gtsantalis Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Υπάρχει κάποια ρύθμιση έτσι ώστε όταν μπαίνω στον chrome να μου ανοίγει κατευθείαν τις full εκδόσεις των site και όχι τις mobile. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μπορείς μπαίνοντας σε μία σελίδα να πατάς ρυθμίσεις και να τσεκάρεις την επιλογή "Αίτηση ιστοτόπου για υπολογιστές". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsantalis Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Και κάτι ακόμα αν το ξέρει κάποιος. Σε κάποιες ιστοσελίδες μου βγάζει σε κάποια σημεία ότι (αυτή η προσθήκη δεν υποστηρίζεται). Μήπως θέλει εγκατάσταση το flash player;Και αν ναι από που την κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2013 Αυτό είναι θέμα του Chrome. Ο Firefox δείχνει περισσότερο περιεχόμενο, οπότε δοκίμασε να τον χρησιμοποιήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Υπάρχει κάποια ρύθμιση έτσι ώστε όταν μπαίνω στον chrome να μου ανοίγει κατευθείαν τις full εκδόσεις των site και όχι τις mobile. Απλα περνα τον dolphin και κατεβασε το desktop toggle addon για να κανεις τη ζωη σου ευκολη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orlox Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 ή opera. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα