mao Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Kαλησπέρα δεν μου εμφανίζει το αρχεία που κατεβάζω να μου τα δείχνει...μου τα πετάει κατευθείαν στο dowloads 10.8.3 εχω πωσ τα το φτιαξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redmanftw Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 ξανα κατεβασε τα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 <p>Kαλησπέρα δεν μου εμφανίζει το αρχεία που κατεβάζω να μου τα δείχνει...μου τα πετάει κατευθείαν στο dowloads 10.8.3 εχω πωσ τα το φτιαξω?</p> Δεν κατάλαβα ποιό ακριβώς ειναι το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mao Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 αυτο δεν μου εμφανιζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 SafariDownloadMan.jpg αυτο δεν μου εμφανιζει αν πατήσεις πάνω στο finder δεν το εμφανίζει? με ποιό browser? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mao Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 εδω μου το βγαζει σαφαρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Ναι, έτσι είναι το παράθυρο των downloads στο Safari στο Mac OS X 10.8.3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Ααα εγω χρησιμοποιώ google chrome και βγαινει οπως το θες εσυ να βγαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mao Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Ναι, έτσι είναι το παράθυρο των downloads στο Safari στο Mac OS X 10.8.3. μα δεν μου το εκανε πριν λιγο ......εξαφανιστικε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα