WalkerSW Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μπορει να μη χρειαζεται format, δες ποια προγραμματα ξεκινουν με τα windows και κανε δοκιμες. Καποιο προγραμμα που εγκατεστησες προσφατα σου κανει το προβλημα. Ξέρεις πια είναι η μαλακια .. Οτι μπορεί το πρόβλημα να το δημιουργεί ο ίδιος ο catalyst. Σε εμένα αυτο συνέβαινε .. Υπήρχε conflict catalyst με svhost . Οσες φορές και αν το εγκατέστησα επεγκαταστησα δεν έλεγε να στρώσει και τελικά σώθηκαν με φόρματ.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μη λέτε αυτή τη λέξη, σας παρακαλώ.40 βρήκα με το fast. Αν και νομίζω πως τα 38 δεν είναι τίποτα. Είναι από το Facemoods το οποίο το είχα κατεβάσει γιατί όντως είχε μια καλή σελίδα στο Chrome (όποιος το έχει βάλει - ξέρει). Δεν νομίζω να είναι κάτι κακό αυτό.Hijack.StartPagePUM.Hijack.DrivesΑυτά τα 2 δεν έχουν να κάνουν με τα FunMoods.
WalkerSW Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Γτ μωρε τόσος φόβος με το φόρματ. Καλο είναι να γίνεται που και που.
άδικος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Από την άλλη εγώ θα πω γιατί τόση μανία με τη νέα εγκατάσταση; (δε συμφωνώ στο πονάει κεφάλι - κόψει κεφάλι. Μόνο ως τελευταία εναλλακτική).
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Ρε παιδιά μαστόρια είστε, φαντάζομαι θα είστε και Gamers.Πάμε καλά; Μια στο τόσο το Format; Το PC μου πέρα από αυτές τις πιπούλες έχει και γαμώ τα Startup (με σάπιους μηχανικούς 7200ριδες σε απλό sata), τα Games φυσάνε, και πάνω απ' όλα στο Desktop δεν μου λείπει κανένα πρόγραμμα, καμία ρύθμιση και δεν έχω κανένα λόγο να κάνω Format.Άσε τα Games, ΜΟΝΟ το Rainmeter να θέλω να φτιάξω ξανά όπως το έχω, θα μου πάρει μια ώρα "ΜΕΤΑ" το Formatάκι.Παιδιά πρέπει να το σώσουμε.. μη μου λέτε φορμάτ.Ontopic: Καθάρισα με το Fast, και ξαναμπήκα μετά από RR. Τα ίδια.Δηλαδή αν μπαίνω κάθε φορά και κλείνω το svchost x32, θα είμαι OK; Αυτή τη στιγμή πέρα από τις φωνούλες που πιάνω απ' τον σταθμό (>.>) δεν έχω καμία άλλη ενόχληση.
WalkerSW Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δεν λέω να μην το ψάξει... Απλά απο εμπειρία με ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μόνο το φόρματ με έσωσε. Είχα πριζωθει τόσο ώστε να μην κάνω φόρματ που στο τέλος κατέληξα να έχω κάνει uninstall τα πάντα πέρα απο catalyst και το πρόβλημα να συνεχίζει να μου σπάει τα νεύρα. Εννοείται οτι προηγουμένως είχα κάνει τα πάντα απο cleaning και scanning. Δυστυχώς μερικές φορές είναι απαραίτητο να γίνει διότι τελικά καταλήγουμε να είναι πιο Γρηγόρη και εύκολη λύση απο το να κάτσεις να ψάξεις που οφείλεται το πρόβλημα. Ρε παιδιά μαστόρια είστε, φαντάζομαι θα είστε και Gamers. Πάμε καλά; Μια στο τόσο το Format; Το PC μου πέρα από αυτές τις πιπούλες έχει και γαμώ τα Startup (με σάπιους μηχανικούς 7200ριδες σε απλό sata), τα Games φυσάνε, και πάνω απ' όλα στο Desktop δεν μου λείπει κανένα πρόγραμμα, καμία ρύθμιση και δεν έχω κανένα λόγο να κάνω Format. Άσε τα Games, ΜΟΝΟ το Rainmeter να θέλω να φτιάξω ξανά όπως το έχω, θα μου πάρει μια ώρα "ΜΕΤΑ" το Formatάκι. Παιδιά πρέπει να το σώσουμε.. μη μου λέτε φορμάτ. Ontopic: Καθάρισα με το Fast, και ξαναμπήκα μετά από RR. Τα ίδια. Δηλαδή αν μπαίνω κάθε φορά και κλείνω το svchost x32, θα είμαι OK; Αυτή τη στιγμή πέρα από τις φωνούλες που πιάνω απ' τον σταθμό (>.>) δεν έχω καμία άλλη ενόχληση. Το svhost άμα πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να ξανά ξεκίνησει δεν είναι λύση απλα να το σταματας σε κάθε startup.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Παίζει ποντιακά ρε φίλε! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΝΟ ΜΟΥ! Walker, αν κλείνω το svchost κάθε φορά που κάνω RR;Πραγματικά, είμαι διατεθειμένη να το κάνω για πλάκα. Μια φορά τη week κλείνω το PC και αυτό από σπόντα.
WalkerSW Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Παίζει ποντιακά ρε φίλε! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΗΣΙΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΝΟ ΜΟΥ! Walker, αν κλείνω το svchost κάθε φορά που κάνω RR; Πραγματικά, είμαι διατεθειμένη να το κάνω για πλάκα. Μια φορά τη week κλείνω το PC και αυτό από σπόντα. Σου απάντησα απο πάνω.
άδικος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δυστυχώς μερικές φορές είναι απαραίτητο να γίνει διότι τελικά καταλήγουμε να είναι πιο Γρηγόρη και εύκολη λύση απο το να κάτσεις να ψάξεις που οφείλεται το πρόβλημα. Ισχύει. Πάντως Κορίτσι εγώ θα το full scan θα το έκανα αν καιγόμουν να μη βάλω πάλι νέα εγκατάσταση. Και υπάρχουν εφαρμογές που κάνουν αυτόματο kill αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα σου δημιουργήσει πρόβλημα να κλείνει κάθε φορά το svchost.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Σίγουρος; Καλά κάνω Full Scan και ενημερώνω. Επόμενη λύση του άδικου, με το Force Kill every mada faka time.
WalkerSW Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Σίγουρος; Καλά κάνω Full Scan και ενημερώνω. Επόμενη λύση του άδικου, με το Force Kill every mada faka time. Δεν νομίζω οτι είναι σοβαρή λύση αυτη. Το svhost ελέγχει διάφορες λειτουργίες του λειτουργικού και μπορεί να σου εμφανιστούν θέματακια αλλού.
άδικος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Η λογική λέει πως μάλλον είναι σαν τη περίπτωση του WalkerSW αλλά γιατί να μη δοκιμάσεις το scan; Δεν νομίζω οτι είναι σοβαρή λύση αυτη. Το svhost ελέγχει διάφορες λειτουργίες του λειτουργικού και μπορεί να σου εμφανιστούν θέματακια αλλού. Ναι αυτό πιστεύω και εγώ. Είναι διεργασία που ίσως της δημιουργήσει προβλήματα
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Φόρτωσε η θερμοκρασία της GPU.Είπα ότι μπαίνει η άνοιξη και έχω καιρό να ξεσκονίσω και κάθισα να καθαρίσω τα πάντα ένα 3ώρο.Δεν λειτούργησε μετά το Channel 1.Συνέχισε να ανεβάζει θερμοκρασίες η GPU.Ξανάνοιξα και ξανακαθάρισα, και πήγα και αγόρασα ειδικά pads από Αγία Βαρβάρα.Συνέχισε να ανεβάζει η GPU.Πήγα στο Πλαίσιο Περιστερίου να αγοράσω πιεσμένο κοπανιστό αέρα για 7€.Συνέχισε να μην διαβάζει το Channel 1.Με τη βοήθειά σας και δοκιμούλες διάφορων βραδιών έφτιαξα το Channel 1, από απλό ξεσφύξιμο.Πρέπει να κάνω Format ή να τα βρω με το διάολο για να συνεχίσω τη δουλειά μου.Όλα αυτά δηλαδή επειδή έκλεισα τα Essentials; Σοβαρά;
WalkerSW Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Άμα μου είχες απαντήσει εξ αρχής για το GPu usage θα τα είχες γλύτωσει όλα. Τι να σε κάνω εεε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις