greekgreek Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Καλό ήταν .Μου άρεσε το πρωταγωνιστικό δίδυμο ,και κάποιοι από τους υπόλοιπους.Μου φάνηκε κοινότυπο , αρκετές φορές.Ακόμα σε κάποιους εξωγήινους κάποια πράγματα , δεν "κολλούσαν " στην εμφάνιση τους.Φαίνονταν πολύ ψεύτικοι , περισσότερο πάντως από όσο θα έπρεπε .
skiabox Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Θα έλεγα την σειρά ότι πιο πολύ ανήκει στην κατηγορία cult. Θέλω και εγώ να δω κανα δυο επεισόδια ακόμη όμως για να βγάλω συμπέρασμα.
man of steel Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δεν του έδωσα παραπάνω από 15 λεπτά από την ζωή μου και χαίρομαι γιατί βλέπω ότι η αισθητική μου στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση βελτιώνεται. 1
OMGA Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Είδα το πρώτο επεισόδιο (δεν κατάφερα να το δω ολόκληρο και μετά διέγραψα και το 2ο και το 3ο διότι δεν θα τα δω). Προσωπικά, μου φάνηκε πολύ χάλια. Οι εξωγήινοι είναι πολύ ψεύτικοι και κάποιοι ηθοποιοί είναι τελείως κομπάρσοι… Δεν έκαναν ούτε μια απλή εισαγωγή στον κόσμο της σειράς και πως δημιουργήθηκε. Κρίμα, διότι το σενάριο είναι καλό και θα μπορούσαν να δώσουν πολλά περισσότερα.
skiabox Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Μα το έχω αναφέρει ήδη ότι η σειρά είναι cult. cult = φθηνό 1
OMGA Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Εδώ υπάρχει και ένα εκτεταμένο review για όποιον ενδιαφέρεται.
benign Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Εμενα μου αρεσε αρκετα το πρωτο επεισοδιο που ειδα σημερα και αρκετοι απο τους ηθοποιους(μερικοι ειναι γνωστοι και αξιολογοι)και θα το συνεχισω.Πολυ εξυπνη και ευφανταση και η εισαγωγη.
speedman_26 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Η σειρα απο το μισο και μετα ανεβηκε πολυ και μου αρεσει παω για δευτερη σεζον αφου δω το season finale της πρώτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα