Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[Το PC μου είναι στο Signature]

Είχα κάτι τρελές θερμοκρασίες της GPU (έδινε πόνο στις στροφές για να πέσουν) τις προάλλες..

..και σήμερα τα έλυσα όλα για θερμαγώγιμες, σκούπα, και καθαριότητα.

Οι θερμοκρασίες άψογες, έπιασε πάλι το breeze της η CM.

Τι γίνεται όμως, όταν έχω δοκιμάσει πολλές αλλαγές, πολλά bios settings και defs, ώρα δοκιμής γενικά..

..και καταλήγω στο ότι όταν βάζω RAM στο Channel 1, με ΟΠΟΙΑ σειρά και να είναι (1-0-0-0, 0-1-0-0, 1-1-0-0, 1-1-1-1, 1-1-0-1) ΔΕΝ bootάρει, με μαύρο screen και άηχο (χωρίς beep) να μένει για πάντα αναμμένο.

Όταν θα βάλω μια ή δυο RAM στο Channel 2, όλα καλά. Φορτώνει.

Κλασσική περίπτωση circuit error, μόνο που αυτή τη φορά δεν βλέπω να ξεκολλάει και τρέμω στην ιδέα να αναζητήσω την απόδειξη του Mobo μου που είναι τυπωμένη πριν 3-4 έτη και βάλε. =/

Είμαι με το netbook και αναμένω με ελπίδα κάποιον εξυπνάκια.

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφου δουλευε πριν ολο αυτο γινεται μαλλον λογο μπιχλας σε καποια pins απο τα slots... Σε 1η φαση καθαρισε τις επαφες απο τις μνημες σου να ειναι οκ και δοκιμαζεις ξανα... πως? Λιγο οινοπνευμα σε μια μπατονετα και τριβεις πανω απο τις επαφες... θα δεις μετα μπιχλα πανω στη μπατονετα κατα 99%.... πριν 2-3 μερες με παιδευε κατι αντιστοιχο και τελικα κατεληξα σε contact spray στο slot...Ειναι αυτη η πουδρα η γ*μημενη η σκονη που τα κανει αυτα!

Δημοσ.

Τρέχω να το δω.

Εν τω μεταξύ το άλλο το άκυρο. Είμαι ξανά με ~40% ταχύτητα του GPU-fan, και ~86C στο Core της, ξανά. Τρύπα στο νερό. Έχω ακόμη αυτό το θέμα.

Δημοσ.

Tην ξεστουμπωσες απο σκονες αυτη και κανει τα ιδια? Αν της αλλαξες και σε αυτη θερμοαγωγημη μηπως δεν πατησε καλα η ψυχτρα? Και με 40% fan ουτε σε game δεν θα πρεπε να ανεβαζει τοσο καλα καλα  :P 

• Like 1
Δημοσ.

Λες να μη το ξέρω;

Δεν είχα πολύ θερμαγώγιμη.. γι'αυτό δεν ανησυχώ τόσο. Δοκιμάζω και σου λέω νικ.

Δημοσ.

Παιδιά σκόνες μπορεί να έχει..

..με τις μπατονέτες δεν έγινε τίποτα και έκανα ότι μπορούσα όμως.

Τώρα δεν ξέρω τι να δοκιμάσω.. όντως δεν παίζει να έχει κανένα κατεστραμμένο channel ε;

Τι να βάλω σεσουάρ;

GPU usage έχεις ελέγξει όταν δεν κανεις τπτ μην έχει φαει κανενα προγραμμα η ο driver κολλημα?

Πρόγραμμα; Link;

Δημοσ.

Μαααλιστα.. τουλαχιστον εβγαλε εστω και λιγη μπιχλα? :P Φυσα το δεν χανεις κατι... καντο και απο κοντα να εχει "πιεση" (οση δλδ μπορει να εχει απο ενα σεσουαρ!).  Η αλλη λυση που σκεφτομαι αλλα απαιτει πολυ προσοχη ειναι ενα πινελακι (οχι με πλαστικες τριχες!) και περασμα λιγο το slot εκει που ειναι τα πιν... 

Δημοσ.

Qsis στο gpu-z που πάω ακριβώς; Όσο μιλάμε 92φεύγα C έχει φτάσει..

Κλείνω να φυσήξω..

2η καρτελα sensors/gpu load 

επισης στα "sensors" του gpuz μπορεις να χτυπας πανω στις ενδειξεις για min, max, avg 

qrewqre_zps0fea5251.png

Δημοσ.

εχεις 86 βαθμους και ο ανεμιστηρας αραζει στο 40% ; 

εχεις κανα pc φιλου να βαλεις πανω τη καρτα σου μηπως τελικα ειναι προβλημα μητρικης; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...