MrJimiAce Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Καλησπέρα σας Μόλις εγκατέστησα το Joomla και "παίζω" προκειμένου να μάθω να φτιάχνω ιστοσελίδες! Οφείλω να ομολογήσω ότι είναι αρκετά διασκεδαστικό και αρκετά χρήσιμο εργαλείο. Στο ζουμί. Θελω να φτιάξω στατικές σελίδες. Έψαξα και δεν βρήκα κάποια επιλογή. Θα ήθελα την βοήθεια σας. Πώς μπορώ να φτιάξω μία στατική σελίδα;; π.χ. Μία στατική σελίδα "Για μένα" ή "Επικοινωνία" Το URL της σελίδα μπορώ να το καθορίσω εγώ; π.χ. www.mysite.gr/about (μπορώ να το κάνω αυτό? ) Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια! Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)
giannis Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Καλησπέρα, Είναι απλό, θα φτιάξεις ένα άρθρο με το κείμενο που θες και θα το συνδέσεις με ενα στοιχείο ενος μενου. 1
MrJimiAce Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Καλησπέρα gianni και ευχαριστώ για την βοήθεια! Αυτό δεν θα επηρεάζει το URL;; Θέλω να πω θα εμφανίζεται κάπως έτσι: www.mysite.gr/about ? ή έτσι www.mysite.gr/article/XXXXX-about ?
giannis Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 ανάλογα, αυτό έχει να κάνει αν έχεις ενεργοποιήσει το SEO στο joomla. 1
TheELF Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Δημοσ. 19 Απριλίου 2013 Φίλε,για στατική σελίδα μάθε 5 εντολές html,θα μάθεις πολύ περισσότερα από το να χειρίζεσαι απλά το joomla και θα έχεις πολύ καλύτερο έλεγχο σε ότι θέλεις να κάνεις. Τα cms όπως το joomla είναι για πολύ ποιο προχωρημένες καταστάσεις.
MrJimiAce Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Γνωρίζω κάποια πραγματάκια! Αυτό που θέλω δεν είναι να φτιάξω μία στατική σελίδα. Αλλά μία στατική σελίδα μέσα σε μία "κανονική" ιστοσελίδα.
MrJimiAce Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δεν το διατύπωσα σωστά! Έχουμε μία ιστοσελίδα όπως αυτή (Το Βήμα) http://www.tovima.gr/ Το Βήμα έχει μία ροή (ειδήσεις, βίντεο, κ.τ.λ.) στην αρχική σελίδα και στις κατηγορίες του. Έχει όπως και μία σελίδα όπως αυτή (Επικοινωνία) http://www.tovima.gr/contact/ όπου το περιεχόμενο της είναι σταθερό. Αυτό εννοούσα. Πώς μπορώ να φτιάξω μία τέτοια σελίδα στο joomla.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα