giorginho Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 376.09/1.20*1.23 (ελληνικο φπα) βγαινει ακριβως τοσο... η τιμη εχει αλλαξει δραστικα εδω και καιρο και μεταβαλλεται ασημαντα (μερικα σεντς) σχεδον καθημερινα. Μπαμπη στο περιπου καλα τα υπολογιζεις. Αν πληρωσεις σε λιρες και δεν φας προμηθεια απο την τραπεζα θα πληρωσεις ~447 αλλιως καπου εκει που λες. Αν θες παντως ειτε να ασχοληθεις με φωτογραφια ειτε με... καμια αγγελια συμφερει πιο πολυ το πακετακι με τον 2ο (16αρη) φακο πλεον με +100 ευρω περιπου παρα αυτο. Πλεον στο ταμπλετ το αμαζον δινει τιμη 158,90 λιρες (<190 ευρω) ενω και η μηχανη 'σκετη' με τον 20-50αρη ειναι σε πλεον εξωπραγματικη (με την κακη εννοια) τιμη στο αγγλικο αμαζον.
babislux Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Giorginho Ευχαριστώ που απάντησες. Βασικά είμαι ανάμεσα στην nikon d3100 και στην Samsung nx1000. Αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμα.. ειδα την προσφορά για την Samsung αλλα βγαίνει περίπου οσο και η nikon. Εσύ ποία προτείνεις? ?? Thx Giorginho Ευχαριστώ που απάντησες. Βασικά είμαι ανάμεσα στην nikon d3100 και στην Samsung nx1000. Αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμα.. ειδα την προσφορά για την Samsung αλλα βγαίνει περίπου οσο και η nikon. Εσύ ποία προτείνεις? ?? Thx
giorginho Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δεν εχω αποψη ουτε απο dslr (δεν εχω) ουτε και απο την ΝΧ1000 αρκετα καλοσχηματισμενη οπως προειπα λογω ελλειψης χρονου. Απο βδομαδα θα μπορω να πω περισσοτερα, αλλα αν δε βιαζεσαι ισως μια 'επενδυση' σε καμια D3200-D5100 να αξιζει περισσοτερο (μην ξεχνας οτι ειναι εντελως αλλη κατηγορια μηχανης, με την ΝΧ1000 να εχει και τον παραγοντα "compact" αρκετα ψηλα).
hamil Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Αν ενδιαφέρεται κάποιος για θήκη Belkin για το Samsung ας στείλει PM
eliask Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Giorginho Ευχαριστώ που απάντησες. Βασικά είμαι ανάμεσα στην nikon d3100 και στην Samsung nx1000. Αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμα.. ειδα την προσφορά για την Samsung αλλα βγαίνει περίπου οσο και η nikon. Εσύ ποία προτείνεις? ?? Thx Giorginho Ευχαριστώ που απάντησες. Βασικά είμαι ανάμεσα στην nikon d3100 και στην Samsung nx1000. Αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω ακόμα.. ειδα την προσφορά για την Samsung αλλα βγαίνει περίπου οσο και η nikon. Εσύ ποία προτείνεις? ?? Thx tI D3100 την ειχα εγω . Πολύ καλή μηχανή και δεν νομιζω πως συγκρίνετε με την samsung. Ομως υπάρχει ο παράγοντας compact . Eγω τη δικια μου την εδωσα γιατι ψαχνω κατι πιο compact ( sony nex η τη samsung) για πιο εύκολη μεταφορά.
babislux Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Σας ευχαριστώ θερμά για τις συμβουλές σας. Θα επιμεινω τελικά στην nikon 3100 που απο την αρχη είχα βάλει στο μάτι αλλα με επηρέασε η προσφορά της Samsung. Ευχαριστώ πάλι Μπάμπης
SpirtouLisS Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Σας ευχαριστώ θερμά για τις συμβουλές σας. Θα επιμεινω τελικά στην nikon 3100 που απο την αρχη είχα βάλει στο μάτι αλλα με επηρέασε η προσφορά της Samsung. Ευχαριστώ πάλι Μπάμπης δεν εχει καλυτερη ποιοτητα εικονας η d3100 απο τη samsung ή το αντιστροφο . πρωτα θα σκεφτεις 3 πραγματα που ισως σε αγχωσουν στο μελλον. Οτι η d3100 δεν ενδικνειτε για χρηση παλαιων φακων nikon γιατι δεν τους εστιαζει (δεν εχει ενσωματομενο μοτερ) και δεν εχει καλο interface μεγεθυνσης στο liveview αν επιχειρησεις να παιξεις με το χειροκινητο focus. Επισης δεν εχει αυτοματο exposure bracketing (κλαιν μαιν δηλαδη σιγα τα ωα κατ εμε που σιχαινομαι τις hdr photos). Αν παρολα αυτα και εφοσον το λιγο μεγαλυτερο μεγεθος δεν σε νοιαζει κατ εμε 1η σου επιλογη η 3100 λόγω και μονο viewfinder που δινει αλλη ''γευση'' στη φωτογραφια απο το να κοιτας με την πλατη. Τωρα παλι αυτα ειναι προσωπικα γουστα επισης μη σε αγχωνουν τα δειγματα jpeg της d3100 που αν τα αντιπαραβαλεις με της samsung δεν γεμιζουν το ματι λογω contrast, οξυνσης και saturation. Οταν παρεις τη μηχανη αυξησε την οξυνση και το saturation λιγο κατα το γουστο σου και αμεσως θα δεις δραματικη βελτιωση.
Glombius Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Έχω πάρει και εγώ το πακέτο της προσφοράς και σκέφτομαι να δώσω την φωτογραφική ΝΧ1000 στα 200€ και να μείνω με την CANON D400 και την HG20 που ήδη έχω. Εάν ενδιαφέρεται κανείς ας στείλει PM. Ευχαριστώ (θεσσαλονίκη)
giorginho Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Εφτασε σιγα-σιγα η μειωση τιμης και κατα δω... https://www.skroutz.gr/s/2346626/Samsung-NX1000.html
downhill Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) παρήγγειλα τον 50-200mm OIS II και στείλανε τον 50-200 Mark I. θα στείλουνε λέει άλλο φακό, αλλά πρέπει να στείλω αυτόν πίσω,γκρρρ. έχω την αίσθηση ότι θα στείλουν πάλι λάθος φακό.. πάντως λίγες δοκιμές που έκανα, έχει καλή ποιότητα ο φακός (λογικά ο μαρκ2 θα είναι ακόμα καλύτερος). Το stabiliser του βέβαια το περίμενα λίγο πιο αποτελεσματικό. για τα λεφτά του πάντως (143 λίρες) αξίζει edit: τελικά ζήτησα μείωση τιμής κατά 1/3 και μου επέστρεψαν 43 λίρες χωρίς πολύ συζήτηση. πολύ large το κατάστημα γενικά. απ'το να τρέχω ταχυδρομείο κτλ. καλύτερα έτσι. μια χαρά είναι και ο mk1 και μερικά δέιγματα: http://www.flickr.com/photos/40401030@N03/6047768690/in/set-72157627622856771/ Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2013 από downhill
panos98765 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2013 οποιος δεν την θελει ενδιαφερομαι για την camera
dlmltrls Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 μπορει καποιος να με βοηθησει να διαλεξω φακο? ειμαι ερασιτεχνης, απλα θελω καποιον πιο φωτεινο φακο, για ολες τις συνθηκες αυτον http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=257_395&products_id=11119 ή αυτόν http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=257_395&products_id=24473 παρεπιμπτοντως το συγκεκριμενο καταστημα εχει απο τις καλυτερες στην ευρωπη τιμες για φακους
giorginho Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ο 30αρης εχει αποσπασει παντου διθυραμβικες κριτικες (και δεν εννοω απο ιστοσελιδες, αλλα προτιστως απο χρηστες) και οχι απλα για την φωτεινοτητα του! Ψηνομαι να τον δοκιμασω. Για τον 45αρη δεν ξερω, παντως πραγματι φαινεται να ειναι σε πολυ καλη τιμη σε σχεση με εξω. Τωρα θεωρητικα παντα 1,8 (45αρη) = λιγο (ελαχιστα) πιο φωτεινος απο τον 2,0 (30αρη)... Παντως την τελευταια βδομαδα εχω βρει χρονο και ασχολουμαι και μερα με την μερα μου αρεσει ολοενα και περισσοτερο, ακομα και με τον 'τζαμπε' φακο 20-50....! Ακομα και σε εσωτερικους χωρους και υποφωτισμενους, υπο την προϋποθεση στηριξης και αντιστοιχων ρυθμισεων, το αποτελεσμα ειναι καταπληκτικο (καλα βεβαια κι εγω καρα-ερασιτεχνης ειμαι).
dlmltrls Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 ο 45αρης εχει και κουμπι fn. επισης πρεπει να ειναι ολοκαινουριος. σε τι μπορει να υστερει ενας 45αρης γενικα,σε σχεση με εναν 30αρη?
downhill Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 ο κάθε φακός είναι διαφορετικός. δεν είναι απλά το εστιακό μήκος η διαφορά. πάντως τα 45mm δεν βολεύουν τόσο πολύ για καθημερινή (walkaround) χρήση, είναι καλά για πορτραίτα. επιπλέον ο 30άρης είναι πολύ πιο κόμπακτ. Σε συνδυασμό με τον 20-50 ταιριάζει κουτί. Πάντως μέχρι πρότινος τον πούλαγε στο ebay ένας Ιρλανδός γύρω στα 150 Ευρώ καινούριο. Δυστυχώς δεν τον πρόλαβα. εγώ πούλησα τον 20-50 και πήρα τον 50-200, πολύ καλός. Θέλω να πάρω και τον 30άρη αν τον βρω σε καλή τιμή (κοντά στα 150 ευρώ) Σημειωτέον ότι σε αυτήν την τιμή παίζει τώρα ο 20άρης pancake στο amazon.de (EUR 152,22 τελική για την ακρίβεια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα