NissanFan Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 ΚΑΛΗΜΕΡΑ...προσφατα αγορασα αυτην την tv: http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/LG-42LS5600-LED-TV-42-42LS5600.htm ... και ο usb player δεν μου αναπαραγει τους υποτιτλους....τι μπορω να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Εννοείς ότι δεν παίζει τους ελληνικούς υπότιτλους; (βγάζει αλαμπουρνέζικα; ) Έχεις ενεργοποιήσει τα ελληνικά; Ή δεν σου τους εμφανίζει καθόλου; Η κλασσική ερώτηση τώρα: οι υπότιτλοι έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα με το αρχείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 πως ενεργοποιουνται τα ελληνικα????...δεν μου τους εμφανιζει καν....καμια φορα δεν εχουν το ιδιο ονομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Πρέπει να έχουν πάντα ακριβώς το ίδιο όνομα. Τώρα δεν έχω LG αλλά απ' το μενού δεν σου βγάζει κάποιες επιλογές; Ψάξε και κάπου θα υπάρχει η ενεργοποίήση των ελληνικών υποτίτλων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Πρέπει να έχει ακριβώς το ίδιο όνομα , κανε αντιγραφή από την ταινία και καν'το επικόλληση στους υπότιτλους . Ριξε μια μάτια στο manual τις τηλεόρασης να δεις αν υποστηρίζει ελληνικούς υπότιτλους . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 παιδια ευχαριστω πολυ....να 'στε καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Τώρα έβγαλες άκρη; Απο περιέργεια, η συγκεκριμένη κάνει αναπαραγωγή DTS; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 δεν εχω δοκιμασει ακομα dts ηχο... Ολες τις ταινιες που εχω βαλει τις παιζει κανονικα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Όλες avi ήταν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Avi και mkv Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2013 από NissanFan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Και κανένα mkv δεν είχε DTS ήχο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δεν ξερω....εγω οτι εχω βαλει τα παιζει κανονικα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Απο απλή περιέργεια ρωτάω, γιατί πλέον υπάρχουν πολλά mkv, ακόμα και στα 720p, που έχουν ήχο DTS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα