Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Είμαι σίγουρη, ναι.Παιδιά είχα πολύ μικρή στρώσει θερμαγώγιμης, και απλά προσπάθησα να την πασαλείψω. ΠΡΕΠΕΙ να ήταν λίγη για να συνεχίζει να έχει θέμα.Επίσης η κάρτα "πατάει" και σε άλλα 2 σημεία που είχε θεμαγώγιμες ταινίες. Την μια την έβγαλα και έβαλα πάστα και εκεί, και είδα ότι ψιλοπάταγε. Άρα μετριότατη δουλειά.Δευτέρα να δω που θα πάω να τσιμπήσω 2-3, και μετά ανησυχούμε περί αυτού.Χθες δεν άντεχα άλλο βάλε-βγάλε και έσπασα Σαββατιάτικα. Σήμερα θα κάτσω να το χιλιοφυσήξω και να το καθαρίσω, να κλείσουμε και από την περίπτωση σκόνης για το Channel 1.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Το θέμα με την θερμοκρασία το ξεπεράσαμε νομίζω. Έσφαζα μια ωρίτσα Nazi Zombies και παίζω στους 46C και 15% fan speed. Καλύτερη θερμαγώγιμη. Άρα μάλλον πάει αυτό.Στο topic:Αρχίζω και φρικάρω, γιατί έβγαλα και ξανάβαλα ξανά τα πάντα, καθάρισα τα slots με καθαρή οδοντόβουρτσα και οινόπνευμα, και μετά με μπατονέτες ξανά.Δεν γίνεται τίποτα. Single Channel παίζει μόνο, και στο Channel 2 μόνο.Εν τω μεταξύ, μέσα από το Bios βγάζω το clock, πάω defaults, ξαναβάζω το clock ψάχνω για καμία άλλη αλλαγή.. αλλά μάλλον δεν είναι ούτε και θέμα Bios. Σοβαρά τώρα στα καλά καθούμενα θα αγοράσω mobo;
άδικος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Να φανταστώ δεν ήσουν γειωμένη όταν έβαζες χέρι...; 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δεν ήμουν. Έκανα χοντρή μαλακία, το κατάλαβα.
άδικος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Ίσως... Δοκίμασε κάποια άλλη συμβατή ram στο slot1. Beg, borrow, steal...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Αν οι 4 που ήδη έχω τρέχουν μια-μια ΚΑΙ στα 2 slot του Channel 2; Γιατί να μπούμε στο κόπο;
άδικος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μα να κάνεις το slot1 να παίξει δε θέλεις; Εκεί δεν είναι το πρόβλημα; Αυτό θέλουμε να επιβεβαιώσουμε.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Ρε συ άδικε, αυτό σε ρωτάω. Γιατί να βάλω άλλη RAM, εφόσον έχω 4 οι οποίες λειτουργούν άψογα. Τι αποδεικνύουμε; Σίγουρα τα slot του Ch.1 έχουν το θέμα..Μπορώ να βρω, αλλά νομίζω πως είναι 100% άδικος κόπος.
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Παρόμοιο πρόβλημα παρουσίασε και η δικιά μου P5Q SE2.
άδικος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δε διαφωνώ σ'αυτό που λες απλά δεν είναι & λίγο "να ρίξεις στα σκουπίδια" μια μητρική πριν το επιβεβαιώσεις 1000%. Ειδικά όταν οι μνήμες που δοκιμάζεις είναι ίδιες. (Δε λέω πως θα τη πετάξεις, σχήμα λόγου). Αν είσαι σίγουρη τότε πάω πάσο.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Για τα dimm είμαι σίγουρη. Άλλη ιδέα είναι το θέμα, γιατί μια P5Q στα σκουπίδια, είναι ζημιά.Δηλαδή θα προβώ σε αγορά μιας απαρχαιωμένης Mobo για 775 πλατφόρμα το '13 για το θεματάκι που δημιουργήθηκε από το καθάρισμα (ή κακό καθάρισμα εφόσον δεν ήμουν μέσα σε προφυλακτικό το φελέκι μου);
Stavrakas13 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Και τι έκανες ρε Σάικο..; Έβγαλε τα πάντα και τα ξαναέβαλε
qsis Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 δηλαδη το ολο θεμα εγινε επειδη καθαρισες τη μητρικη σου χωρις να εισαι γειωμενη;
Προτεινόμενες αναρτήσεις