Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Walker κατ αρχάς ευχαριστώ που μου έμαθες αυτό το πρόγραμμα. Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε αυτός ο τύπος. Φαντάζομαι δεν χρειάζεται καν να το ξεκινήσεις σε Safe Mode ε; Α, και δεν έκανα φυσιολογική απεγκατάσταση πρώτα, αμέσως έκανε uninstall αυτό.. νομίζω πως δεν χρειαζόταν, σωστά ε;Ωστόσο δεν διορθώθηκε το θέμα.Έκανα απεγκατάσταση του Steam, και καθάρισμα με CC, και έκανα και τον Atiman με ίδιο download drivers γιατί είχα τα latest φυσικά.Αν δεν νομίζω πως έκανα κάτι λάθος.. μάλλον αποκλείουμε αυτές τις 2 πιθανότητες. Now what; Πριν συνεχίσουμε τις πιθανότητες του τι άλλο μπορεί να φταίει, να σας ρωτήσω κάτι: Υπάρχει περίπτωση να φθαρεί η GPU μου όπως την αφήνω τόσες μέρες μέχρι να το φτιάξουμε; Στο αυτόματο έχω το FAN απ' ότι είδα στο Log μιας βραδιάς τους 89C δεν τους ξεπερνά διαφορετικά σβουράει παραπάνω -αυτόματα- το FAN.
WalkerSW Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Λοιπόν ασε gpuz ανοιχτό, άνοιξε τον task manager και ξεκινά να σταματας μια μια τις εφαρμογές που τρέχουν μπάς και βρούμε πια χρησιμοποιεί την gpu. Ασε για το τέλος το Explorer.exe Αν και στο λέω μια φορά που μου έκατσε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα μόνο με φόρματ την γλύτωσα
Weiss Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δες αν εχει κολησει καποιο svchost απο τον task manager.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 ^ Είσαι τρομακτικός. Μόλις έμπαινα να το γράψω.Το svchost 32. Έχει 2, το ένα χωρίς νούμερο το άλλο "32", το δεύτερο λοιπόν. Δοκιμασμένο 3 φορές. Μόλις το κάνω Forced Shutdown στο κλάσμα πάνω όλα ηρεμούν στο GPU-Z.Πλησιάζουμε. Ο.Ο
άδικος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μήπως είναι κανένα μαμούνι; (αν δεν έχεις ελέγξει ήδη) Σε safe mode τι παίζει; Πάντα υπάρχει το windows repair πριν προχωρήσεις σε νέο setup.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Εν τω μεταξύ μόλις πήρα πρέφα πως τα ηχεία μου παίζουν ΡΑΔΙΟ !ΓΑΜΩ άκουγα φωνές, ψάχνω.. ψάχνω.. παίζουν τα 5.1 μου έναν σταθμό. Δεν χαμηλώνει, δεν δυναμώνει. Πρέπει να έχει παίξει γείωση κάπου.Τι σκατά ρε φίλε, μια ζωή λένε καλά λόγια για το PC μου.. τι έγινε τώρα με ΦΤΥΣΑΝΕ; Να μπω με Safe mode τώρα; Ή να κάνω Windows Repair;
άδικος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δες τι παίζει σε SM (λογικά πάλι τα ίδια θα δεις) Τσέκαρε για μαμούνια με malwarebytes σε SM πάλι. Μετά βλέπουμε.
WalkerSW Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Η κάποιο μαμούνι έχεις η κάποιο προγράμμα messed up με το svhost και άντε να βρεις πιο. Οσο για το θέματακι με το ράδιο είναι γνωστό με κάποια μοντέλα τις logi αλλά ποτέ δεν είχα ακούσει για κάτι παρόμοιο με τα Ζ5500
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Up to date Malwarebytes' Antimalware θα τρέξω. Για αρχή ένα γρήγορο scan. Υπάρχει πιθανότητα να αφεθεί κάνα μόνιμο κουσούρι στα ηχεία μου;
WalkerSW Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Πρέπει να βρεις τροπο να τα θωρακισεις απο εξωτερικές παρεμβολες . Τώρα το πως δεν έχω ιδέα.
Weiss Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μπορει να μη χρειαζεται format, δες ποια προγραμματα ξεκινουν με τα windows και κανε δοκιμες. Καποιο προγραμμα που εγκατεστησες προσφατα σου κανει το προβλημα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Παιδιά με το γρήγορο scan έχει μόλις βρει 38 πράγματα. Υπάρχουν ακόμα ιοί; οΟΕίχα ρίξει το Essentials πριν 2 εβδομάδες γιατί δεν άφηνε το Crack του Crysis 3 να νιώσει.Κοίτα να δεις που παραδόξως δεν τα είχα χωρίς λόγο τόσο καιρό τα Essentials. Πραγματικά, νόμιζα πως δεν μπορούσα να κολλήσω ιό πια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις