bukowski Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Τελικά παιδιά ξέρει κανείς αν αυτές οι τάσεις είναι φυσιολογικές?
driftingcris Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 θα εχεις ιο φιλε,κανε ενα φορματ Ακυρο? Το πιο απλο. Απο σκονες πως πας?
bukowski Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Από σκόνες πεντακάθαρο το PC. Αν μπορεί κάποιος να πει τι είναι τα LLC και turbo γιατί δεν έχω ιδέα...
driftingcris Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Παστα ποση εβαλες? Πρεπει να βαζεις περιπου εναν κοκο ρυζιου Για αυτα που λενε δεν ξερω εγω.. 1
Millennium Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Από σκόνες πεντακάθαρο το PC. Αν μπορεί κάποιος να πει τι είναι τα LLC και turbo γιατί δεν έχω ιδέα... http://www.overclock.net/t/1313466/cpu-load-line-calibration-what-is-it AMD Turbo CORE Technology is a performance boosting technology that helps increase performance on the applications that need it the most.
bukowski Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2013 Λοιπόν το LLC ειναι σε auto και δεν βρισκω την επιλογη turbo στα bios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα