Προς το περιεχόμενο

Defiance (Syfy)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα δω το πρώτο επεισόδιο αυτές τις μέρες και θα σας πω εντυπώσεις. Η τηλεοπτική σειρά είναι σίγουρα πολύ πιο υποσχόμενη από το αντίστοιχο mmo που κυκλοφορεί ήδη.

:-)

Δημοσ.

Είδα το πρώτο επεισόδιο.Τίποτα το ιδιαίτερο που δεν έχουμε ξαναδεί 1 εκ. φορές.Δεν το βλέπω να κρατάει πάνω από μια σεζόν και αν.Ελπίζω να πέσω έξω.

Δημοσ.

Είδα το πρώτο επεισόδιο.Τίποτα το ιδιαίτερο που δεν έχουμε ξαναδεί 1 εκ. φορές.Δεν το βλέπω να κρατάει πάνω από μια σεζόν και αν.Ελπίζω να πέσω έξω.

A τοσο καλα ε!!Τουλαχιστον να ναι καλυτερο απο το terra nova.....

Δημοσ.

κλισαρισμενο και με κακο καστ...καλυτερο απο το terra nova παντως...κανα 2 επεισοδεια ακομα θα του δωσω, αλλα μαλλον οχι...

Δημοσ.

Μίξη Farscape και Firefly. Δεν είναι κακό το πρώτο επεισόδιο, ίσα ίσα μου άρεσε.

Καιρό περίμενα να δω μια παρόμοια σειρά. Αναμένω με ενδιαφέρον τη συνέχεια.

• Like 1
Δημοσ.

Καρμπόν ίδιο με Τέρα Νόβα σαν ιδέα και σενάριο αλλά αντί για δεινόσαυρους έχει εξωγήινους. ΧαζοPG13 με teen twilight love κατάσταση. :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το έχω δει ακόμα διότι οι ελληνικοί υπότιτλοι που μου βγάζει είναι μόνο μέχρι τα πρώτα 10-15 λεπτά. Θα πρέπει να περιμένω μου φαίνεται.

Δημοσ.

Όλα τα κλισέ μαζεμένα σε αυτή την σειρά. Δεν μου άρεσε αλλά μάλλον θα της δώσω 2-3 επεισόδια περιθώριο μιας και συνήθως απο τον πιλότο δεν μπορείς να βγάλεις σωστά συμπεράσματα.

Δημοσ.

Εξωγηίνοι και τερατόμορφοι συνθέτουν το καστ άλλης μιας σαπουνόπερας. Θα δω άλλα 2 επεισόδια πάντως σε περίπτωση που έπεσα έξω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...