fylatos Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Δημοσ. 13 Απριλίου 2013 Όταν χτυπάς τα χέρια ονομάζεται παλαμάκια, οταν χτυπάς τα δάχτυλα πως λέγεται; Εννοώ τη κλασική μπουζουκοκινηση ζητάω το λογαριασμό.
mphxths Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δεν χτυπας τα δαχτυλα για να ζητησεις τον λογαριασμο. Κανεις την νοητη κινηση οτι γραφεις στον αερα...που δηλωνει...κανε τον λογαριασμο και φερτον..θελω να πληρωσω να φυγω 7
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Κροταλισμα των δαχτυλων. Μαλλον.. 1
fylatos Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 <p>Δεν χτυπας τα δαχτυλα για να ζητησεις τον λογαριασμο.</p> <p> </p> <p>Κανεις την νοητη κινηση οτι γραφεις στον αερα...που δηλωνει...κανε τον λογαριασμο και φερτον..θελω να πληρωσω να φυγω </p> Δλδ δεν έχεις δει ποτε κλασικό μλκ τύπου κλικ κοίλο γκαρζον γκαρζον; <p>Κροταλισμα των δαχτυλων. Μαλλον..</p> Με μια λέξη; Καλή πρόταση πάντως
mphxths Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 κροταλοδαχτυλισμα Πολλα εχουν δει τα ματια μου αδελφε..δεν παει να πει οτι ολα ειναι σωστα... το κροταλισμα το κανουμε σε αλλες περιπτωσεις...πανω σε χορο ξερωγω...αλλα δεν μπορω να φανταστω οτι το κανει καποιος για να υποδηλωσει "γκαρσον φερε λογαριασμο"....τι να σου πω... ΥΓ:τωρα που το σκεφτομαι...το κανουμε οταν θελουμε να καλεσουμε το γκαρσον..αλλα οχι αναγκαστικα για τον λογαριασμο...αλλα για οτιδηποτε ....
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δλδ δεν έχεις δει ποτε κλασικό μλκ τύπου κλικ κοίλο γκαρζον γκαρζον; Με μια λέξη; Καλή πρόταση πάντως Δε νομιζω πως αποδιδεται σωστα μονολεκτικα. Μπορει να κανω λαθος ομως
fylatos Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 <p>κροταλοδαχτυλισμα </p> <p> </p> <p>Πολλα εχουν δει τα ματια μου αδελφε..δεν παει να πει οτι ολα ειναι σωστα...</p> <p> </p> <p>το κροταλισμα το κανουμε σε αλλες περιπτωσεις...πανω σε χορο ξερωγω...αλλα δεν μπορω να φανταστω οτι το κανει καποιος για να υποδηλωσει "γκαρσον φερε λογαριασμο"....τι να σου πω...</p> <p> </p> <p>ΥΓ:τωρα που το σκεφτομαι...το κανουμε οταν θελουμε να καλεσουμε το γκαρσον..αλλα οχι αναγκαστικα για τον λογαριασμο...αλλα για οτιδηποτε ....</p> Καλά γκαρσόν γκαρσόν κλιλ κλικ και νοητη κίνηση υπογραφής στον αέρα.
..MementoMori.. Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 δαχτυλάκι Για προκαταρκτικα χορευεις ζειμπεκικο εσυ? 20
fylatos Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Τσαλιμάκια, κροτάλισμα, δαχτυλακι, άλλο;
parasaser Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 τι δαχτυλάκια και γράφω στον αέρα βροντοφωνάζεις ''λογαριασμό'' και τον αριθμό του τραπεζιού ή αν δεν έχει αριθμό, λες κοντά στο παράθυρο, κοντά στη κολόνα, κοντά στην τουαλέτα κοκ 1
Adon1s Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 χαροπαδυομουδαχτυλαχτυπω. χαροπαΤΑδυομουδάχτυλαχτυπώ 1
YiN Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Εγώ "χτυπάω τα δάχτυλα" το ξέρω πάντως. Μπδγ, κάθομαι σαν καθυστερημένη και κάνω τη σχετική κίνηση (καλά που είμαι και μόνη μου δηλαδή), και μόλις συνειδητοποίησα ότι το "κλαπ" δεν είναι αποτέλεσμα της κίνησης ανάμεσα στον αντίχειρα και τον μέσο, αλλά βγαίνει από το χτύπημα του μέσου στην παλάμη. And that's Sunday afternoon for me. 2
kage Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 και με αυτη την κινηση χειροκροτας στο μπιλιαρδο
Προτεινόμενες αναρτήσεις