black adder Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2014 Αγόρασα ένα Victorinox 22cm. Είναι τόσο κοφτερό όσο περίμενα. ΕΚτός από μαρούλια και ρόκα, την πλήρωσε ένα σφουγγάρι και μια A4. Δεν είχα ντομάτα . Πανάλαφρο επίσης σε σχέση με κάτι άλλα που είδα. Με το μαχαίρι που κόβεις ρόκα,δεν κόβεις ντομάτα..ή θα το κάνεις με πριονωτό ή θα χαλάς το μαχαίρι αργα και σταθερά
Toufas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2014 Αυτό δεν στέκει... Επίσης μην κόβεις σφουγγάρια, δεν κανει καλό στην κόψη
aiantas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Που μπορώ να βρω φαρδύ ακόνι μπάρα χρώματος καφέ (της σκουριάς);
Toufas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Το ακονι τι ειναι? Αν λες πετρα, δεν παει με το χρωμα, αλλα με τα grits/micron.
aiantas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Ναι πέτρα ψιλή για τελικό στάδιο. Δε γνωρίζω περί ... grits/micron... Αυτή που έχω είναι σαν κεραμική.
aiantas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Κουζίνας, σεφ κατά βάση, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο. Θα το χρησιμοποιώ στο τελευταίο πέρασμα.
StormGr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια, γυρισα και εγω απο την πρακτικη και το καημενο το victorinox μου τα ψιλο εφτυσε... Μονο το μασατι δεν κανει τιποτα οποτε θελω να αγορασω πετρα (να μαθω κιολας να περναω απο πετρα). Ποσα grit να ειναι? 400/1000 ειναι καλα για αρχη?
livadaki Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Καλησπέρα, ασχολούμαι αρκετά στο σπίτι με τη μαγειρική και θα ήθελα να μου προτείνετε ένα φθηνό μαχαίρι σεφ στην τιμή των 40-50€. Π.χ. αξίζει κάτι τέτοιο ή σε αυτή την κατηγορία είναι καλύτερο να πάρω ένα μαχαίρι σεφ από τα ΙΚΕΑ; Κάτι καλύτερο σε αυτό το εύρος τιμής;
Toufas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 To συγκεκριμένο tojiro ήταν το 2ο μου μαχαίρι πριν από 7 χρόνια και το χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε μέρα στην δουλειά. Είναι κατα πολύ καλύτερο από ότι θα πάρεις από ικεα Αλλά αν δεν το προσεχείς θα το αχρηστευσεις στο τέλος. Για πιο πάνω έχει εγκοπές η κόψη του μαχαιριού; Η απλά δεν είναι κοφτερό; 1
livadaki Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 To συγκεκριμένο tojiro ήταν το 2ο μου μαχαίρι πριν από 7 χρόνια και το χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε μέρα στην δουλειά. Είναι κατα πολύ καλύτερο από ότι θα πάρεις από ικεα Αλλά αν δεν το προσεχείς θα το αχρηστευσεις στο τέλος. Εννοείς να προσέχω τι κόβω και να το τροχίζω υποθέτω. Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος σε παρακαλώ; Επίσης ποιά πέτρα (ή κάτι άλλο) από ebay μου προτείνεις να αγοράσω για τρόχισμα; Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.
Para21 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Παιδια για τα shun τι λετε? Mouse over image to zoom Details about Shun Edo BB1503 Chef's Knife 8-1/2" Hammered VG10 Blade PakkaWood Handles
tehAllantin Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 ειχε ενα παλικαρι στη δουλειά ένα 30άρi, καλο ήταν για τα 300 σχεδον ευρά του. μιας και βρηκα το θέμα, ΠΟΤΕ μην αφηνετε τα μαχαίρια σας εκτεθιμένα σε πάγκους κοπής γιατι.... 'ολο και κάποιο ζώο/καθυστερημένος/ατάλαντος θα πάει να ανοίξει τον τενεκέ με το λάδι με το petty σου. Και φυσικά το βρήκα σπασμένο/παρατημένο και κανείς δεν ήξερε τίποτα. "Δεν με πειράζει που έσπασε, θα μπορούσε να συμβεί. Με πειράζει που ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ είναι "pussy. He doesnt have the balls to come forward and say I DID IT." Φλωροι. /rage out 1
Para21 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Αυτο το shun edo κανει γυρω στα 120 ευρω. 21cm.Eχει πολυ ωραιο design αλλα δε ξερω αν ειναι πολυ κοφτερο κ αν κραταει. Εχω σταμπαρει κ το http://www.chefknivestogo.com/shunpremier21.html#reviews. Εχει κανεις καποια γνωμη η να γνωριζει κατι για αυτα τα μαχαιρια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα