lostresam Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 καλησπερα παιδια! ειμαι μαθητευομενος μαγειρας σε μια ιδιωτικη σχολη...αν εχει κανεις απο σας ιδεα απο μαχαιρια κουζινας (μαχαιρι chef συγκεκριμενα ψαχνω)για να συζητησουμε γιατι ενδιαφερομαι θα με βοηθουσε πολυ! ειδικοτερα κιολλας αν εχει κανεις σχεση και με το επαγγελμα να με βοηθησει! ευχαριστω!
..MementoMori.. Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Το καλυτερο μαχαιρι ειναι αυτο που σε βολευει. Τουλαχιστον ετσι λενε αρκετοι γνωστοι σεφ. Απο εκει και περα εγω εχω αυτο και με βολευει μια χαρα στα πρωτα μου βηματα.
slygeo87 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Το καλύτερο είναι αυτό που ΚΟΒΕΙ. Αμα δεν κόβει είναι φονικό όπλο. =ρ 2
..MementoMori.. Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 E ειναι περιττο να πουμε οτι πρεπει να κοβει. Αν δεν κοβει, θα κοψεις τα δαχτυλα σου. Kitchen logic!
NikosKallithea Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δεν αναφέρεις το ποσον που διαθέτεις, γιατι οπως θα γνωρίζει στα μαχαιρια δεν υπάρχει οριο Δοκίμασε κατι τετοιο για αρχη http://www.ebay.com/itm/Xmas-Gift-New-Japanese-Steel-Santoku-Chefs-Knife-7-/320600194018?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4aa542bbe2
lostresam Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 καταρχην να πω πως εχω ενα της βικτορινοξ και κοβει σαν ρημαδι και αυτο ειναι που θα παρω μαζι μ στη πρακτικη(και να μ το κλεψουν 30ε εκανε)..απλα επιδη μια κ@υλα με τα μαχαιρια την εχω σκεφτομουν καποιο απο ιαπωνια μερια..εχω δοκιμασει ενα wusthof και ενα global του δασκαλου μου και το global πραγματικα εσπερνε απο ολες τις αποψεις αλλα δεν το βρηκα πουθενα απο ελλαδα! το ποσο που διαθετω ειναι max 100 ε και σκεφτομουν να πηγαινα σε αυτο(gyoto 21cm) που εχω διαβασει κ καλες κρητικες κ οτι αξιζει μεχρι κ το τελευταιο σεντ!
..MementoMori.. Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Θα περιμενεις λιγο να σου απαντησει ο Τουφας που θα εχει και καμια 10αρια site να σου δωσει. Εγω καποια στιγμη θα ηθελα να δοκιμασω αυτο αλλα η τιμη του ειναι απαγορευτικη για την ωρα.
lostresam Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 δειτε εδω για ιαπωνικα μαχαιρια απο πολυ αξιοπιστο κατασημα : japanesechefsknife.com εσας απο τι απαρτιζετε το οπλοστασιο σας?
..MementoMori.. Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Σετ μαχαιριων wusthof και το πλαστικο peeler του σουπερμαρκετ που εχουν συνηθισει τα χερια μου απο μικρο παιδι.
lostresam Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 παντως μεχρι και στα μαχαιρια οι π...στιδες οι ιαπωνες δεν παιζονται!! 1
DKNI Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Το καλυτερο μαχαιρι ειναι αυτο που σε βολευει. Τουλαχιστον ετσι λενε αρκετοι γνωστοι σεφ. Απο εκει και περα εγω εχω αυτο και με βολευει μια χαρα στα πρωτα μου βηματα. Αυτο εχω κι εγω, μια χαρα για αρχη 1
..MementoMori.. Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 http://www.chefknivestogo.com/ Μονο ενα λινκ?
lostresam Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 το ξερω το site...μαλιστα και ο τυπος -λογικα- που το εχει κανει και reviews στο utube.. το tojiro dp που ηθελα δεν το στελνει εκτος αμερικης λεει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα