Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέχρι στιγμής δεν έχει ξανανοίξει το svchost 32, από Antivirus δεν φτιάχνει πάντως. 3 full scan έκανα.Εκτός και αν χρειάζεται να τρέξω σε safe mode.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2013 Ώρες μετά, ακόμα δεν έχει ενοχλήσει το συγκεκριμένο svchost. Υπάρχουν άλλα 10 που δεν ενοχλούν. Πιστεύω πως αν το τερματίσεις μια φορά δεν ξαναξεκινάει. I'll take that.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Μέρες μετά, όλα πάνε άψογα εφόσον κλείσω το svchost 32 κάθε φορά (ανά 4-5 ημέρες minimum) που κάνω Restart το Rig.Για να κλείσει το θέμα επιτυχώς, μου θυμίζει κάποιος τον πιο απλό τρόπο που μπορώ να ακολουθήσω για να το μπλοκάρω και να μην ανοίγει καν; Ή δεν γίνεται;Αν δεν γίνεται δε με καίει. Απλά να έχω το κεφάλι μου ήσυχο θέλω, σε περίπτωση που φιλοξενήσω κανέναν και χρησιμοποιήσει το PC (και προφανώς το Rebootάρει).
ati8assos Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 Δημοσ. 9 Μαΐου 2013 OS Forensics 101 Η native διεργασία των Win ονομάζεται svchost.exe και εκκινεί πολλά και διάφορα βασικά κομμάτια του λειτουργικού με ίδια πάντα διαδρομή από το C:\Windows\System32 Οποιαδήποτε άλλα παραπλήσια ονόματα που εμφανίζονται όπως scvhost, svhost, svchost32 είναι ύποπτα και το πιθανότερο οφείλονται σε Trojan Backdoors. Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα μπορούσε κάποιο backdoor Trojan να χρησιμοποιεί full computational power από την GPU για να σπάει π.χ κωδικούς (όχι απαραίτητα τους δικού σου) μετατρέποντας το PC σε Zombie. Εύκολος και γρήγορος τρόπος εξάλειψης του ενοχλητικού exe/service. Ενώ τρέχει ο.. ¨ενοχλητικός¨ ανοίγεις Task Manager πας σε tab processes και επιλέγεις το show processes from all users. Από το View - Select columns τικάρεις το Image Path Name. Θα σου εμφανίσει μια νέα στήλη με όνομα Image Path Name, δείχνει την διαδρομή από όπου ξεκινούν όλες οι διεργασίες. Αφού σημειώσεις την διαδρομή του φακέλου που εκκινεί το συγκεκριμένο, του κάνεις kill (end process για την ακρίβεια). Τώρα πας στον φάκελο που βρίσκεται και διαγράφεις μόνο το αντίστοιχο .exe Αν τυχόν δεν σε αφήνει, μπαίνεις με Safe mode και το διαγράφεις από εκεί. Σημ. Αν είναι πολύ γατόνι ο συγγραφέας του Trojan θα έχει φτιάξει και έναν κρυφό φάκελο με αρχεία που θα το ξαναδημιουργούν κάθε φορά που θα διαγράφεται. Ας ελπίσουμε να μην είναι τόσο προχό.
Weiss Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Δημοσ. 10 Μαΐου 2013 Τρεξε ενα msconfig και δες ποιες εφαρμογες ξεκινουν μαζι με τα windows. Καποια απο αυτες σου κανει το προβλημα.
nick#18 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2013 Κοριτσιιι!! Τελικα εβγαλες ακρη με το svchost? Ολα σκ*τα σου πανε να 'ουμ! πιος σε καταραστηκε?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2013 nick και γενικά παίδες, αυτό με τον καιρό το έκλεινα σε κάθε startup. Πριν μια εβδομάδα δεν ξαναβγήκε με κάτι άλλους Drivers που έβαλα.Τώρα έχω άλλο θέμα. Παίζω C9 στα Max εδώ και 2 έτη με αυτή τη κάρτα εδώ και ένα μήνα μου ζορίζει κάπως η θερμοκρασία, λέτε να πρέπει πάλι να την ανοίξω και να προσέξω τις θερμαγώγιμες και τις πλεξούδες που είχα αγοράσει;Μιλάμε το FAN παίζει στο ~45% και έχω temp 89C. Είναι λίγο too much. (το clock το έβγαλα τώρα που μπήκε καλοκαίρι)Πρέπει να έχει να κάνει με τις ταινίες και τις θερμαγώγιμες.. αλλά έχω βάλει και κάτι Beta Drivers μετά τον Atiman και δεν ξέρω τι να πρωτοκοιτάξω..
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Υ.Γ: Πίπες, ξαναξεκίνησε και το svchost 32. Ούτε κατάλαβα τι άλλαξα και άλλαξε για λίγο.
Hawk7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Εχω διαβασει ολα τα posts,εχω ψιλοζαλιστει για να βγαλω ακρη,αλλα εαν δεν παιζει θεμα με hardware,Που οπως το βλεπω μαλλον δεν ειναι,θελω να μου πεις πραγματικα(κοριτσι),γιατι αποφευγεις αυτο το φορματ.Εχεις τοσα πολλα πραγματα να ξαναπερασεις; Προσωπικα,ΟΤΙ μα οτι προβλημα κι αν ειχα ποτε,παντα εχω ενα Image καθαρο των windows,χωρις σαρα και μαρα,και ενα πριν καταφυγω στο φορματ.Συνεπως,πρωτα κανω ενα φορματ με το Image,βαζω και τα τελευταια drivers,και αν δεν λυθει το προβλημα μου,μετα ψαχνω σε επιπεδο hardware. Πιο πανω διαβασα,ειχες βρει ενα σωρο ιους(κανω λαθος.Αρα το συστημα σου ηταν μολυσμενο για πολυ καιρο,χωρις να ξερεις τι εγινε. Κανε ενα Image αυτης της εγκαταστασης με την οποια εισαι,σωσε τα δεδομενα σου,και μετα ριξε ενα φορματ,για να βεβαιωθεις τι τρεχει. Σου το ειπανε πολλα παιδια.Καντο αυτο το φορματ(εαν δεν το εχεις κανει),και ας μην ειναι μετα αυτο το προβλημα σου. Αυτο που θα κερδισεις,ειναι να βεβαιωθεις οτι 100% δεν φταιει η εγκατασταση,και οτι αλλο μολυσμενο η' μη,υπαρχει στο πσ σου. Εαν ομως ειναι θεμα(φορματ),θα ησυχασεις,και δεν θα ψαχνεις αδικα,αποφευγωντας ολη αυτη την φασαρια. Η τελικη επιλογη ειναι δικη σου.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Hawk7 καλά θα ήταν όλα αυτά, αν είχα ένα πρόβλημα. Δεν μου είναι πρόβλημα να το κλείνω από το Task Manager κάθε φορά που κάνω restart, τι να κάνω.Το πρόβλημά μου είναι πως μέσα σε αυτό το τόπικ, είχα πάει και είχα αγοράσει τα θερμαγώγιμα tapes, και τα εγκατέστησα. Ενώ παίζω ένα παιχνίδι 2 έτη απροβλημάτιστα αυτό το καλοκαιράκι μου λέει πως χάνω frames, με την ίδια GPU ε. Γιατί έτσι;Τους/σας ρωτάω λοιπόν, αν είναι φυσιολογικό - αν μπορώ να κοιτάξω κάτι συγκεκριμένο ή αν πρέπει να ξανανοίγω για να δω τι κτλπΔε νομίζω απλά να αδυνατεί η κάρτα, δοκίμασα και με διαφορετικά Drivers (τώρα τρέχω με τα beta από nvidia). Σε μέρος με μεγάλο φόρτο NPC και Depth του Environment.Υ.Γ: Σας διαβεβαιώ πως δεν με ενδιαφέρει να το κλείνω από τον Task το άλλο. ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ κάνω Restart. Format Hawk δεν κάνω για κανέναν λόγο - να καθόμουν να γράφω χαρτιά A4 για τα modαρίσματα (με πολύ τακτ παρόλα αυτά) που έχω κάνει, δεν έχω και χρόνο και δεν αξίζει. Άκουμε όμως όταν στο λέω εδώ, μόνο τον Chrome να επαναφέρω όπως τον έχω φτιάξει....
atropa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 αργα η γρηγορα θα αναγκαστης να κανεις φορματ, απλα τοτε θα ειναι με τον ασχημο τροπο.. οποτε ασε τα drama queen, και κανε ενα format τωρα που ειναι early και εχεις ακομα control πανω στα backup σου πριν ειναι too late. 1
WalkerSW Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Μαρεσει που καθεστε και ασχολήστε .. οταν όλοι περα απο την ts ... γνωριζουμε ότι μετα απο ολα αυτα που έχουν γίνει μονη λύση είναι το φορματ. Τωρα αν δεν μπορει να δεχτεί κατι τετοιο δικο της θεμα!!
geoge xperria Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 γεια σε ολους αμα ειναι να κανεις φορματ απλα γιατι δε κανεις ενα system restore πριν σου αρχισει τα προβληματα δε ξερω κατα ποσο θα σε βοηθησει εμενα με εχει σωσει πολλες φορες
Προτεινόμενες αναρτήσεις