έδειξε η Ολίβια,που εξ αρχης είχαμε καταλάβει ότι ειναι ο πατέρας και τελικά η Σέλι ήταν αδερφή του Ρόμαν ή ήταν πείραμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 3 episodes μέχρι στιγμής από ότι βλέπω...
Merdock Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Υποθέτω λέτε για το θείο,γιατί εγώ χτες το βράδυ που ξεκίνησα να το βλέπω στο Netflix είχε και τα 10 επεισόδια.
viper2005 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Υποθέτω λέτε για το θείο,γιατί εγώ χτες το βράδυ που ξεκίνησα να το βλέπω στο Netflix είχε και τα 10 επεισόδια.
Vapir Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 παίχτηκε μια season κ δεν πήρα χαμπάριέβαλα να δω το πρώτο της τρίτης season κ βλέπω έχουν βγει σύνολο 10 !! ? fuck yeah
viper2005 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 παίχτηκε μια season κ δεν πήρα χαμπάρι έβαλα να δω το πρώτο της τρίτης season κ βλέπω έχουν βγει σύνολο 10 !! ? fuck yeah Ηταν αρκετα καλη η 3η 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα