Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάτι, σχετικά... Όταν τα κάνετε όλα αυτά, το κάνετε με ESD safe τρόπο;

Τέτοιο για παράδειγμα έχετε;

MyUC2pg.jpg

.. Όχι.

Για εξήγησε μου πως 10 χρόνια εγκαταστάσεις σε φίλους και γνωστούς, γίνονται εντελώς αντιεπαγγελματικά με την ύπαρξη αυτού του μαρτζαφλαριού ρε Firewalker.

Αμα δοκιμάεις κανένα παιχνιδι για λιγο ανεβαινει πανω απο 85?

Παρακολουθώ το MAX και δεν έχει ξεπεράσει ποτέ το 89C. Δεν έχω παίξει και τόσο πολύ όμως.

Υ.Γ: Έχουμε δει καμιά ματρόσκα σε 1080p βέβαια. Ξανά, μέχρι ~89C.

Δημοσ.

Τι να πω εμενα για κολλημενο σενσορα μου φαινεται.

Δεν θυμαμαι αν το ανεφερες αλλα κανενα φορματ έκανες για να εξαλείψουμε την πιθανοτητα προβληματος στο λογισμικο! 

Δημοσ.

.. Όχι.

Για εξήγησε μου πως 10 χρόνια εγκαταστάσεις σε φίλους και γνωστούς, γίνονται εντελώς αντιεπαγγελματικά με την ύπαρξη αυτού του μαρτζαφλαριού ρε Firewalker.

Δεν με βοηθά η σύνταξη να καταλάβω, αλλά υποθέτω πως εννοείς πως 10 χρόνια τώρα δεν έχει συμβεί ποτέ. Συνήθως μια φορά στα 10 χρόνια συμβαίνει.

• Like 1
Δημοσ.

Δωσε λιγο τερμα τον ανεμιστηρα της καρτα απο το msi afterburner και δες λιγο απο πισω,ποσο ζεστος ειναι ο αερας που βγαζει η καρτα γραφικων.γιατι για να δουλευει σε idle σε αυτη την θερμοκρασια πρεπει να ειανι πολυυυυ ζεστος.

Δημοσ.

Ευελπιστώ μόνο να μην γίνει κάνα damage που το αφήνω να καίει έτσι (όταν λείπω το βάζω sleep).

Δυστυχώς αυτή η κάρτα δεν είναι για τέτοιες θερμοκρασίες...

Όπως είπα, δούλευε τη σε max στροφές.

Δημοσ.

Καθίστε ρε παιδιά, ένας - ένας.

@WalkerSW Μην είσαι ινσέυν. Δε κάνουμε Format έτσι για πλάκα. Αυτό είναι απόφαση ετών, και την πήρα πριν από κάνα 6μηνο πια. Θα γίνει Upgrade σε 8 ίσως και σε 1,5-2 έτη κάνω πάλι minimum. Το SW μου το έχω σε άψογη κατάσταση με όλα τα απαραίτητα.

@Firewalker εννοώ πως δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Πες μου ότι χρειάζεται όπως χρειάζονται τα αντιστατικά γάντια.

@Thano το κάνω και με το CCC (AMD Drivers). Το έβαλα στο 100% και ξεκίνησε να πέφτει η θερμοκρασία από 86 σε 70 (2 λεπτά περίμενα για να φτάσει εδώ). Βγάζει θερμό αέρα από την τρύπα εξαέρωσης που έχει στα πλαστικά του (κάπου κοντά στο κούμπωμα του πίσω μέρους, δεν ξέρω τι άλλο να σημειώσω.

@άδικος Να το δουλεύω στο 100%; Θα φωνάζει η γειτονιά. Το λες για να μη χαλάσει μέχρι να βρούμε λύση;

Υ.Γ: Ξανά πάντως σε αυτό που λέει ο Walker, δεν είναι ΠΟΤΕ απίθανο κάνα Driver conflict. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως το GPU Load πάντα είναι στο ~90%. Άρα κάτι πρέπει να την τσιτώνει. ΔΕΝ πρέπει να έχει να κάνει με την θερμοκρασία, ή την πάστα, τώρα για τους σένσορες δεν γνωρίζω.

Λέτε να έχει δίκιο ο Walker και να ψαχτώ με αντικαταστάσεις Driver ίσως;

Νέο GPU-Z:

hqy.png

Δημοσ.

Καλα ρε συ ... οταν σε ρωτησα πριν μερικές σελίδες ποσο load εχει η καρτα όταν δεν κανεις τπτ γιατι μου ειπες 0 και καθομαστε και παιδευόμαστε εδω και ποσα ποστ?

Εννοειται software ειναι το θέμα σου... 1000% πλεον μετα τα νεα δεδομένα.....

Αφαιρεις drivers με το atimanuninstaller και περνς τους τελευταίους beta απο το site της amd. 

Αν και μετα απο αυτό στο κανει παλι τοτε καποιο προγραμμα στην κανει την δουλεια. Η μαλακια της υποθεσης είναι ότι ειναι πολυ δύσκολο να το βρούμε. Οποτε δεν θα το γλυτώσεις το format.

Αμαν και εσυ βρε παιδακι μου.... 

• Like 1
Δημοσ.

Πρώτα τρέχω κλασσικό Uninstall -> CCleaner (μέσα σε Safe Mode) -> Driver Sweeper -> ακόμη ένα CCleaner στην Reg -> έφυγα για επόμενο Install Drivers σε κανονική.

Αυτό δεν είναι καλύτερο από atimanuninstaller;

Συγνώμη για το λάθος - δεν σας απάντησα ποτέ το Load, δεν το παρατήρησα απ' ότι βλέπετε στην πρώτη σελίδα.

Δημοσ.

Πιθανόν να είναι το γνωστό πρόβλημα με τους οδηγούς τησ ΑΤΙ που τα ρολόγια μένουν κολλημένα σε full 3d mode και δεν επιστρέφουν σε 2d

Δημοσ.

Πρώτα τρέχω κλασσικό Uninstall -> CCleaner (μέσα σε Safe Mode) -> Driver Sweeper -> ακόμη ένα CCleaner στην Reg -> έφυγα για επόμενο Install Drivers σε κανονική.

Αυτό δεν είναι καλύτερο από atimanuninstaller;

Συγνώμη για το λάθος - δεν σας απάντησα ποτέ το Load, δεν το παρατήρησα απ' ότι βλέπετε στην πρώτη σελίδα.

Οχι δεν είναι καλύτερο απο το atiman. Atiman λοιπον για να είμαστε σιγουροι οτι καθαρίστηκαν όλα τα σκουπιδια!

Δημοσ.

Atiman λοιπόν. Να το ξέρω και γενικά αν είναι καλύτερο από τη διαδικασία, μου, του dSweeper.

Παιδιά πριν από τα Drivers όταν γυρίσω θα κοιτάξω πρώτα να βγάλω το Steam, γιατί με ένα σύντομο search πολλές φορές αναφέρθηκε για τέτοια παρεμφερή issues.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...