Cyber_Spartacus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 ναι έχει, απλά είναι αποσπώμενοδοκίμασα χθες το remote viewfinder (μέσω κινητού android) και την αποστολή e-mail με φωτογραφίες μέσω wifi.. τρελό! σημερα εβαλα μια 32 αρα class 10 και κανω πειραματα .... Την φερνω και στα μετρα μου δεν περιμενα να ειναι τοσο καλο .....
snik Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ενταξει απλα σας μισω οσους την πηρατε, ειδα το θεμα το Σαββατο και την Παρασκευη την ειχα αγορασει στα 400 ευρω Για καποιον που ηθελε μια καλη μηχανη για να ξεφυγει απο την κατηγορια της compact η μηχανη ειναι παρα μα παρα πολυ καλη. Εγω την πηρα για να αντικαταστησω την dslr μου, απο τις mirrorless τα μοντελα της samsung και της sony ειναι αυτα με τον μεγαλυτερο αισθητηρα (υπερεχει η sony) αλλα η samsung εχει παρα πολυ καλες επιλογες σε φακους και κυριως primes. Εχει αρκετα προσιτους μικρους φακους (pancakes) και ο 30αρης συγκεκριμενα που εχω παραγγειλει λενε οτι ειναι παρα πολυ καλος φακος και οξυς ακομα και στο f/2. Το μονο μειονεκτημα της οσο την δουλευα απο οτι ειδα ειναι οτι εχει ενα θεμα με το buffer της μιας και αργει να γραψει καποια raw αρχεια. Καποια στιγμη θα δοκιμασω με μια πιο γρηγορη καρτα να δω αν το προβλημα παραμενει η εξαφανιζεται.
barman_ Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 η προσφορα ισχυει αλλα αποτι καταλαβα η φθηνοτερη ειναι στις 350 λιρες?
viper2005 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ενταξει απλα σας μισω οσους την πηρατε, ειδα το θεμα το Σαββατο και την Παρασκευη την ειχα αγορασει στα 400 ευρω Για καποιον που ηθελε μια καλη μηχανη για να ξεφυγει απο την κατηγορια της compact η μηχανη ειναι παρα μα παρα πολυ καλη. Εγω την πηρα για να αντικαταστησω την dslr μου, απο τις mirrorless τα μοντελα της samsung και της sony ειναι αυτα με τον μεγαλυτερο αισθητηρα (υπερεχει η sony) αλλα η samsung εχει παρα πολυ καλες επιλογες σε φακους και κυριως primes. Εχει αρκετα προσιτους μικρους φακους (pancakes) και ο 30αρης συγκεκριμενα που εχω παραγγειλει λενε οτι ειναι παρα πολυ καλος φακος και οξυς ακομα και στο f/2. Το μονο μειονεκτημα της οσο την δουλευα απο οτι ειδα ειναι οτι εχει ενα θεμα με το buffer της μιας και αργει να γραψει καποια raw αρχεια. Καποια στιγμη θα δοκιμασω με μια πιο γρηγορη καρτα να δω αν το προβλημα παραμενει η εξαφανιζεται. Και εγω, και ας μην την εχω αγορασει... Δεν την επεστρεψες?
downhill Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Ενταξει απλα σας μισω οσους την πηρατε, ειδα το θεμα το Σαββατο και την Παρασκευη την ειχα αγορασει στα 400 ευρω Για καποιον που ηθελε μια καλη μηχανη για να ξεφυγει απο την κατηγορια της compact η μηχανη ειναι παρα μα παρα πολυ καλη. Εγω την πηρα για να αντικαταστησω την dslr μου, απο τις mirrorless τα μοντελα της samsung και της sony ειναι αυτα με τον μεγαλυτερο αισθητηρα (υπερεχει η sony) αλλα η samsung εχει παρα πολυ καλες επιλογες σε φακους και κυριως primes. Εχει αρκετα προσιτους μικρους φακους (pancakes) και ο 30αρης συγκεκριμενα που εχω παραγγειλει λενε οτι ειναι παρα πολυ καλος φακος και οξυς ακομα και στο f/2. Το μονο μειονεκτημα της οσο την δουλευα απο οτι ειδα ειναι οτι εχει ενα θεμα με το buffer της μιας και αργει να γραψει καποια raw αρχεια. Καποια στιγμη θα δοκιμασω με μια πιο γρηγορη καρτα να δω αν το προβλημα παραμενει η εξαφανιζεται. αλλού χάνεις, αλλού κερδίζεις. για πες από φακούς τί παίζει που το έχεις ψάξει? κι εγώ για τον 30/φ2 σκεφτόμουνα, έχω διαβάσει καλές κριτικές, όμως είδα ότι υπάρχουν και νεότεροι pancakes με σταθεροποιητή κιόλας.. άραγε ο 20-50 πιάνει τίποτα αν τον σπρώξω?
snik Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2013 Και εγω, και ας μην την εχω αγορασει... Δεν την επεστρεψες? Στον Κοτσοβολο που την αγορασα δεν μου δινουν τα χρηματα μου πισω, αν την επιστρεψω απλα μου δινουν πιστωτικο οποτε... @downhill γενικα σε πολλα reviews λενε οτι ο 30αρης ειναι εξαιρετικος και οτι ειναι ο καλυτερος αυτην την στιγμη σε αυτο το ευρος στις mirrorless. Απο τους αλλους pancakes εμενα μου εγει γυαλισει και ο 16αρης μιας και τραβαω αρκετες φορες τοπια αλλα θα περιμενω λιγο ακομα μιας και καπου διαβασα οτι θα βγαλει εναν ευρυγωνιο zoom καποια στιγμη η samsung. Οσο για τον 20-50 τωρα, στην Ελλαδα νομιζω οτι θα φυγει δυσκολα μιας και ελαχιστοι ειναι αυτοι που εχουν samsung, στο ebay θα φυγει πιο ανετα αλλα δεν εχω ιδεα σε τι τιμες πωλειται. Σαν εναλλακτικη εκει εχεις τον 18-55 που εχει σταθεροποιητη, πιο γρηγορο af και λιγο μεγαλυτερο ευρος αλλα χανεις λιγο σε ποιοτητα εικονας και σε μεγεθος μιας και ο 20-50 ειναι μικροτερος. 1
giorginho Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 η προσφορα ισχυει αλλα αποτι καταλαβα η φθηνοτερη ειναι στις 350 λιρες? Η φθηνοτερη εχει 345 λιρες (ροζ ) Τωρα αν καποιος θελει το πακετακι μηχανη+ταμπλετ ισως αξιζει να δει το κιτ στις 458 λιρες που εχει εναν επιπλεον φακο (16mm) ο οποιος μονος του πωλειται απο το αμαζον προς 231 (!!) λιρες (χαμηλοτερη που εχει πεσει ~195) και το οποιο κιτ ειναι μολις 4 λιρες ακριβοτερο απο τον φθηνοτερο 3ο πωλητη -χωρις ταμπλετ-, ενω το "απλο" κιτ της μηχανης με τον 20-50αρη φακο ειναι 100+ λιρες ακριβοτερο απο τον φθηνοτερο 3ο-παλι χωρις ταμπλετ-! Πρωτες εντυπωσεις απο το πακετακι φιλου/γειτονα που παρελαβε: Φοβερη εικονα αλλα θελει ψαξιμο με τις ρυθμισεις, το auto-focus ειναι αργο (ειδικα στο βιντεο).
barman_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 αντε να δουμε..παντως αν ξαναπεσει στα επιπεδα του πρωτου ποστ,εχω τσιμπησει μηχανη σιγουρα
naturegodtm Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 δεν το προβλέπω... η προσφορά η μεγάλη έληξε.
ziggywas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δινω 160ευρω για το ταμπλετ οποιος δωσει τα υπολοιπα για τη μηχανη. Μενω βορεια ελλαδα κοντα στη θεσσαλονικη Δίνω κι εγώ 200€ για τη μηχανή (Θεσσαλονίκη είμαι)... Αν ξανά πέσει στις 300£, στείλε μου ένα μήνυμα...
SigmaDelta Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Κάποια καλή θηκούλα έχει κανείς να προτείνει;
downhill Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) αυτή εδώ έχω πάρει εγώ και είναι πολύ βολική http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B00469ZZRO/ref=ox_ya_os_product την βγάζει σε προσφορά κατά καιρούς χωράει εύκολα τη μηχανή με τον 20-50 και έναν επιπλέον μεγάλο φακό (πχ. 18-200) ή μεγάλο φλας/πορτοφόλι κινητό κτλ. και δεν είναι καθόλου ογκώδης έχει και πολύ καλή timi στον Samsung 50-200mm OIS στο amazon (166 Ευρώ) http://www.amazon.co.uk/Samsung-50-200mm-F4-5-6-OIS-lens/dp/B00513EN40/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1359673311&sr=8-1 οι κριτικές δεν είναι πολύ ενθαρρυντικές, αλλά σε άλλα σαιτ είδα καλές κριτικές Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2013 από downhill 1
downhill Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 για όσους δεν πρόλαβαν, επανήλθε η προσφορά σε λευκό αυτή τη φορά με 2 φακούς (20-50mm και 16pancake) στις 442 λίρες. Θεωρητικά είναι καλύτερη προσφορά από την προηγούμενη, αφού ο φακός μόνος του τιμάται στα 159.99 (λίρες) http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008X393JU/ref=noref?ie=UTF8&psc=1&s=electronics και είναι ασορτί και με το τάμπλετ 1
FoXfOxFoX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 για κάποιον άσχετο με τη φωτογραφία, εν ολίγοις... ο 2ος φακός 16MM F2.4 Lens, τι διαφορετικό προσφέρει; ευχαριστώ. 1
drkar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2013 καλημερα να ρωτησω εδω τους ειδικους, τι καρτα μνημης προτεινετε? class 10, extreme (45MB/s),extreme pro (95MB/s) και περιπου ποσα GB λετε? 32GB πρεπει να φτανουν νομιζω ps: thanks to TS
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα